190
MED6F29921A01A644C0AAB7F1BB0EB13EA7

Tvåa med söderbalkong i unik arkitektritad byggnad!

Kommande®

Centrala Hisingen Kyrkbyn, Göteborg

Inägogatan 21 A

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,940 inkl, värme, vatten och telia triple play
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea50.4 kvm
Våning3 (hiss finns)
LägenhetsnummerA1201
Byggår2016
Driftskostnad292 kr/månad

Utgångspris: SEK 2,490,000

Snart kan vi välkomna er till denna genomgångstvåa om drygt 50 kvm. Bostaden stod färdig 2016. Lägenheten erbjuder en härlig sällskapsyta med öppet kök och vardagsrum, helkaklat badrum och balkong i söderläge.

Runt hörnet finns dess utbud med restauranger, caféer, förskola och matbutik. Några minuters gång till promenadstråk längs med Eriksbergskajen året runt. För ett större utbud ta man sig smidigt med buss, spårvagn och båt in till City.
Här bor du bekvämt och bekymmersfritt med låg avgift där värme, vatten och Telia triple play ingår.

Hör av er till mäklaren för en förhandsvisning!

Om området

Välkommen till en av Göteborg snabbast växande stadsdelar! Här bor ni centralt med några minuter spårvagn från Nordstan, men ändå lugnt och naturnära med all tänkbar service in på knuten.
Centrala Hisingen har gott om skolor på alla nivåer, för- grund- och gymnasieskolor samt fritidsgårdar.
Här finns gott om vackra grönområden lite överallt! Hisingsparken med Slätta Damm är en av Göteborgs största grönområde. Flunsåsparken som sommartid bjuder på underhållning med bla. dans och musik. Området kring Keillers park och Ramberget och har inte bara en underbar grönska utan även en bländande utsikt över Göteborg, bättre picnicmål är svårt att finna!
Vill ni träna så finns här en uppsjö av anläggningar att välja mellan. Nordic Wellness, Lundbybadet m fl. För avkoppling kan vi varmt rekommendera St. Jörgens Spa!

Kommunikation

Med bil når ni ringlederna på nolltid! Hela centrala Hisingen har även en extremt välutvecklad kollektivtrafik med såväl spårvagnar som stombussar som tar dig varthän i staden ni önskar snabbt och smidigt! Från Hjalmar Brantingsplatsen eller Vågmästarplatsen når ni centrala stan på några minuter. Här finns även vissa direktbussar till Volvo! För den mer hälsosamme finns fina gång- och cykelbanor till bl.a. Centrum och Eriksberg.

Viktiga dokument & länkar

Årsredovisning 2019
Energideklaration Inägogatan 21A
Social Video
Kommande

Bilder

Genomgångstvåa med söderbalkong!

Söderläge = mängder av sol!

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
50.4 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Direkt när ni kliver in märker ni att det är en ny och fräsch bostad. Hallen är rymlig och har plats för avhängning till höger. I entrén ligger klinker som sedan övergår till parkett som är genomgående för hela bostaden. Väggarna är tapetserade med en ljust mönstrad tapet.
Kök
Köket ligger i en öppen och social planlösning med vardagsrummet. Detta är den naturliga sociala punkten att umgås på. Köket är modernt och erbjuder goda ytor och förvaringsmöjligheter. Inredningen går i stilrent ljusgrått och den genomgående rostfria maskinparken består av: kyl/frys, integrerad ugn/mikro, diskmaskin och induktionshäll med fläkt.
Vardagsrum
Här är det rymligt och ljust via stora fönsterpartier intill balkongen. Här finns plats för soffan och tv, men även matbordet har sin naturliga plats intill fönstret. Ett rum att trivas i helt enkelt.
Balkong
Balkongen ligger med utgång från vardagsrummet. Här har ni fin utsikt tack vare det höga läget. Detta blir det perfekta stället att sitta och njuta av den härliga solen med en kopp kaffe i handen.
Sovrum
Till vänster från hallen ligger sovrummet. Här ryms en stor säng med tillhörande möblemang. Förvaringen löser ni i garderoberna längs väggen. Det är en rogivande grå färg på väggarna och på golvet ligger parkett.
Badrum
Det helkalkade badrummet finner du rakt fram från hallen. Här är det rymligt och erbjuder handfat med kommod, vägghängt spegelskåp, dusch med glasväggar och en separat tvätthörna med tvättmaskin och torkrumlare. Som ett extra plus finns här golvvärme.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 10, hiss finns
Pris
SEK 2,490,000
Avgift
SEK 2,940 inkl, värme, vatten och telia triple play
Driftskostnad
SEK 3,500 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,000
Försäkring
SEK 1,500
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Notera att driftskostnaderna varierar med individuellt bruk samt avtal med leverantörer.
Andel i föreningen
1.6789 %
Andel av årsavgiften
1.6789 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2016
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FTX, från- och tilluft med återvinning
Energideklaration
Utförd 6/25/2019
Energiklass
C
Energiprestanda
73 kWh/m² (Atemp) och år
Energiprestanda primärenergital
84 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
2- och 3-glas
Förening
Namn
Brf Putsegården
Om föreningen
Brf Putsegården är en förening med 44 bostadsrättslägenheter och är byggt i ett område med månghundraårig historia. Det ursprungliga Putsegården byggdes på 1700-talet men har tyvärr fått förfalla och var bortom räddning. Istället återskapades huset delvis utifrån bevarad dokumentation och hela bostadshuset präglas av det säregna utseendet som Putsegården har.
Organisationsform
Bostadsförening
Antal lägenheter
44
Tv och bredband
Föreningen har tecknat ett avtal med Telia vilket innebär att du får bredband, IP-telefoni och tv via fibernätet. Telia baspaket är anslutet till alla lägenheter.
Parkering
Föreningen har tillgång till 23 p-platser, separat kö. Fri parkering finns även längs med några av gatorna.

7 st i kö för parkering i dagsläget (2020-09-25)
Kostnad: 250 kr uteplats, 500kr carport
Renoveringar
Inga renoveringar planerade
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Karta

Centrala Hisingen Kyrkbyn Göteborg

Inägogatan 21 A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg