190

Hyllie, Malmö

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum6 rok
Boarea200 kvm
Biarea34 kvm
Tomtarea598 kvm
Byggår1986

KOMMANDE FÖRSÄLJNING! Möjlighet att förvärva ett stort enplanshus på 200 kvm i behov av viss renovering. Två stora sällskapsrum, fyra sovrum, stort kök och två badrum samt separat Gäst WC. Bra beläget i populära Hyllie, nära skolor samt på bra pendlingsläge tack vare närheten till Hyllie Station och Yttre Ringvägen.

Om området

Stadsdelen Hyllie ligger i sydvästra Malmö med bostadsområdena Holma och Kroksbäck i norr och Yttre ringvägen i söder. Väster om Hyllie finns stadsdelen Limhamn och närheten till havet. Hyllie var länge känt för sitt vattentorn men sedan Hyllie station byggdes har ett nytt centrum skapats som är fullt av liv. Vattentornet finns kvar även om det idag är omgivningen omkring som attraherar besökare. Det finns mål uppsatt att Hyllie centrum ska bli Öresundsregionens mest klimatsmarta stadsdel.

Kommunikation

Det kan knappast finnas mycket bättre förbindelser än här, man tar sig med enkelhet in till Malmö C och resten av Skåne från Hyllie C via antingen buss eller tåg. Dessutom tar det endast 12 minuter till Köpenhamns flygplats Kastrup, och bara 30 minuter till Köpenhamn H, närmare kontinenten och resten av världen kommer man inte.

Närservice

Med Emporia runt hörnet så bor man nära ett att Skandinaviens största shoppingcenter, och på Malmö Arena har stadens hockeylag Malmö Redhawks sin hemmaborg.

Med Hylliebadet och Hyllie sportcenter i närheten så är rekreationsmöjligheterna oerhört stora. På Hylliebadet kan man ta sig ett dopp i poolen eller, om man vill koppla av, besöka relaxavdelningen. Under sportcentrets tak finns nästan alla sporter man kan tänka på, med bland annat padel, innebandy och beachvolleyboll.

Ett stenkast bort från de centrala delarna av Hyllie finns Svågertorp. Svågertorp ett stort handelsområde där allt till hem och fix kan finnas. Bland annat finns här världens tredje största IKEA-varuhus.

Viktiga dokument & länkar

Klarlagt
Kommande

Bilder

Hyllieby

Kommande

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
6 rum varav 4 sovrum
Boarea
200 kvm
Areakälla
faktisk uppmätn norm SS 021054
Biarea
34 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Enplansvilla
Byggnadsår
1986
Byggnadsår kommentar
1986
Energideklaration
Utförd 5/5/2020
Energiklass
E
Energiprestanda primärenergital
142 kWh/m² och år
Byggnadssätt
fasad
Tegel
Fastighetsbeteckning
Jordfräsen 1
Allmänt om fastigheten
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 4,038,000
Byggnadsvärde
SEK 2,640,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 2,225,000
Tomt
Areal
598 kvm
Planbestämmelser
Stadsplan Tomtindelning
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Malmö Hyllie GA:56

Karta

Hyllie Malmö

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg