190
MED9F732768DD9F430E82042E826ECFB72F

KlarlagtKommande®

Gustavsvik, Saltsjö-Boo

Fakta

Antal rum3 rok
Boarea77 kvm
Tomtarea2,480 kvm

Ansvarig mäklare

STOR IDYLLISK TOMT, STYCKNINGSBAR I NYA PLANFÖRSLAGEN! Charmig fastighet i Gustavsvik i lantlig idyll nära bad- och båtliv. Stor tomt på 2 480 kvm som i nya planförslagen är styckningsbar (se www.nacka.se, sök projekt Dalvägen-Gustavsviksvägen). Boningshus med en totalyta på ca 85 kvm med två sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt nytt badrum. Vinterbonat gästhus, perfekt för uthyrning eller generationsboende, med vardagsrum, pentry, dusch/wc och praktiskt sovloft. Därutöver isolerad friggebod inredd till ett bra gästrum. Stora trädäck mellan byggnaderna ger flera fina uteplatser. Vedeldad badtunna.

Här bor du i idyllisk miljö med bra busskommunikationer med närmsta busshållplats bara drygt 100 m bort.

VÄLKOMMEN MED DIN INTRESSEANMÄLAN REDAN IDAG, SÅ BLIR DU KONTAKTAD NÄR DET ÄR DAGS FÖR VISNING!

Om området

Ett härligt ställe att bo på - GUSTAVSVIK! På samma gång en sjönära, lantlig idyll och en plats med närhet till all den service vi kan behöva. En plats med mycket grönska och lång strandlinje längs vackra Baggensfjärden och en "skärgårdsö" i synfältet. Med bad- och båtliv, med bär och svampmarker, med fritidsfiske vinter som sommar. Och detta 15-20 minuter från storstadens kärna.
Citat från fastighetsägarföreningen

Viktiga dokument & länkar

Klarlagt
Kommande

Bilder

Lantlig idyll på stor tomt (Sommarbild från innan trädäcket med badtunnan byggdes)

Stor tomt (styckbar i nya planförslaget)

Mysig hörna på det stora trädäcket

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum (kyl/frys utbytt)

Nytt badrum 2016

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg