190
MEDA4F437527C9E44CE872446FBC71FF997

Tvåplanshus med grönskande tomt och carport i hemtrevliga Berthåga!

Kommande®

Berthåga, Uppsala

Fakta

Antal rum8 rok
Boarea173 kvm
Tomtarea827 kvm

Ansvarig mäklare

I hemtrevligt läge finns snart möjlighet att förvärva detta hus i två plan med grönskande tomt och carport!

I perfekt läge i utkanten av stadens finner du detta familjehem. Här har fokus legat på att genomgående skapa trevliga sällskapsytor, som gjort att samtliga sällskapsrum placerats på nedre plan och sovrummen samt ett tv-rum finns på det övre. Här finns plats för alla! Bostaden är genomgående ljus med stora fönsterpartier i samtliga rum som låter ljuset flöda fritt. Du bibehåller dock ett privat och insynsskyddat läge. Med en bra planlösning har du här ett generöst vardagsrum som öppnar sig fint med dubbeldörrar mot matrummet med plats för vänner och familj såväl vardag som högtid. Köket är välutrustat och passar matlagningsälskaren såväl som amatörkocken. På övre plan finner du samtliga fyra sovrum med ett stort allrum som binder ihop dem. Här kan barnen få sitt egna utrymme att nyttja vid önskemål. Vidare erbjuds du gott om förvaring med garderob eller klädkammare som angränsar till samtliga sovrum. Men det är inte bara husets insida som är tilltalande utan även utsidan. Här har du både balkong och uteplats för trevliga dagar i solen, samt en lättskött trädgård som gjord för barns lek.

Berthåga är omgärdat av vackra grönytor och skogsområden. Här finns promenadstråk såväl som fina cykelvägar. Här bor du nära stan men utan att du behöver störas av stadens brus. Vidare finner du goda kommunikationer i bra pendlarläge (framförallt med bil). Service finns nära med ICA-butik och postombud endast någon minut bort samt Stenhagens centrum med all önskvärd service i närområdet. Vad mer kan man önska sig?

Varmt välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 070-770 18 13 eller jesper.ackelman@husmanhagberg.se!

Om området

Berthåga är ett stadsområde bestående av villor beläget mellan Luthagen och Stenhagen i västra Uppsala.

Området har fått namn efter byn Berthåga, omnämnd 1316 (Bertoghum). Namnet åsyftar en näraliggande kulle med två forngravhögar. Berthåga har också en stor och vacker kyrkogård.

Kommunikation

Vid Berthåga går Bärbyleden som är en kringfartsled i nordvästra Uppsala längs riksväg 55.

Busstrafik till och från centrum finns inom promenadavstånd.

Närservice

Närhet till stadskärnan samt Stenhagen Centrum innebär således närhet till all form av shopping och service.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg