MED50C9DD71C4D943F9BEE54CC252B4ADCB

Högst upp med egen terrass om ca 11 kvm i bästa solläge! Karantändrömmen.

Boka visning

Järvastaden - Västra Brotorp, Sundbyberg

Brogatan 11, högst upp!

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,242 ink värme, VA, 100mbps bredband och kabel-tv (basutbud)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea73 kvm
Våning5 (hiss finns)
Lägenhetsnummer00742
Byggår2019

Utgångspris: SEK 3,495,000

Ansvarig mäklare

Visningar

20
September | Sunday
Kl 15:10 - 15:40
Öppen visning! Föranmäl dig gärna för att inte missa all info. Välkomna!

När ingen kvadratmeter gått åt spillo i den här svårslagna bostaden som rymmer allt! Du har en rejäl inglasad terrass i bästa tänkbara solläge. På sina ca 11 kvm får du plats med allt från grill till vänner under sommarhalvåret. Dessutom möjligt att se nyårsfyrverkerierna med den här milsvida utsikten. Högst upp i huset med en öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum. Vardagsrumsdelen placeras halvt avskilt som gör det möjligt att njuta invid köket efter en god middag. Två separata sovrum väl tilltagna i kombination med ett rejäl badrum innehållande allt! Utanför porten når du till alla kommunikationer, parkering, ICA Brotorp, gym, grönområden och Mall of Scandinavia.

Välkommen till Brogatan11!

- Stabil förening med god ekonomi
- Takterrass (ca 11 kvm).
- Optimal planlösning
- Nära till stora naturområden
- Nyproduktion när den är som bäst
- Garage finns
- Hiss
- Perfekt för både den stora och lilla familjen
- Härligt område med blandad bebyggelse

Om området

Här bor ni i barnvänliga Järvastaden med bra kommunikationer. Du kan cykla in till stan på ca 20 min och till Kista C på ca 15 min. Här byggs en helt ny stadsdel nära både stan och naturen. Mellan husen ligger grönområden, cykelvägar och mycket mer. Vill man ta en promenad kan man med fördel promenera ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Ursviks motions gård ligger på gångavstånd med flera banor för sprint eller långfärdskidorI Järvastaden finns även den omtalade Mulle Mecks lekpark. I parken finns också det populära barnbiblioteket. Det finns idag redan flera skolor och butiker. Bland annat finns det restaurang, ICA, gym och café. Området är belägen nära Ulriksdals station (9 min med pendeltåg till Stockholms C) och fantastiska rekreationsområden som Hagaparken, Ulriksdal och Igelbäckens naturreservat. Busshållsplats (540 som går till Universitetet via Bergshamra som har T-bana) och ICA (ska byggas ut med postservice) finns precis utanför huset. I närheten finns Friends Arena och Mall of Scandinavia står nu klar! Mall of Scandinavia är med sitt utmärkta läge och starka erbjudande Nordens mest intressanta köpcentrum. En biograf med 15 salonger, ca 220 butiker och restauranger. Läs mer på Järvastadens egna hemsida www.jarvastaden.seSolna Centrum ligger ca 3 km bort. Affärsgallerian har ca 120 stycken butiker och restauranger och är en fullservice inrättning.

Kommunikation

Buss 540 och 505 som anknyter till både pendeltåg och T-bana.

Närservice

I närområdet finns även större affärer som Coop, Willys, byggvaruhuset Hornbach och Mall of Scandinavia med oändlig shopping för alla smaker och plånböcker. Inredningsbutiker, modebutiker, sportaffärer, oändligt med restauranger och caféer, spa, sportsbar, SATS gym och SF med sin IMAX biograf som utlovar filmupplevelser utöver det vanliga samt mataffärerna Hemköp och ICA.

Bilder

Master bedroom

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
73 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
5 av 5, hiss finns
Pris
SEK 3,495,000 utgångspris
Avgift
SEK 4,242 ink värme, VA, 100mbps bredband och kabel-tv (basutbud)
Andel i föreningen
2.4681 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2019
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Sprinta
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
52
Tv och bredband
Föreningen har ett gruppavtal med Com Hem där det ingår:
Bredband 50 med trådlös router.
Telefoni Bas.
Digitalt Startutbud med digitalbox.
Du aktiverar själv TV och bredband hos Com Hem på telefonnummer 90 222.
Parkering
Föreningen skickar ut en anmälan om parkering till nya boende. Platserna fördelas sen i turordning efter när avtal tecknades. Eller så kontaktar boende direkt Ikano Bostad, kundansvarig Anna
Hansen, 010-3304188, anna.hansen@ikanobostad.se
Renoveringar
Inga renoveringar då det är nyproducerade.
Övrigt
Vid inflytt tecknar du själv ett nytt elavtal genom att kontakta Vattenfall på 020-820000. Du behöver då uppge ditt anläggnings-id som du hittar på www.brfstrovaisundbyberg.se.

Karta

Järvastaden - Västra Brotorp Sundbyberg

Brogatan 11, högst upp!

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg