190
MEDFF79AB044E344E739F043D50CA35EA27

Såld!

Klassisk charm möter modern touch!

Bosgården, Mölndal

Växthusgatan 9

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,528 Inkl. värme, avfallshantering, fast elkostnad 45 kr/mån
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea53 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer6
Byggår1952
Driftskostnad500 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 2,550,000

Ansvarig mäklare

Nu kan vi stolt presentera en riktig bostadsdröm centralt beläget i Bosgården! I denna 2:a möts du av nyrenoverade ytskikt, en klassisk charm utöver det vanliga men samtidigt känslan av ett modernt utförande. Du får helt enkelt det bästa av två världar! Genomgående ljusa väggar och mörka golv. Säkerhetsdörr har precis installerats, vilket minskar ljud från trapphuset och gör att du sover tryggt och gott om nätterna. Du bor bekvämt en trappa upp med gångavstånd till Mölndals Galleria och grön utsikt från balkongen.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning! Visningsbokning sker via vår hemsida.

Om området

I Bosgården bor man i ett lugnt och tryggt område med närhet till det mesta man kan önska sig. I centrum finns den nya Gallerian med restauranger, caféer, butiker och all service som behövs. Här satsas det just nu ännu mer på att skapa ett levande centrum för invånarna - det är mycket på gång i Mölndal!

Kommunikation

Goda kommunikationer via buss- och spårvagnstrafik som tar dig till centrala Göteborg på ca 15 minuter. Från Mölndals innerstad går även pendeltåget till Göteborgs central via Liseberg och söderut till Lindome och Kungsbacka.

Övrigt

Bosgårdsskolan år F-6, Västerbergsskolan år F-5, Toltorpsskolan år F-6, Sörgårdsskolan år 7-9. I närheten finns också Krokslättsskolan år F-6 och Katrinebergsskolan år F-6. Inom området finns många förskolor.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
53 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Välkommen in i hallen! Till vänster finns plats att hänga av sig ytterkläderna. Här finns också en smidig klädkammare i anslutning till ingången samt skåp för ytterligare förvaring längre in i hallen. Nya golv och målade väggar från 2020.
Kök
In till höger finner vi ett charmigt kök med detaljer som många bara kan drömma om idag! Här inne erbjuds ett klassiskt utförande med en fräsch känsla. Gråa luckor som slipades och målades 2020, vitt kakel, ljusa väggar (målade 2020) och mörkt golv (2020). Utrustat med kombinerad kyl och frys, fläkt, spis och gott om förvaring.
Vardagsrum
Intill köket finner vi ett rymligt vardagsrum med vacker fiskbensparkett, stilfulla lister och ljusa väggar (målade 2020). Här kan du enkelt möblera efter behov med soffa och TV-möbel. Härifrån kommer vi ut på en trevlig balkong i söderläge. Ny trall från 2020.
Sovrum
I bostadens sovrum återfinns nytt golv från 2020 och en ljus grå/grön ton på väggarna (målade 2020). Här inne får du med lätthet plats med en dubbelsäng samt extra möblemang. Varför inte sätta in en förvaringsmöbel eller möblera med ett skrivbord?
Badrum
Halvkaklat badrum i vitt som ligger i anslutning till hallen. Utrustat med WC, handfat med kommod, spegelskåp samt duschkabin.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 4
Beskrivning av våningsplan
En trappa upp
Avgift
SEK 3,528 Inkl. värme, avfallshantering, fast elkostnad 45 kr/mån
Information avgift
Månadsavgiften höjdes 3,5% under 2020.
Driftskostnad
SEK 5,994 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 4,557
Försäkring
SEK 1,437
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
1.13887 %
Andel av årsavgiften
1.1387 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1952
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd 1/25/2019
Energiklass
E
Energiprestanda primärenergital
129 kWh/m² och år
Förening
Namn
HSB Brf Annehill i Mölndal
Om föreningen
Trivsam förening om totalt 76 lägenheter i Bosgården. Föreningens ekonomi förvaltas av HSB. Brf Annehill är fördelad på 52 st 2 rok samt 24 st 3 rok.
Antal lägenheter
76
Antal lokaler i föreningen
5
Tv och bredband
Samtliga lägenheter har fibernät till bredbandsbolaget. Föreningen har avtal med bredbandsbolaget som ger lägre abonnemangskostnad.
TV via ComHem med de vanligaste utbuden, ca: 15 kanaler. I antennuttagen finns också möjlighet till internet via ComHem.
Parkering
Föreningen har 66 parkeringsplatser. Parkeringsplatserna är inte kopplade till lägenheten. Just nu är alla parkeringsplatser uthyrda. Detta ändras kontinuerligt beroende på in- och utflyttningar. Är du intresserad av en parkeringsplats meddelar du detta skriftligen till styrelsen. Det kan du antingen göra genom att lägga ett brev i brevlådan vid källaringången på nr 5 eller maila styrelsen på info annehillbrf@gmail.com.
Renoveringar
2010: Relining av avlopp
2012: Fönster bytta
2020: Säkerhetsdörrar har installerats för samtliga lägenheter i föreningen
Ekonomi
Föreningen har låg belåning (1832kr/kvm 2019).
Överlåtelseavgift
SEK 1,183 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 473
Övrigt
Föreningen köper in all el och inga boende behöver ha eget abonnemang. Man betalar istället 45kr/mån till föreningen plus egen förbrukning.
Tvättstugor finns hus 1, 3, 5 & 7 och har öppet 8-21 på vardagar och 8-20 på Lördagar, stängda på Söndagar och helgdagar. Bokning sker i anslutning till tvättstugan.
Sopsortering finns. Det finns kärl på 3 ställen inom föreningen; Växthusgatan 1, mellan Växthusgatan 3 och 5 samt mellan Växthusgatan 7 och 9. Alla har kärl för matavfall, hushållssopor, kartong, plast och batterier. Vid hus 3 finns dessutom kärl för glas och plåt och vid hus 7 tidning och papper.
För återvinning finns kort som berättigar till 6 besök per år Kikås återvinningscentral. Korten hämtas på föreningens expedition.

I alla hus finns cykelrum för förvaring av cyklar. Med jämna mellanrum städas rummen ur och cyklar utan ägare sorteras bort.

Utemöbler och grillplats finns mellan hus 3 och 5 liksom mellan hus 7 och 9.
Endast elgrillar är tillåtna att använda på balkongerna.

Förråd finns både på vind och i källare.

Vidare se årsredovisning eller föreningens hemsida;
www.hsb.se/molndal/annehill

Karta

Bosgården Mölndal

Växthusgatan 9

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg