MED34F95354327548AD91387BF4768BAD53

Parhustomt i Hovås - Skalldalen

Hovås, Hovås

Skalldalsvägen


Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Hovås - Skalldalen!
Stor attraktiv parhustomt under styckning med sökt bygglov för parhus om 2 gånger 154 kvm boyta plus fristående garage. Vatten, avlopp och fiberanslutning i tomtgräns. Tomten är ej kopplad till någon husentreprenör utan här finns möjlighet att fritt välja både hus och leverantör.

Om området

Hovås - en småskalig blandstad i världsklass! Det är egentligen kombinationen av två saker som gör Hovås unikt. Vi börjar med det grundläggande, nämligen: läget, läget, läget. Det är helt enkelt väldigt bra. Man kan säga att Hovås ligger lantligt. Med cykel rullar du ner till havet på bara fem minuter och till skogen är det ännu närmare. Men trots närheten till naturen tar du dig in till centrala Göteborg på bara 15-20 minuter med expressbuss.

Det andra som i kombination med läget gör Hovås så unikt är att det växer fram en fantastisk småskalig handel i området. Här vill vi skapa platser där människor möts på ett naturligt sätt i vardagen. Genom att låta en aktör ta ett helhetsgrepp för all handel och service i Nya Hovås kan man landa en handplockad mix som av butiker och verksamheter som stärker hela området. Nya Hovås blir ett utmärkt komplement till alla större köpcentrum och handelsområden som ligger i sydväst. Blandningen av bostäder, butiker, kontor och andra verksamheter som växer fram blir just precis som man önskade sig, på riktigt. Resultatet blir en naturligt levande stadsdel som är trevlig och trygg att vistas i alla dagar i veckan.

Men hur skapar man ett småskaligt utbud i en stadsdel med bostäder och kontorsverksamheter? Det är naturligtvis många faktorer som spelar in. En förutsättning är det nära samarbete mellan alla exploatörer som utvecklar området som pågår. Genom vårt sätt att arbeta går vi i mål med visionen om en levande och efterlängtad stadsdel ute i sydväst.

Texten kommer från Nya Hovås.se, se mer på deras fina hemsida under länkar!

Kommunikation

Kommunikation
Busslinje 82, 84, 88, Rosa och Lila Express från Frölunda Torg
Busslinje 180 och Rosa Express från Linnéplatsen .
Väg 158 tar dig in till Linnéplatsen på 7 minuter under normala förhållanden.

Närservice

I Nya Hovås ligger Origo Huset där du hittar: ICA Kvantum Hovås, frisör, apotek, kemtvätt, din lokala fastighetsmäklare HusmanHagberg, Noble House Sushibar, Lasse-Maja Bageri & Café, Balans Yoga, Capio Vårdscentral, Friskis och Svettis, Peoplestraining. I Spektrumhuset som också är beläget i Nya Hovås finns: blomsteraffär, Restaurang Sorellebistro, Yoko Yap mm.
På torget i Nya Hovås vid Ica Kvantum står fiskbilen där du köper färsk fisk och skaldjur.

Fakta

TypTomt
Tomtarea2,938.9 kvm

Bilder

parhus-lindbacken-entr

parhus-lindbacken

4B7BLJBI8BFB2OKC

Fastighetskarta

Karta

Fakta

Byggnad
Fastighetsbeteckning
Hovås 1:40
Allmänt om fastigheten
Kommunal fastighetsavgift
SEK 14,500 / år
Taxeringsvärde
SEK 2,900,000
Taxeringskod
210
Summa pantbrev
SEK 2,300,000
Tomt
Areal
2938.9 kvm
Tomttyp
Naturtomt
Vatten/avlopp
Vatten saknas. Avlopp saknas.
Samfällighet, servitut etc.
Andel i samfällighet/GA: Askim GA:25, Hovås S:4, S:8, S:17, S:28, S:30, S:41-S:46, S:49 Last, Ledningsrätt: Vatten och avlopp, 1480K-2003F133

Karta

Hovås Hovås

Skalldalsvägen

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg