190
MED70187836D2DB445AA2D5D1C4299AD8E4

Såld!

Centrala Hisingen Kville, Göteborg

Skiftesgatan 8A


Såld!
Slutpris: SEK 2,100,000

Ansvarig mäklare

Minitvåa i nyrenoverat och upprustat landshövdingehus från 1930. Nyproduktion i en anrik förpackning. Gammal charm återfinns i symbios med nya ytskick, nytt kök från HTH samt nytt badrum. Allt totalrenoverat vintern 2016 i samband med att föreningen bildades, bostaden återfinns på högsta ordinarie våningsplan.

Övernattningslägenhet eller studentlägenhet? Denna bostad kan ägas av juridisk person och föreningen godkänner även andrahandsuthyrning.

Om området

Kville är centralt belägen i stadsdelen Lundby. Ett trivsamt och levande område som binder samman Hisingen med Göteborgs innerstad. Ett charmigt område med gamla landshövdingehus uppblandat med nybyggnation runt gamla Porslinsfabriken och Kvillebäcken. Ramberget/Keillers park är nära beläget med sin fina utsiktsplats och härliga strövområden.

Kommunikation

Hjalmar Brantingsplatsen vid Backaplan är en stor närbelägen knutpunkt för kommunikationer. Där trafikerar både spårvagn, buss och flygbussar. Spårvagnen tar dig in till centrum på 5 minuter.

Närservice

På kort gångavstånd ligger Kvilletorget som har ett bra serviceutbud av både livsmedel, shopping, caféer och restauranger.

Vid Kvilletorget har även Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och Polisen sin verksamhet. I närheten finns också Nya Kville Saluhall och intilliggande Backaplan som har ett stort utbud av butiker med allt man kan tänka sig. På promenadavstånd tar du dig lätt in till City.

För den motionsintresserade finns ett flertal träningsanläggningar, Lundbybadet och två golfbanor inom bra avstånd.

Övrigt

I Lundby finns ett flertal kommunala förskolor och grundskolor. På Lindholmen finns både gymnasie-, högskola och universitet.

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,163 inkl värme och VA
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea34 kvm
Våning3
LägenhetsnummerA1201
Byggår1930

Bilder

Välkommen till Skiftesgatan 8A!

Social minitvåa med allt du kan önska dig

Kvalitativa vitvaror från Gorenje

Köket är levererat från HTH

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
34 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Väl inne i bostaden möts ni av genomgående hög takhöjd, mattlackad parkett, ljust målade väggar samt spotlights i taket. Ni kommer in i en rymlig och delvis möblerbar om ni vill ha ytterligare förvaring till exempel. Här finns plats för avhängning samt ett städskåp och garderob.
Badrum
Vidare rakt fram möts ni av det rymliga badrummet med underliggande golvvärme. Badrummet som är helkaklat med grå klinker på golvet och ett vitt kakel på väggarna har allt du kan önska. Inredningen består av en kommod, spegelskåp, wc, dusch med vikbara glasdörrar samt en toppmatad tvättmaskin för att slippa springa i trapporna.
Allrum
Vardagsrummet ligger i en social öppen planlösning med köket, detta ger lägenheten en luftig känsla med ett oslagbart ljusinsläpp som bara flödar fritt och genomgående. Takhöjden är hög och att ligga högst upp huset har sina tydliga fördelar märks här. Här ryms såväl soffgrupp som matbord och gott om plats för att socialisera sig. Köket som är levererat från HTH har vita luckor och ovan bänkskivan i askgrå laminat sitter ett vitt kakel. Den gedigna rostfria maskinparken som är levererad av Gorenje erbjuder en inductionshäll, inbyggd ugn, spisfläkt, inbyggd diskmaskin, inbyggd micro samt en kombinerad kyl och frys.
Sovrum
I lugnt läge mot gården ligger bostadens sovrum som rymmer en större säng och här finns en skjutdörrsgarderob längst hela väggen som döljer alla era kläder. Kvadratsmart lägenhet i lyxig förpackning helt enkelt!
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 4
Avgift
SEK 2,163 inkl värme och VA
Andel i föreningen
7.2 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1930
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
Självdrag/mekanisk frånluft i badrummen
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Förening
Namn
Brf Skiftesgatan 8
Om föreningen
Fastigheten
Bostadsrättsföreningen äger fastigheten Brämaregården 45:3. Föreningen består av 13 lägenheter med en sammanlagd bostadsarea om 473 m2. Fastigheten totalrenoverades och förvärvades under december 2016. Till fastigheten hör en innergård med planteringar, miljöstation och postfack.

Gemensamma utrymmen
Det finns en tvättstuga i källaren och till lägenheten hör även ett förråd beläget på gården.

Värme, vatten och el
Fastigheten värms med bergvärme vilket är en miljövänlig och ekonomisk uppvärmningsform som ingår i avgiften. Även kallt och varmt vatten ingår i avgiften.
Organisationsform
Bostadsratt
Antal lägenheter
13
Tv och bredband
Telia finns som leverantör av bredband, TV och telefoni. Bostadsrättsinnehavaren tecknar ett eget abonnemang.
Parkering
Boendeparkering på gatan utanför. För mer information och ansökan finns på www.goteborg.se.
Renoveringar
Utvändigt: Taket renoverades, nya 2-glasfönster med Argongas sattes in, fasaden byttes ut, nytt värmesystem, nybyggd tvättstuga, vinden gjordes om till bostäder, säkerhetsdörrar till samtliga bostäder. Vid förvärvet av fastigheten är entreprenaden besiktigad och slutförd.

Invändigt: Fastighetens alla lägenheter totalrenoverats och stod helt klara 15 december 2016. Lägenheterna fick nytt ytskikt, nytt kök (HTH) och nytt badrum. I samband med detta skedde stambyte. Självdrag i alla bostäder med mekanisk frånluft i badrum och kök. Paxfläktar i badrum och kolfilterfläktar i kök.

Föreningen planerar att köpa in trädgårdsmöbler till våren samt installera en tvättvask i tvättstugan.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 2,326
Pantsättningsavgift
SEK 1,163

Karta

Centrala Hisingen Kville Göteborg

Skiftesgatan 8A

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg