190
MEDBDEBBD3D24804F879A01CCF481136828

Såld!

Kista, Kista

Helsingörsgatan 48, 3tr


Såld!
Slutpris: SEK 2,600,000

Ansvarig mäklare

Fräsch och välplanerad 4:a utrustad med allt ni kan tänka er. Populär förening i lugnt område. Närhet till Kista Galleria, tunnelbana, bussar, flygbussar, matbutiker samt skolor.

Denna lägenhet erbjuder er:
- Renoverad bostad
- Högt upp i byggnaden
- Balkong med kvällssol
- Fantastiskt ljusinsläpp från fönsterpartier
- Avgift där det mesta ingår
- Goda sällskapsytor

Varmt välkomna att längta hem!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information:
Aria Karadaghi 070-750 31 78.

Om området

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Övrigt

Till hösten 2015 öppnar Engelska skolan i Kista på Isafjordsgatan 39. För mer information besök skolans hemsida: http://kista.engelska.se/en

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,700 inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Boarea81.5 kvm
Våning3 (hiss finns)
Lägenhetsnummer104
Byggår1978

Bilder

Kök

Kök

Badrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Kontakta mig

Balkong

Utsikt från balkong

Planlösning

Vardagsrum

Kök

Hall

Hall

Sovrum 3

Sovrum 1

Sovrum 2

Föreningens bastu

Fasad

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Hall: Välkomnande och rymlig entré med gott om plats för avhängning. I anslutning till hallen finns ingången till badrummet. Klinkergolv, vitmålade väggar samt spotlights.

Badrum: Modernt och stilrent badrum med brunt klinkergolv och helkaklade väggar, golvvärme, spotlightbelysning samt ett praktiskt vädringsfönster. En rymlig duschhörna med badkar. Badrummet är utrustat med wc, handfat med kommod samt spegelskåp. Här finns plats tvättmaskin.

Kök: Ett renoverat kök med vita luckor och mosaikkakel ovan bänkskiva. Ett rymligt kök som lämpar sig bra för den stora familjen som lagar mycket mat. Köket är utrustat med kyl, frys, spishäll, köksfläkt, inbyggd ugn, inbyggd micro samt integrerad diskmaskin. Intill köket finns matplatsen med plats för matbord och stolar för 6-10 personer. Klinkergolv, vitmålade väggar samt spotlights.

Vardagsrum: Stort vardagsrum med plats för större soffgrupp, tv-bänk samt övrigt möblemang. Här finns goda sällskapsytor när familj och vänner är på besök. Laminatgolv, vitmålade väggar samt en fondvägg.

Balkong: Härlig balkong med utsikt över grönska. Här finns gott om plats för utemöbler. Njut till kvällssolen på balkongen. Här finns ett litet förråd.

Sovrum 1: Rofyllt sovrum med plats för säng, skrivbord, garderober samt övrigt möblemang. Parkettgolv samt vitmålade väggar.

Sovrum 2: Rymligt sovrum med plats för säng, skrivbord, garderober samt övrigt möblemang. Parkettgolv, vitmålade väggar samt en fondvägg.

Sovrum 3: Stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord på vardera sida, garderober samt övrigt möblemang. Parkettgolv, vitmålade väggar samt en fondvägg.
Antal rum
4 rum
Boarea
81.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 4,700 inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband
Andel i föreningen
0.34577 %
Andel av årsavgiften
0.34577 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1978
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 7/1/2018
Energiprestanda
168 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2+1 glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
47 kr av månadsavgiften avsätts varje månad till den inre reparationsfonden att nyttjas av köparen vid framtida renovering och underhåll.
Förening
Namn
Brf Björnö
Om föreningen
Föreningen har 309 stycken lägenheter som alla upplåts med bostadsrätt.

Bredbandstelefoni och bredband 100 mbit fiberoptiskt från Bredbandsbolaget ingår i månadsavgiften. Samtliga lägenheter i Brf Björnö kommer att uppgraderas till 1000/1000 Mb/s bredband, s.k. "gigabit"-nät för en oförändrad månadsavgift. Kabel-TV finns från ComHem där basutbudet ingår i månadsavgiften.

Tvättstugor finns på Helsingörsgatan 23, 37, 46.
Cykelförråd finns på 33 och 38. Barnvagnsrum finns i anslutning till varje port.

Inom föreningen finns 157 garageplatser i varmgarage och 16 garageplatser i kallgarage, samtliga upplåts med hyresrätt genom separata avtal. Det finns även 31 stycken avgiftsbelagda parkeringsplatser.

Extra källarförråd finns till uthyrning genom separat avtal.

Föreningslokal finns att hyra på Helsingörsgatan 44. Där finns även bastu, träningslokal och festavdelning.

Området: Mycket trevligt bostadsområde med lekparker,daghem,skolor mm. runt knuten.
Promenadavstånd till Kista Galleria med öppettiderna 10-21 nästan året om med stort utbud. På promenadavstånd finns även Järva naturreservat med milslånga gång- och cykelvägar samt ett oexploaterat naturliv.
Antal lägenheter
309
Parkering
Garage, 243/408 kr/mån

Karta

Kista Kista

Helsingörsgatan 48, 3tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg