MEDCD197602256A4FEDBCE8D6CAC8B99143

Välkommen till Fågelbärsvägen 3!

Boka visning

Vålberg, Vålberg

Fågelbärsvägen 3

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum4 rok
Boarea120 kvm
Tomtarea906 kvm
Byggår1967
Driftskostnad2,462 kr/månad

Utgångspris: SEK 1,390,000

Ansvarig mäklare

Visningar

24
September | Thursday
Kl 17:00 - 18:00
Välkommen att anmäla dig till visning!

Nu ges tillfället att förvärva denna mycket trevliga villa om 120 kvm belägen i populärt och barnvänlig område i Vålberg! Villan är genomgående ljus och fräsch, det finns ett varmbonat garage och en härlig trädgård med altan under tak. Bergvärme för låga driftkostnader. På Fågelbärsvägen bor du i ett lugnt och naturnära område med närhet till skolor, lekpark, badhus, vårdcentral och livsmedelsbutik. Det finns bra kommunikationer in till Karlstad, Kil och Grums. Huset är besiktigat.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Om området

Vålberg är en tätort belägen i Karlstad kommun ca 20 km från Karlstads stadskärna. Här bor du med närhet till natur men samtidigt på bekvämt pendlingsavtånd till både Karlstad och kringliggande orter.

Kommunikation

Med närhet till E18 och E45 tar du dig snabbt till kringliggande orter. På endast 15 min med bil är du inne i Karlstads centrum och vålberg erbjuder även bra bussförbindelser som tar dig till Karlstad på en halvtimme.

Närservice

I Vålbergs centrum har du bland annat mataffär, bensinmack, apotek, vårdcentral, bibliotek, skola, förskola, ishall, simhall och idrottshall. Bergviks köpcenter ligger endast 10 min bort med bil, där erbjuds bra shopping, större mataffärer och IKEA.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Varmt välkommen Fågelbärsvägen 3!

Altan under tak

Härlig trädgård

Entréhall

Kök

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum varav 3 sovrum
Boarea
120 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Entréhall
En ljus och härlig hall med plats för avhängig av ytterkläder direkt till vänster innanför ytterdörren. På golvet ligger en ljus klinkers och väggarna är vita. Här finns en garderob, längre in i hallen finns en stor och rymlig klädkammare. Från hallen når du även trappen som leder upp till det övre våningsplanet.
Kök
Ett ljust och trevligt kök med gott om förvaring och bra bänkytor. Här kan du avnjuta härliga middagar och god matlagning då det även finns plats för en rymlig matgrupp i köket. Snickerierna är vita och bänkskivan är i blå mosaik, över arbetsbänken sitter ett vitt kakel. Väggarna är ljusa och på golvet ligger ett grått laminat. Köket är utrustat med fullstora kyl och frys, ugn, micro, spis och spisfläkt. Köket är renoverat 2003 med utbyte av vitvaror 2007.
Vardagsrum
Vardagsrummet är stort och ljust med hela fyra fönster och utgång till den härliga altanen. Här finns plats för en skön rymlig soffa och även för en mindre matgrupp eller en fåtölj där man kan njuta av sköna kvällar framför kaminen som finns centralt placerad i rummet. På golvet ligger ett parkettgolv och vägarna är tapetserade i en ljus ton.
WC/Dusch
Duschrummet på bottenplan är det största och är utrustat med duschkabin (-20), WC, handfat och spegel. Väggarna är klädda i en ljus våtrumsmatta och på golvet ligger en våtrumsmatta i blå ton.
Sovrum
Sovrummet är ljust med två stora fönster och nås i anslutning till köket. På golvet ligger ett ljust laminatgolv samt ljusa väggarna. Här finns två garderober.
Tvättstuga och Pannrum
Från köket nås tvättstugan som i sin tur leder vidare till pannrummet. Tvättstugan är utrustad med tvättho, tvättmaskin (-12) och torktumlare (-12) och ger mycket plats till förvaring. I pannrummet finns en groventré.
Sovrum
Ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och mycket förvaring. På golvet ligger ett ljust laminat och väggarna är vita.
Sovrum
Ett stort sovrum med fönster som vetter mot framsidan av huset. På golvet ligger ett ljust laminat och väggarna är vita.
WC
Toaletten är utrustat med handfat med skåp och WC. Väggarna är vita med en del bestående av ljust kakel vid handfatet, golvet är av ljust klinkers. Här finns ett takfönster.
Klädkammare
På övervåningen finns en klädkammare som ger extra god möjlighet till bra förvaring.
Byggnad
Byggnadstyp
1½-plansvilla
Byggnadsår
1967
Uppvärmning
Bergvärme & braskamin
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd 7/22/2020
Energiklass
D
Energiprestanda
75 kWh/m² (Atemp) och år
Energiprestanda primärenergital
110 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Krypgrund
Stomme
Trä
fasad
Stående träpanel på gavlar& aluminiumbeklädd trä
Fönster
2-glas & 3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Plåt
Fastighetsbeteckning
Nors-Åstorp 3:21
Övrigt
Bergvärme från 2004. Ny pump 2014.
Kök renoverat 2003.
Nytt plåttak 2007.
Övriga byggnader
Vidbyggt garage samt förråd.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 29,545 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 16,204
VA
SEK 4,809
Renhållning
SEK 2,410
Sotning
SEK 605
Försäkring
SEK 5,517
Beräknat antal personer
1
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 4,808 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 641,000
Byggnadsvärde
SEK 504,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 700,000
Tomt
Areal
906 kvm
Tomttyp
Friköpt
Planbestämmelser
Byggnadsplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Karta

Vålberg Vålberg

Fågelbärsvägen 3

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg