190
MED439484D7CB48430A9686747BF1A5AAB1

Fin lägenhet på andra våningen med radhuskänsla och nära Karlstads universitet!

Kommande®

Kronoparken, Karlstad

Banjogatan 22B

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,122 inkl. värme, VA och kabel-tv
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea89.5 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer206208002-0006 (6)
Byggår1985
Driftskostnad520 kr/månad

Som kommande kan vi presentera en 4a nära Karlstads univeristet! Här bor du på 89 kvm fördelar på 4 rum och kök med balkong i sydvästläge för sol större delen av dagen samt kvällssol. Lägenheten har entré i markplan med entréhall och egen trapp direkt upp i bostadsdelen på plan 2. Bostaden är fördelad på kök, vardagsrum med utgång till balkong, duschrum med toalett, badrum med toalett och tvättmaskin samt torktummlare och 3 sovrum. Här bor du i ett mycket lugnt och trivsamt område med närhet till mataffärer, skola och förskola. Till Karlstads univeritet tar du dig med en kort promenad på mindre än 10 minuter. I närheten finns även Välsvikens handelsområde som har en hel del att erbjuda i form av affärer, mataffärer och resturanger. Till Karlstad centrum tar du dig snabbt genom busslinje 1 på drygt 10 min.

Om området

På Kronoparken finns lägenheter, flerbostadshus och villor. Det är en mångkulturell studentstadsdel med universitetet som central mittpunkt. Här finns ett lokalt centrum samt utomhusbad och i området finns sex förskolor och två skolor.

Kommunikation

Med busslinje ett och två tar du dig från Kronoparken intill stora torget som är Karlstads mittpunkt på dryga 10 minuter, därifrån finns möjligheten att byta till övriga linjer som tar dig runt i hela Karlstad.

Närservice

Närhet till Välsviken shoppingcenter med ett stort utbud av butiker från stora kedjor samt matbutiker och kronoparken centrum med utbud av matbutiker och resturanger.

Viktiga dokument & länkar

RBF Karlstadshus 8 Stadgar
RBF Karlstadshus 8 Årsredovisning 2019.p
Energideklaration
Social Video
Kommande

Bilder

Kök

Kök

Kök med matplats

Övre hall

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum
Boarea
89.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Kök
Rymligt kök med gott om förvaring och plats för matgrupp. Köket är av ljust trä med mörk bänkskiva och ljust kakel. På golvet ligger det ett mörkt laminatgolv och väggarna har ljus tapet. Utrustningsmässigt i köket finns spishäll och ugn insatta år 2016, kyl/frys insatt 2014, fläkt och diskmaskin.
Övre hall
Den övre hallen är lägenhetens centrala mittpunkt med plats för mindre möblemang. Här finns 7 praktiska och snygga garderober med spegelglas placerade, för bra förvaring och extra rymlig känsla. På golvet ligger det ett parkettgolv och väggarna har ljus tapet. Härifrån finns trapp ner till entréhallen.
Vardagsrum
Stort vardagsrum med plats för flera möblemang, på golvet ligger det ett parkettgolv och väggarna är målade i en ljus färg. Här finns utgång till den inglasade balkongen i sydvästläge med utsikt.
Sovrum
Sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmässigt finns tre garderober placerade här. På golvet ligger det ett fint parkettgolv och väggarna är vita med en stor fondtapet på den ena väggen.
Sovrum
Sovrum med två fina och praktiska garderober med spegelglas. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger det ett grått laminatgolv.
Sovrum
Sovrum med ljusbeige tapet och plastmatta på golvet.
Badrum
Delvis kaklat badrum med våtrumsmatta på golvet och målade väggar. Här finns badkar, handfat, toalett, tvättmaskin och torktumlare. Tvättmaskin insatt 2014.
Duschrum
Duschrum med våtrumsmatta på golvet, målade väggar och delvis kaklat. Här finns dusch med draperi, handfat med badrumsskåp över och toalett.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 2
Avgift
SEK 5,122 inkl. värme, VA och kabel-tv
Driftskostnad
SEK 6,240 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 4,740
Försäkring
SEK 1,500
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
1.73211 %
Andel av årsavgiften
1.73035 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1985
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Frånluftssystem
Energideklaration
Utförd 11/6/2018
Energiklass
D
Energiprestanda
134 kWh/m² (Atemp) och år
Förening
Namn
Riksbyggens Brf Karlstadhus nr 8
Om föreningen
Trevlig förening som förvaltas av Riksbyggen. I föreningen finns 8st fastigheter, uppdelat på tre olika gårdar, med totalt 57 lägenheter.
Antal lägenheter
57
Antal lokaler i föreningen
1
Tv och bredband
Kabel-tv och bredband via ComHem.
Parkering
I föreningen finns 37 garageplatser (ca 300 kr/mån) och 10 parkeringar med motorvärmare (ca 130kr/mån) Till garage och parkering finns separat kö. Längs med gatan finns gratisparkeringar.
Renoveringar
Genomfört underhåll på fastigheterna i föreningen är fasadmålning 2015/2016, utbyte av fönsterbågar 2016/2017 samt utbute av garageportar 2017/2018.
Överlåtelseavgift
SEK 1,183 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 473
Övrigt
Förråd i en fristående byggnad intill lägenheterna.

Gemensam tvättstuga med 3 tvättmaskiner, 1 torktumlare och torkrum finns i separat byggnad.
I föreningen finns en föreningslokal att hyra.

Genom föreningen finns möjlighet att låna trädgårdsutrustning, gräsklippare m.m. Det finns även möjlighet att hyra släp genom föreningen till en kostnad av ca 50kr/dag.

Föreningens medlemmar sköter själva underhållet av de gemensamma ytorna som exempelvis innergårdarna.

Karta

Kronoparken Karlstad

Banjogatan 22B

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg