190
MED8B3BEBF2C8F04A009D5449E500C55B33

Unik och stor villa med skyddat och lummigt läge!

Kommande®

Centrala Hisingen, Göteborg

Fakta

Antal rum7 rok
Boarea157 kvm
Tomtarea667.6 kvm

Ansvarig mäklare

Välvårdad och rymlig villa med högt och centralt läge. Beläget på en höjd längs en lugn gata, här bor hela familjen perfekt. Huset är fördelad på tre plan där entréplan erbjuder stora sociala ytor med ett renoverad kök, stort ljust vardagsrum där kaminen blir den centrala punkten, det går utmärkt att göra ett extra sovrum genom att dela upp vardagsrummet. Från vardagsrummet kliver ni ut i ett enormt inglasat uterum med härlig golvvärme. Detta blir som det perfekta rummet att umgås i hela året, här ryms flera sittplatser och det finns glaspartier som tar er direkt ut till den grönskande gräsmattan. På tomten hittar ni en fantastisk kombination av bärbuskar, fruktträd och blommor. Trädgården bakom huset ligger i perfekt västerläge och är nästintill helt insynsskyddat med skogen som främsta granne. Längs husets sida sträcker sig gräsmattan och runt hörnet hittar ni en stenlagd uteplats i soldränkt söderläge, här är det bara att sitta och njuta för att sedan övergå till baksidan när solens strålar blir för starka. På det övre planet hittar ni tre sovrum ett stort vardagsrum och ett badrum. Något riktigt bra är att det finns en rejäl källare. Här är det renoverat och helkaklat och finns idag en spaavdelning med bastu, gym och mycket mer. Ni hittar även ett sovrum här nere, perfekt när ni har gäster på besök. Det finns en separat ingång till källaren, vilket öppnar upp möjligheter till att hyra ut den om ni önskar få en extra inkomst. Sammanfattningsvis ett hus med möjlighet till 5 sovrum, uthyrning av källaren, möjligheterna är oändliga! Ett hus som bara måste ses!

Hör av er till mäklaren för mer information och ev förhandsvisning!

Om området

Hisingen är Sveriges fjärde största ö, även Göteborgs största ö. Med Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett stort utbud av serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor.
På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget som är 87 meter över havet, ger dig en magnifik vy över Göteborg och skärgården. Hisingen har även Hisingsparken där du möts av en härlig blandning av anlagd park, vackra vildmarksområden och slingrande motionsspår. I norra delen av parken ligger Kättilsröds lantgård. Här finns bland annat får, grisar, hästar, höns och kaniner och du som besökare är välkommen att på egen hand gå runt och titta på djuren och arbetet på en traditionell bondgård. Utöver detta bjuder Hisingen på ett flertal parker och grönområden så som Flunsåsparken.
Strax intill finner man även området Norra Älvstranden, vilket är ett av Göteborgs mest expansiva områden. Här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.
Centrala Hisingen har gott om skolor på alla nivåer, för- grund- och gymnasieskolor samt fritidsgårdar. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.
Vill ni träna så finns här en uppsjö av anläggningar att välja mellan såsom Nordic Wellness, Curves, Friskis & Svettis och Lundbybadet. För avkoppling kan vi varmt rekommendera St. Jörgens Spa eller Arken!
Centrala Hisingen inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Kommunikation

Med bil når du lederna på nolltid! Hela centrala Hisingen har även en extremt välutvecklad kollektivtrafik med såväl spårvagnar som stombussar som tar dig varthän i staden du önskar snabbt och smidigt! Från Hjalmar Brantingsplatsen eller Vågmästareplatsen når du centrala stan på några minuter. Här finns även vissa direktbussar till Volvo. För den mer hälsosamme finns fina gång- och cykelbanor till bl.a. Centrum och Eriksberg.

Närservice

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet med cirka 100 butiker. Wieselgrensplatsen och Kvilletorget har också ett stort utbud av affärer. Vid Kvilletorget har Polis, Försäkringskassa och Arbetsförmedlingen sin verksamhet. På Wieselgrensplatsen ligger Lundby Sjukhus. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Unik villa i populärt område!

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg