510
MEDCFBA4370D025458C9F3986E9FABDE3E7

Såld!

Bygg din dröm på en skärgårdsnära spännande tomt, !

Ingarö Fagerholm, Ingarö

Fiskmyrevägen 30

Fakta

TypFritidshus
Boarea38 kvm
Tomtarea5,480 kvm
Byggår1960

Såld!
Slutpris: SEK 3,775,000

Ansvarig mäklare

Välkomna till vackra Fagerholm, centralt beläget på Ingarö -Värmdö, cirka 30 minuter från Stockholm city. Här bjuds nu en stor spännande tomt på 5480 kvm ut till försäljning. Här bor man om man gillar vacker natur, skärgård, varma bad från sandstränder, havsbad från klippor, älskar golf eller ridsport.

Optimalt placerad tomt med cykelavstånd till Brunn där knutpunkten för bussar, skolor och matbutiken finns.
Tomten har mycket karaktär med högt läge och fina terrasseringar och som avslutas med en plan yta vid Svartgärdsvägen. Vad för hus som ska byggas här sätter endast fantasin sätta stopp för. Tomten lämpar sig väl för ett suterränghus och kanske en "attefallare" nere vid Svartgärdsvägen.

På tomten finns idag två hus, ett förråd som är fallfärdigt och en enkel sommarstuga.
Det finns en nyligen borrad brunn, med riklig mängd vatten dock inget avlopp. Bdt måste grävas ner i en infiltrationsbädd. Det är förbud föra ut avloppsvatten i området utan fått sitt avloppssystem besiktigat.

Tomträtterna är stora och kommunalt vatten och avlopp ligger prioriterat för detta område.
Ev är tomten styckningsbar!

5 min promenad från fastigheten finns tennisbanan och ett stenkast från fastigheten klippbad. Svänger man in på Uddvägen tar den er till underbara bad från sandstrand.

Välkomna kontakta ansvarig mäklare för mer information. Åk ut, titta, promenera och bekanta er med området! Tomten får beträdas även utanför visningstider.

Om området

Välkommen till populära Fagerholm och Ingarö. Ett naturnära område med gång och cykelavstånd till Brunn. Här bjuds det på fina naturupplevelser.

Sjön Fiskmyran och även Ingaröfjärden/Norra Ägnöfjärden inbjuder till bad, fiske samt rodd- och båtturer.

Fiskmyrans badplats når du via Uddvägen och där kan du bada både från sandstrand, brygga och flytbrygga. Här anordnas varje sommar en simskola och möjlighet till märkestagning. Denna badplats är optimal för småbarn att bada vid. På grund av den känsliga miljön i Fiskmyran, får endast båtar utan motorer användas. På vintern när Fiskmyran fryser, blir sjön en uppskattad plats för promenader, skridsko- och skidåkning och fiske. Det är dock fiskeförbud med burar och nät.

Ägnöfjärden når bäst du från klipporna nedanför festplatsen/fotbollsplanen. Klipporna lämpar sig bäst för solbad och njuta av utsikten. För de mindre barnen finns, förutom badplatsen vid Fiskmyran, möjlighet att bada från en liten sandstrand i Fagerholmsviken (småbåtshamnen). Badplats i Fladen med eget sommarcafé och båtplatsmöjligheter.

Ingarö bjuder på klassisk skärgårdsnatur präglad av skärgårdsklippor, vacker skog och öppna ängsmarker. Närheten ut med båt till skärgården gör ön attraktiv för alla båtälskare.
I Brunn finns all tänkbar närservice som matvarubutik, bensinmack mm. Här finns även modern idrottsanläggning med konstgräs och naturgräs som gjort Ingarö IF till en attraktiv ungdomsklubb för diverse sporter. Stort gräsfält mm återfinns också i området. Skolans sporthall nyttjas flitigt av barn- ungdoms- och vuxenaktiviteter. Brunn kommer även att förändras under kommande år då centrumet ska byggas ut med fler bostäder, butiker och torg.

Ingarö har flera välrenommerade förskolor och grundskolor (Brunn, Fågelvik, Lemshaga) att välja för barnen. Närmsta förskola ligger i ett närliggande område vid Brunn. Ingarö golfklubb har två banor, 36 hål och är vackert belägen på Ingarös norra del. Klubben är även värd ett besök för den trevliga Golfkrogen som både serverar lunch och á la carte.
På vintern förvandlas golfbanan till en vintersportanläggning med vackra skidspår över nejden och skridskoåkning på golfbanans dammar.

Kommunikation

Goda kommunikationer med buss tar dig till Slussen på 25 minuter med direktbuss. Busshållplatsen ligger ute på Mörtviksvägen och fler bussar att välja på finns i Brunn dit du enkelt kan ta dig via gång och cykelväg.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Högt läge

Fastighetskarta

Stor rhododendron som blommar likt vid en park om våren

Lummigt som kan bli mycket ljust och öppet vid enklare trädfällning

Plana ytor finns för bollspel och lek

Fakta

Rumsbeskrivning
Boarea
38 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Byggnad
Byggnadstyp
Fritidshus
Byggnadsår
1960
Energideklaration
Behövs ej för denna bostadstyp
Byggnadssätt
fasad
Trä
Fastighetsbeteckning
Brunn 1:263
Allmänt om fastigheten
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,524 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 2,495,000
Byggnadsvärde
SEK 270,000
Taxeringskod
220, Småhusenhet, bebyggd
Summa pantbrev
SEK 5,000
Tomt
Areal
5480 kvm
Tomttyp
Skogstomt
Vatten/avlopp
Borrad brunn finns. Avlopp saknas
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Värmdö Brunn GA:1 ändamål: Vägar, Grönområden, Kvartersanläggning, Bad- och/eller båtanläggning

Karta

Ingarö Fagerholm Ingarö

Fiskmyrevägen 30

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg