MED168E7DEEF0704D0CB9FFE60D17836476

Maximal boendekvalité i Storängen - Inflyttning december 2020

Boka visning

Storängen, NACKA

John Lodéns väg 20G

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,994 Förråd och sophämtning ingår i månadsavgiften
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum6 rok
Boarea148 kvm
Biarea4 kvm
Lägenhetsnummer7/G
Byggår2020
Driftskostnad1,950 kr/månad

Eller högstbjudande: SEK 8,395,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visningar

27
September | Sunday
Kl 11:00 - 12:00
Nyproduktion under färdigställande. Visning sker hos HusmanHagberg i Nacka Forum

Välkommen till idyllen Storängen. Nyproduktion under färdigställande. Mer information och visning sker därför på HusmanHagbergs kontor i Nacka Forum. Modernt och väldisponerat parhus omfattande 6 rum och kök med en boyta på 148 kvm, uppdelat på 3 våningsplan. Bostadsrätten är helt nybyggd och är unikt framtaget av Love Arbén. Arkitekten har genom ett atrium och stora fönsterpartier skapat en känsla av ljus och rymd. Föreningen består av 5 parhus och 10 hem, där ett modernt kvartersliv samsas med närheten både till naturen och staden. Huset är under produktion och inflyttningsklart redan i december 2020.

Väl inne i bostaden möts ni av en välkomnande hall med behagligt kalkstensgolv och bra avhängningsmöjligheter. Avväpnande takhöjd som når upp ända till nock. I anslutning till hallen finner ni ett exklusivt badrum i kalksten. På entréplanet återfinns husets sällskapsavdelningar, kök och vardagsrum, i öppen planlösning med genomgående gedigna och påkostade materialval. Via köket öppnas dörrar ut till bostadens härliga terrass om 22 kvm. Här når ni även till den väl anlagda och grönskande trädgården som skapar en rogivande gräns mellan ute- och inomhusmiljö.

Den specialritade trappan är en central del av av arkitekturen och funktionen och skapar ett fint flöde mellan våningsplanen. Trappen lotsar oss till bostadens mellersta plan, där vi återfinner tre generösa och rogivande sovrum samt ytterligare ett badrum. Bostaden karaktäriseras av fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier och en genomgående, mycket trivsam planlösning med flertalet attraktiva attribut för maximal boendekvalité.

Övre plan bjuder på ett spatiöst sällskapsrum med fönster i tre väderstreck, som ger en rymlig atmosfär och fin utsikt, vilket bidrar till en modern men samtidigt klassisk och elegant bostad av yppersta klass och kvalitet.

Möjlighet till inflytt senare delen av december, -Kanske fira jul i nya bostaden?

Om området

I omedelbar närhet finns flera badsjöar och naturreservat.

Ett par minuter bort ligger Långsjöns naturreservat. Här kan du bada, promenera runt sjön, träna i det nya utegymmet, ta med din fyrbenta vän till hundrastgården eller bara sitta på en bänk njuta av naturen.

Kort promenadavstånd även till Järlasjön som erbjuder härliga bad under sommaren och skridskoåkning på vintern, runt sjön finns även trevliga promenadstråk.

Nyckelviken är ett 134 hektar stort naturområde med anor från medeltiden. Här finns ängar skog och sol-, badklippor, lantgård, motionsspår, café, hembygdsmuseum och mycket mera.

I Nacka Strand finns ytterligare butiker, gym, service och inte minst Marinan, krogen J och ångbåtsbryggan med båttrafik till både city och skärgården.
I stora Nackareservatet i sydvästra Nacka mot Stockholm och Tyresö, finns 700 hektar friluftsområde med bland annat Hellasgården, ett mycket uppskattat friluftsområde samt restaurang och bad.

Kommunikation

Saltsjöbanan från närbelägna Storängens station tar dig in till slussen på knappt 15 minuter. Flertalet bussar trafikerar Värmdövägen via Nacka Forum, med trafik dygnet runt. Tunnelbana planeras med uppgång Nacka Forum. För mer information se www.sl.se.

Närservice

Köpcentret Nacka Forum har ett stort utbud av olika affärer, caféer och restauranger. Även apotek, systembolag, bibliotek, bank, gym och mataffärer. Inte långt bort ligger även Sickla Köpkvarter med ytterligare shoppingmöjligheter. Ica Maxi ligger endast några minuter bort med bilen.

Bilder

Drönarvy

Fasad pågående arbete

Drönarvy

Fasad pågående arbete

Fasad pågående arbete

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
6 rum
Boarea
148 kvm
Areakälla
föreningens information
Uteplats
22 kvm uteplats i sydvästläge.
Parkering
Parkeringsplats med laddstolpe finns till samtliga hus för ca 300 kr/mån.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
SEK 8,395,000 eller högstbjudande
Avgift
SEK 5,994 Förråd och sophämtning ingår i månadsavgiften
Driftskostnad
SEK 23,400 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 5,000
VA
SEK 2,900
Uppvärmning
SEK 6,500
Försäkring
SEK 3,000
Övrigt
SEK 6,000
Beräknat antal personer
4
Kommentar
Driftkostnaderna är uppskattade enligt den intygsgivna kostnadskalkylen. Under posten övrigt ingår TV/Bredband/Telefoni.
Andel i föreningen
10.0555 %
Byggnad
Byggnadsår
2020
Uppvärmning
Luftvärmepump, vattenburen värme
Byggnadssätt
Fönster
3 glas fönster
Övrigt
Uppvärmning genom vattenburen
golvvärme på entréplan respektive
släta panelradiatorer på övre plan.
Övriga byggnader
Förråd finns på framsidan, ca 4 kvm.
Förening
Namn
BRF Lovehusen
Organisationsform
Bostadsrätt

Karta

Storängen NACKA

John Lodéns väg 20G

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg