230
MEDFD51E749B22045CEBA272A302E2F9A59

Brf Saxarvy - Magnifik havsutsikt

Nyproduktion

Åkersberga

Timrarövägen 4

Fakta

MånadsavgiftSEK 1,250 I månadsavgiften ingår ekonomisk förvaltning, sophämtning, VA-avgifter, samfällighet, fastighetsförsäkring samt el till gemensamhetsanläggning
TypFritidshus
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum5 rok
Boarea99 kvm
Lägenhetsnummer2
Byggår2021

Utgångspris: SEK 4,240,000

En av fem kvar Till Salu! På en av Stora Timraröns absolut bästa tomter med magisk sjöutsikt över Saxarfjärden byggs nu 5 unika bostadsrättsvillor om 99 kvm.

Villorna kommer ha påkostad inredning av hög kvalité och rikligt med tillvalsmöjligheter. Huset har redan tillval i form av skjutdörrspartier mot altanen och utsikt mot vattnet. Husen är belägna på en soldränkt höjd, i bästa söderläge, med första parkett mot vattnet. Härlig altan om 30 kvm med glasräcke, direkt mot havet. Här finns direkt tillgång till bad på både klippor och strand. Brygga med egen båtplats direkt nedanför tomten ingår. Föreningen är obelånad; vilket medför låg månadsavgift.

Drömmer ni om ett nybyggt hus, med magnifik panoramautsikt över vattnet, egen båtplats, i hjärtat av Stockholms Skärgård? Då kan ni sluta leta nu! Preliminärt planerat tillträde till sommaren 2021.

Om Villorna:

Vackra 2-plansvillor från Mälarvillan belägen på en naturtomt i Skärgården. Fasaden kommer vara målad i silvergrå nyans. Fönster (aluminium) i silvergrått. Plåtdetaljer och plåttak i Aluzink.

Villorna är utformade för social samvaro med öppna sällskapsytor. Entréplanet bjuder på rymligt allrum och kök i en öppen planlösning samt direktaccess till uteplatsen. Stora fönsterpartier bidrar till fantastisk utsikt och ett härligt ljusinsläpp. Smakfullt och påkostat kök från Ballingslöv med vitvaror från Husqvarna. Vid entrén finns wc; här står även tvättmaskin.

På övre plan möts man först av ett luftigt allrum med ryggåstak. Det finns tre sovrum, varav master och ytterligare ett har utsikt mot havet. Vill man ha ytterligare sovrum kan allrummet enkelt konverteras till sovrum. Helkaklat badrum utrustat med wc, handfat samt duschhörna.

Om Stora Timrarön:

Stora Timrarön ligger i Österåkers kommun ca 1 mil nordost om Åkersberga. De flesta av husen på ön nyttjas som fritidshus året runt vilket ger en god gemenskap och på ön finns gemensamma traditioner med midsommarfirande, kräftskivor etc.

Rakt över vattnet från den egna bryggan ligger Linanäs. Här finns restauranger och sjömack med butik. I närheten finns populära utflyktsmål med tillhörande restauranger och butiker så som Grinda och Vaxholm.

Från centrala Stockholm tar det ca 60 minuter att åka ut till ön. Med egen båt tar det ca 5 minuter från fastlandet. Närmaste båthamnar är Skeppsdal, Nykvarn och Dyviks Marina. Dyviks Marina har vinterförvaring, mack och service. Ni kan även smidigt ta er ut med taxibåt.

Idag trafikeras Stora Timrarön av Waxholms-bolaget med start från Strömkajen vidare till Skeppsbron, Hasseludden, Gåshaga, Vaxholm och Stora Timrarön.
Kommunalt vatten och lokalt avloppsreningsverk. Full mobiltäckning (både 3G och 4G). För smidig matleverans finns www.mathem.se som levererar mat direkt till bryggan.

Bilder

Magnifik utsikt

Utsikt från huset

Milsvid utsikt

Huset sett från ovan

Skärgården runt knuten

Planritningar

Planritning Entréplan

Planritning Övervåning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5 rum
Boarea
99 kvm
Areakälla
enligt ritning
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
SEK 4,240,000 Utgångspris
Avgift
SEK 1,250 I månadsavgiften ingår ekonomisk förvaltning, sophämtning, VA-avgifter, samfällighet, fastighetsförsäkring samt el till gemensamhetsanläggning
Andel i föreningen
20 %
Andel av årsavgiften
20 %
Byggnad
Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2021
Uppvärmning
Luftvärmepump, el-värme WC, elektriska element
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övrigt
Gräsmatta kommer ej anläggas.

Karta

Åkersberga

Timrarövägen 4

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg