190
MED48E483D614B34EE3914F9E85DE395866

Nice trea i den gamla delen av Eriksberg med bra älvutsikt!

Såld!

Eriksberg Norra Älvstranden, Göteborg

Östra Eriksbergsgatan 76


Såld!
Slutpris: SEK 4,325,000

Ansvarig mäklare

Nu kan vi erbjuda er en riktigt fin genomgångstrea om 84 kvm på Östra Eriksbergsgatan 76. Från köket, vardagsrummet och balkongen har ni fin utsikt över båttrafiken på älven med en av Eriksberg grönskande och finaste innergårdar i förgrunden. Lägenheten är i gott skick med snyggt kök i vithögglans och valnöt, två sovrum med bra storlek och förvaring. HSB Brf Vinga är en stabil förening med mycket god ekonomi och fina faciliteter som gästlägenheter, tvättstugor och festlokal och relaxavdelning!

Om området

Norra Älvstranden är ett samlingsnamn på områden som ligger centralt på Hisingen i Göteborg utmed Göta älv. Från att ha varit ett område dominerat av varvsverksamheten har Norra Älvstranden under 1990- och 2000- talet utvecklats till Göteborgs största nya bostadsområde. Eriksbergshallen som förr inhyste Eriksbergsvarvets mekaniska verkstäder och maskinhallar inryms nu av en unik hotell- och konferensanläggning.

Kommunikation

Kommunikationerna är mycket bra med bl.a. stombuss nr 16 som har täta turer i högtrafik, samt flera busslinjer mot bl.a. Frölunda Torg, centrum och Hjalmar Brantingsplatsen.

Dessutom går Älvsnabben från färjelägen Eriksberg & Slottsberget som gör det väldigt smidigt att ta sig in till centrum.

Närservice

På promenadavstånd finns Eriksbergs köpcenter med ett stort utbud av affärer och bank. I området finns två större matbutiker, COOP och ICA. På Eriksbergsområdet finns restauranger, närbutiker, bankomat. Ett populärt Gym. Vid kajen finns en trevlig fiskaffär/restaurang. En vårdcentral finns även på Eriksberg.

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,873 inkl värme, VA, bredband och kabel-TV, (basutbud)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea83.9 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer26
Byggår1996

Bilder

Välkommen till Östra Eriksbergsgatan 76

Välkomnande hall med stor skjutdörrsgarderob

Mot köket

Härligt kök i vit högglans med en bänkskiva i valnöt

Induktionshäll

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Ni möts av en rymlig hall med gott om förvaring i en bra skjutdörrsgarderob. På golvet ligger en ekparkett som sträcker sig vidare genom sovrummen och vardagsrummet. Väggarna i hallen och vardagsrummet sitter en ljust diskret mönstrad tapet.

På er högra sida leds ni in i ett mycket trevligt kök med fina arbetsytor och förvaring samt stor matplats som rymmer 6-8 personer som kan njuta av älvutsikten. Köket i sig går i vit högglans med en bänkskiva i valnöt. På väggen bakom arbetsbänken sitter ett snyggt antracitfärgat kakel. Maskinparken går i rostfritt och inkluderad allt man kan önska så som induktionshäll, diskmaskin, inbyggd varmluftsygn och micro, samt kyl och frys i fullhöjd. På golvet ligger det en mörkvalnötsparkett och väggarna är vit målade.

Efter köket finner ni vardagsrummet som är stor och välplanerat, självklart med en enastående utsikt. Här får ni lätt plats med en go soffgrupp och tv-möbel. Ena väggen i vardagsrummet har en fond i New Englandstil som även går igen i övergången mellan kök och vardagsrummet.

Från vardagsrummet når ni balkongen som är ca 8 kvm med ett söderläge. Från balkongen kan ni njuta av både älvutsikt och en riktigt vacker innergård som föreningen skapat. Som gjort för jordgubbar och bubbel!

Från vardagsrummet når ni även det något mindre sovrummet som har en praktisk klädkammare. Rummet rymmer en dubbelsäng eller enkelsäng och skrivbord om så önskas. Ljusa tapeter på väggarna.

Master bedroom når ni från hallen. Här får ni en stor skjutdörrsgarderob till alla era kläder och lite till. Även här ljusa tapeter med undantag av en vägg som är klädd med en snygg mörk fondtapet.

Slutligen har vi badrummet som nås från hallen. Delkaklat med ljus plastmatta och vitt kaklet med bord. Vägghängd toalett, handfat och badkar. Allt i original från 1996.

Allt detta välpaketerat i en väldigt fin och attraktiv förening med god ekonomi, låg belåning, mängder av faciliteter och sköts av HSB.
Är detta er nya drömbostad? Kontakta mäklaren redan idag!
Antal rum
3 rum
Boarea
83.9 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 7, hiss finns
Avgift
SEK 4,873 inkl värme, VA, bredband och kabel-TV, (basutbud)
Andel i föreningen
0.71737 %
Andel av årsavgiften
0.9986 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1996
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FTX, från- och tilluft med återvinning
Energideklaration
Utförd. 2/6/2009
Energiprestanda
132 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Balkong om ca 8 kvm

Källarförråd om ca 6 kvm
Förening
Namn
HSB Brf Vinga
Om föreningen
HSB:s Brf Vinga i Göteborg byggdes 1996.

De har en väldigt informativ hemsida som rekommenderas ett besök.

Medlemsavgiften för HSB-medlemmar är totalt fn 825 kr och fördelas enligt följande:
- Andel i HSB Göteborg á 500 kr
- Medlemsavgift á 300 kr
- Registreringsavgift á 25 kr
Är det två eller fler som köper lägenhet är det bara en av dem som betalar medlemsavgiften på 300 kr.
Organisationsform
Bostadsratt
Antal lägenheter
106
Varav hyreslägenheter
6
Antal lokaler i föreningen
2
Tv och bredband
ComHem ingår i månadsavgiften. Det innehåller bredband 100 Mbit/s, digital-TV bas samt ip-telefoni.
Parkering
Garage med 62 p-platser varav 10 med elladdare, 2 MC platser och 3 mopedplatser. Det finns för tillfället inga lediga bilplatser.
För att ställa dig i kö till en parkeringsplats får du vända dig till Malin Thormen Malin.thormen@hsb.se på HSB. För aktuell kö besök föreningens hemsida på www.hsb.se/goteborg/vinga
Renoveringar
Se hemsidan och årsredovisningen. www.hsb.se/goteborg/vinga
Ekonomi
Under 2018 genomförde föreningen 2 avgiftssänkningar på vardera 5%. Föreningen har mycket god ekonomi.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,138
Pantsättningsavgift
SEK 455

Karta

Eriksberg Norra Älvstranden Göteborg

Östra Eriksbergsgatan 76

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg