190
MED69C54EF952EE4D00A45A0647441D636A

Charmig och ljus tvåa i populär förening!

Kommande®

Centrala Hisingen Wieselgren, Göteborg

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,716
Antal rum2 rok
Boarea47 kvm

Ansvarig mäklare

Centralt belägen finner ni denna fina genomgångstvåa med närhet till kollektivtrafik och fri parkering i området. Stora fönster och ljusinsläpp från två väderstreck ger bostaden en ljus och rymlig upplevelse. Välplanerade ytor som utnyttjar varje kvadratmeter till fullo. Väl tilltaget vardagsrum med mycket ljusinsläpp och vackert brädgolv som följer hela bostaden. Stilrent nyrenoverat badrum med golvvärme, fackmannamässigt utfört (våtrumsintyg finns). Bostaden har fantastiskt bra förvaringsmöjligheter, med både dubbla klädkammare samt vinds- och källarförråd. Bra att veta är att området på andra sidan spårvagnen kommer få en rejäl ansiktslyftning och bli ett helt nytt litet centrum (SoHå). Här kommer det även öppnas en Hemköp, perfekt för att få ytterligare en ny butik nära bostaden. Läs mer om detta i områdesinformationen! Ett mycket bra boende till en låg boendekostnad i stabil HSB-förening. Nära service, natur och bra kommunikationer. Hör av dig till mäklaren för frågor eller funderingar.

Om området

Wieselgrensplatsen är ett torg på Hisingen i Göteborg uppkallat efter Peter Wieselgren. Wieselgrensplatsen ligger inte långt i från Ramberget med dess fantastiska utsikt över Göteborg. Dessutom ligger Lundbybadet och Rambergsvallen inte långt ifrån Wieselgrensplatsen.

Kommunikation

Här går spårvagnarna 5,6,10 och 13.

Närservice

Wieselgrensplatsen har ett väletablerat och komplett utbud av dagligvaror, servicebutiker och övrig detaljhandel. Även ett sjukhus, Lundby Sjukhus. Wieselgrensplatsen kan även ses som den mest centrala delen av Hisingen då avståndet inte är långt vare sig till centrala Göteborg, Ramberget, Rambergsvallen eller Backaplan.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Innegård med grillplats och träd

Slätta damm

Saluhallen

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg