190
MED06F3FFBB2ABD4AC091AC4D3DDB6322F5

NyproduktionSåld!

Eriksberg Lindholmen, Göteborg

Götaverksgatan 20


Såld!
Slutpris: SEK 2,235,000

Ansvarig mäklare

På våning 11 och med grym utsikt i två väderstreck har ni här en bra hörnlägenhet där ni kommer bo granne med Karlatornet. Vattenutsikt och Älvsborgsbron ser du från balkongen, den potentiella linbanan kommer stanna till i närheten och dessutom finns det gratis färjor in till stan! Under de första 3 åren har föreningen tecknat avtal med en elbilspool där boende kommer att kunna använda dessa bilar helt kostnadsfritt!

Köket kommer att levereras av Marbodal och samtliga vitvaror från Siemens, kvalitativa materialval är genomgående så som askparkett, fönsterbräden i marmor och badrumsinredning från Vedum.

Inflyttning 2018-12-05 eller vid överenskommelse.

Om området

Lindholmen började inte befolkas i någon större utsträckning förrän Lindholmens varv byggdes i mitten av 1800-talet. Många av varvsarbetarna och deras familjer byggde sina hus i närheten av varvet. Idag befinner sig Lindholmen i en expansiv period med många nya företag som etablerat sig, nyproduktion av bostäder, skolor på olika utbildningsnivåer. Anrika Port Artur med sitt mikrobryggeri - besöksvärd del av Lindholmen! Bio & teatersalong Aftonstjärnan en annan. Runt hela Lindholmen finns trevliga promenadstråk.

Kommunikation

Kommunikationerna är mycket bra med bl.a. stombuss nr 16 som har täta turer i högtrafik, samt flera busslinjer mot bl.a. Frölunda Torg, centrum och Hjalmar Brantingsplatsen.

Dessutom går Älvsnabben från färjeläge Slottsberget som gör det väldigt smidigt att ta sig in till centrum.

Närservice

På promenadavstånd finns Sannegårdens köpcentrum med Ica Kvantum. Lite längre nordväst om Ica ligger Eriksbergs köpcentrum med ett stort utbud av affärer och bank. På Norra Älvstranden finns flera kaféer och restauranger.

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,649 inkl värme, kallvatten, bredband, tv och IP telefoni (triple play)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea34.5 kvm
Biarea3 kvm
Våning11 (hiss finns)
Lägenhetsnummer1-2106
Byggår2018
Driftskostnad290 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
1 rum
Boarea
34.5 kvm
Allmänt
Lägenheten är inredd i en blandning av stilen Barcelona och Berlin som med sin vita grund tillsammans med naturmaterial ger ett inbjudande intryck. Här finns en lite varmare palett med råa och kontrastfulla material som passar fint för dig som vill ha en harmonisk känsla i ditt nya hem. Bostaden kommer att ha varmvita väggar och vitlaserad trestavs askparkett på golvet samt fönsterbräden i carrara marmor.
Kök
Köket levereras av Marbodal, köksinredning kommer bestå av luckor i ljusgrå ton, överskåpen kommer att ha push funktion och underskåpen kommer att ha rostfria handtag. Bänkskiva och stänkskydd i åskgrå laminat. Rostfri maskinpark från Siemens bestående av kombinerad kyl/frys, fläktkåpa, induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggd mikro samt integrerad diskmaskin.
Badrum
Höganäs kakel på väggar och golv. På väggarna sitter vita matta kakelplattor i storleken 24x45 cm och på golvet ligger mörkgrå klinkerplattor i storleken 15x15cm. Inredningen består bland annat av en vit kommod med ovansittande spegelskåp från Vedum, WC, handdukstork, dusch med rundande glasväggar, kombinerad tvätt/torkmaskin samt extra förvaringsskåp. I badrummet finns även ett litet fönster som bidrar med dagsljus.
Allrum
Fondvägg i gråblå färg. Kök och vardagsrumsdelen är 23 kvm totalt så både säng, soffa och köksbord ryms. Generell takhöjd är 2,50 m och med fönster i två väderstreck. Dubbeldörrarna tar er ut till balkongen om ca 3 kvm belägen i sydvästläge.
Hall
I hallen finns skjutdörrsgarderob samt en platsbyggd garderob och ett städskåp.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
11 av 16, hiss finns
Avgift
SEK 2,649 inkl värme, kallvatten, bredband, tv och IP telefoni (triple play)
Driftskostnad
SEK 3,483 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,000
VA
SEK 483
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Kostnad för hushållsel samt uppvärmning av vatten avräknas mot verklig förbrukning. Dessa siffor är schablon taget från Skanska.
Andel i föreningen
0.515 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2018
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Ej utförd
Förening
Namn
Brf Lindholmspiren
Om föreningen
Föreningen kommer att bestå av 133 bostadsrättslägenheter fördelat över tre huskroppar. Adresser i föreningen kommer att vara Götaverksgatan 18-26, inflyttning påbörjades under november 2018. Byggnadsprojektet genomförs med en totalentreprenad av Skanska Sverige AB. Projektet finansieras av Handelsbanken.

Hus 1 är ett punkthus och har 16 våningar, hus 2 har en förskola med 3 våningar och hus 3 är ett lamellhus med 6-8 våningar.

Uppvärmning genom fjärrvärme. Säkerhetsdörrar kommer finnas till varje bostad.

Föreningen kommer att teckna ett gemensamt el-abonemang och kommer att debitera respektive bostadsrättsinnehavare efter dennes verkliga förbrukning. Årsavgift för vatten debiteras med 14 kr/kvm, årsavgift för el debiteras med 250 kr för 1:or och 2:or och 350 kr för 3:or och 4:or
Organisationsform
Bostadsratt
Antal lägenheter
133
Antal lokaler i föreningen
2
Tv och bredband
Gruppanslutet med tv, bredband och telefoni, varje bostadsrättsinnehavare betalar 165 kr/mån för detta (inkluderat i avgiften)
Parkering
Föreningen förvaltar över 50 garageplatser som kommer att kosta ca 1400 kr/mån, varav 2 platser planeras till bilpool.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja

Karta

Eriksberg Lindholmen Göteborg

Götaverksgatan 20

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg