190
MEDECC9BB71C70B431FA502BFECA60AE8AD

Kommande försäljning!

Kommande®

Hyllie, Malmö

Fakta

Antal rum4 rok
Boarea103 kvm

Ansvarig mäklare

Snart ges det möjlighet att förvärva denna väldisponerade fyra på Hyllie. Lägenheten bjuder på tre ordentliga sovrum, två helkaklade badrum och en härlig balkong med utsikt mot lugn innergård. Med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum gör det enkelt att trivas i denna fantastiska bostad. Välkomna att höra av er för mer information.

Om området

Stadsdelen Hyllie ligger i sydvästra Malmö med bostadsområdena Holma och Kroksbäck i norr och Yttre ringvägen i söder. Väster om Hyllie finns stadsdelen Limhamn och närheten till havet. Hyllie var länge känt för sitt vattentorn men sedan Hyllie station byggdes har ett nytt centrum skapats som är fullt av liv. Vattentornet finns kvar även om det idag är omgivningen omkring som attraherar besökare. Det finns mål uppsatt att Hyllie centrum ska bli Öresundsregionens mest klimatsmarta stadsdel.

Kommunikation

Det kan knappast finnas mycket bättre förbindelser än här, man tar sig med enkelhet in till Malmö C och resten av Skåne från Hyllie C via antingen buss eller tåg. Dessutom tar det endast 12 minuter till Köpenhamns flygplats Kastrup, och bara 30 minuter till Köpenhamn H, närmare kontinenten och resten av världen kommer man inte.

Närservice

Med Emporia runt hörnet så bor man nära ett att Skandinaviens största shoppingcenter, och på Malmö Arena har stadens hockeylag Malmö Redhawks sin hemmaborg.

Med Hylliebadet och Hyllie sportcenter i närheten så är rekreationsmöjligheterna oerhört stora. På Hylliebadet kan man ta sig ett dopp i poolen eller, om man vill koppla av, besöka relaxavdelningen. Under sportcentrets tak finns nästan alla sporter man kan tänka på, med bland annat padel, innebandy och beachvolleyboll.

Ett stenkast bort från de centrala delarna av Hyllie finns Svågertorp. Svågertorp ett stort handelsområde där allt till hem och fix kan finnas. Bland annat finns här världens tredje största IKEA-varuhus.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg