190
MED0EAE666CDF9E4DFB865C5711A9FB05CF

I hemtrevliga Årsta finns snart denna gavel 2:a med två balkonger till salu!

Kommande®

Årsta, Uppsala

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,730 inklusive värme, vatten, bredband och kabel-tv
Antal rum2 rok
Boarea63 kvm

Ansvarig mäklare

// TVÅ BALKONGER // RENOVERAD // HEMTREVLIGT OMRÅDE // VÄLSKÖTT FÖRENING //

I populär och välskött förening finner du denna generösa 2:a, med hela två balkonger. Här har du en genomgående smakfullt och väl renoverad bostad som fördelar sig på ett kök och vardagsrum i öppen planlösning, stort sovrum och fint renoverat badrum. Bostaden har enhetliga ytskikt med genomgående parkettgolv, ljusa väggar samt snyggt inbyggd belysning i form av spotlights i tak. Helt enkelt finner du här en ljus och trivsam bostad med härlig rymd. Oavsett vad du önskar av dina sällskapsytor kan du här inreda med större soffgrupp såväl som matbord för både familj och vänner. Med flera möbleringsalternativ sätter endast fantasin gränserna för denna nyckelfärdiga bostad! Men pricken över i för detta hem är det två balkongerna som gör att du kan njuta av solens strålar under hela dagen. På ena sidan har du morgonsol för kaffe i fint sällskap, den andra med kvällssol då ni tillsammans kan njuta av solnedgången.

Runt knuten finner du flera grönområden som exempelvis Årstaparken och i föreningen finns fotbollsplan, bouleplan, flera lekplatser och grönytor att nyttja. Perfekt för den aktiva! Föreningen har vidare många gemensamhetsutrymmen med övernattningsrum, bastu, gym och tvättstugor. Service finner du endast en kort promenad bort. Som Gränbystaden med allt du kan önska av shopping, livsmedel, biograf, restauranger, aktiviteter, lekpark, apotek och gym. Perfekt pendlarläge där du snabbt når E4:n norrgående och södergående, men även väg mot Östhammar och Öregrunds fina sommarstugor.

Välkommen hit, välkommen hem!

För mer information kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman, på 070-770 18 13 eller jesper.ackelman@husmanhagberg.se

Om området

Årsta är en stadsdel i Uppsala, belägen i nordost, mellan Gränby Köpstad och Fyrislund, med Årsta centrum som ungefärlig mittpunkt. Årsta centrum innehåller bl.a. en stor livsmedelshall, vårdcentral och restauranger. Centrumet har på senare år upprustats och stora planer finns att rusta upp Årsta centrum ännu mer i samband med byggnationen av stadsdelen Östra Salabacke längs med Fyrislundsgatan.

Ett populärt och lugnt område som utgörs av stor grönska och trivsamma strövområden. I hjärtat av Årsta finner man Årstaparken som bildar en grön oas av träd och växter. Kommunen har under senaste året rustat hela parken och byggt nya löparspår, utegym samt planteringar och sittgrupper. I närheten finns även en 4H gård som är ett populärt utflyktsmål. Cykelavstånd till Vedyxaskogen. Bebyggelsen utgörs av villor och lägenheter som ligger inbäddat mellan stora grönytor. Som boende i Årsta har man närhet till både natur och service.

Kommunikation

Bra bussförbindelser mellan Årsta och City. Från Årsta finns det bra cykelvägar ner till Centrum. Bra pendlarläge då påfart till E4:an ligger i närheten.

Närservice

Vid Årsta Centrum finner du all tänkbar service, förskola, grundskola, vårdcentral, restaurang och mataffär. På bekvämt promenadavstånd når man Gränby Köpstad, här erbjuds all tänkbar service med Systembolag, affärer, restauranger, apotek, m.m.

Parkering

Avgiftsparkeringar finns i hela området.

Övrigt

I området finns flertalet förskolor samt grundskolor.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Fasad

Välkommen till Kamomillgatan 30

Fasad

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg