190
MED7336537CC20049318CF75864F70A81D0

Nyproduktionsdrömmen när den är som bäst i högt fritt läge!

Kommande®

Järvastaden - Västra Brotorp, Sundbyberg

Boplatsvägen 3, Accepterat pris 3/4 tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,289
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea34 kvm
Våning3
Byggår2017

Accepterat pris: SEK 2,395,000

Nyproducerad rymlig 1,5:a på bästa läge här på Boplatsvägen. Passa på att njuta av balkongen i glada vänners lag med solen och naturen som granne. Genomgående stilrena materialval med ekparkettgolv, vitt kök och skjutdörrsgarderob. Optimal planlösning med sovalkov med möjlighet att skärma av.

Bostaden är belägen i ett av Sveriges mest expansiva områden Järvastaden. Här har man närhet till natursköna omgivningar som Ursviks motionsområde och Råstasjön med fina promenad och joggingstråk, samtidigt som man har nära till kommunikationer och service och endast en kort bit till city. Det finns mataffärer samt busshållplats på kort avstånd från bostaden. På promenadavstånd kommer du till Nordens största shopping- och nöjeserbjudande via Mall of Scandinavia där även nationalarenan Friends Arena finns belägen.

Om området

Här bor ni i barnvänliga Järvastaden med bra kommunikationer. Du kan cykla in till stan på ca 20 min och till Kista C på ca 15 min. Här byggs en helt ny stadsdel nära både stan och naturen. Mellan husen ligger grönområden, cykelvägar och mycket mer. Vill man ta en promenad kan man med fördel promenera ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Ursviks motions gård ligger på gångavstånd med flera banor för sprint eller långfärdskidorI Järvastaden finns även den omtalade Mulle Mecks lekpark. I parken finns också det populära barnbiblioteket. Det finns idag redan flera skolor och butiker. Bland annat finns det restaurang, ICA, gym och café. Området är belägen nära Ulriksdals station (9 min med pendeltåg till Stockholms C) och fantastiska rekreationsområden som Hagaparken, Ulriksdal och Igelbäckens naturreservat. Busshållsplats (540 som går till Universitetet via Bergshamra som har T-bana) och ICA (ska byggas ut med postservice) finns precis utanför huset. I närheten finns Friends Arena och Mall of Scandinavia står nu klar! Mall of Scandinavia är med sitt utmärkta läge och starka erbjudande Nordens mest intressanta köpcentrum. En biograf med 15 salonger, ca 220 butiker och restauranger. Läs mer på Järvastadens egna hemsida www.jarvastaden.seSolna Centrum ligger ca 3 km bort. Affärsgallerian har ca 120 stycken butiker och restauranger och är en fullservice inrättning.

Kommunikation

Buss 540 och 505 som anknyter till både pendeltåg och T-bana.

Närservice

I närområdet finns även större affärer som Coop, Willys, byggvaruhuset Hornbach och Mall of Scandinavia med oändlig shopping för alla smaker och plånböcker. Inredningsbutiker, modebutiker, sportaffärer, oändligt med restauranger och caféer, spa, sportsbar, SATS gym och SF med sin IMAX biograf som utlovar filmupplevelser utöver det vanliga samt mataffärerna Hemköp och ICA.

Viktiga dokument & länkar

Ekonomisk plan
Situationsplan
Standardutrustning från Ikano
Säljbroschyr från Ikano
Säljbeskrivning från Ikano
Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
1 rum
Boarea
34 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 4
Pris
SEK 2,395,000 Accepterat pris
Avgift
SEK 2,289
Byggnad
Byggnadsår
2017
Förening
Namn
Brf Löparen i Sundbyberg
Om föreningen
Bostadsrättstillägg ingår i fastighetsförsäkringen.
Antal lägenheter
121
Parkering
63 garageplatser 1000 kr/mån
7 platser utomhus, 600 kr/mån, varav 4 platser är till gemensam bilpool

Karta

Järvastaden - Västra Brotorp Sundbyberg

Boplatsvägen 3, Accepterat pris 3/4 tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg