190
MED88C935EFB055455A83DA74062B949382

Obelånad BRF, genomgående i fint skick, bra kommunikationer och billig parkering

Kommande®

Centrala Hisingen Wieselgren, Göteborg

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,346
Antal rum2 rok
Boarea55 kvm

Ansvarig mäklare

Snart kan vi erbjuda en bostad i en obelånad förening med bra läge nära kommunikationer och butiker. Bra planlösning och fint skick där både kök och badrum är renoverat. I den låga avgiften ingår det mesta men även 250/100 MB bredband och digital-TV. Här finns även dubbla förråd, ett på vinden och ett i källaren. Hör av dig redan idag om du tror detta kan vara en intressant bostad för dig!

Om området

Wieselgrensplatsen är ett torg på Hisingen i Göteborg uppkallat efter Peter Wieselgren. Wieselgrensplatsen ligger inte långt i från Ramberget med dess fantastiska utsikt över Göteborg. Dessutom ligger Lundbybadet och Rambergsvallen inte långt ifrån Wieselgrensplatsen.

Kommunikation

Här går spårvagnarna 5,6,10 och 13.

Närservice

Wieselgrensplatsen har ett väletablerat och komplett utbud av dagligvaror, servicebutiker och övrig detaljhandel. Även ett sjukhus, Lundby Sjukhus. Wieselgrensplatsen kan även ses som den mest centrala delen av Hisingen då avståndet inte är långt vare sig till centrala Göteborg, Ramberget, Rambergsvallen eller Backaplan.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Renoverat kök

Stilrent!

Här ryms även en matplats

Rymligt vardagsrum med fiskbensparkett

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg