190
MED9F694D43D07645A49D13FF76DC6FF323

Välplanerad trea med kvällssol och utsikt!

Kommande®

Alphyddan, Nacka

Alphyddevägen 25, 6 tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,109 inklusive värme, vatten, kabel-TV, bredband och balkongtillägg (inglasning 130 kr)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea77 kvm
Våning6 (hiss finns)
Lägenhetsnummer99-2617-2-78-6
Byggår1961
Driftskostnad552 kr/månad

Utgångspris: SEK 3,495,000

Ansvarig mäklare

Visningar

Intresserad? RING MÄKLAREN FÖR MER INFO - 070-434 99 19

Välkommen till denna fina, ljusa och rymliga lägenhet i populära Alphyddan! Högt och fritt läge utan insyn och med fin utsikt mot både Svindersvik och Nackareservatet. Lägenheten är mycket välplanerad och har mysig inglasad balkong i sydväst. Helkaklat badrum och mycket bra förvaringsmöjligheter i flera garderober, klädkammare samt i vindsförråd. I avgiften ingår både basutbud kabel-tv från ComHem samt internet via Ownit:s fibernät. Mycket bra förening med god ekonomi!

Här bor du nära till all shopping och service vid Sickla köpkvarter och har samtidigt utmärkta kommunikationer mycket nära (många busslinjer, Tvärbanan & Saltsjöbanan). När tunnelbanan är klar kommer även den ha en station vid Sickla. Sicklasjön, med möjligheter till härliga bad sommartid och skridskoåkning vintertid, ligger nära. Ner till den fina badstranden går du på bara några minuter! Ytterligare en bit bort finns Nackareservatet med sin fina natur och promenad-/joggingspår (elljusspår finns) samt Hammarbybacken för träning och skidåkning. På kort promenadavstånd ligger även Hammarby Sjöstad med många affärer, restauranger och caféer. Härifrån går båten över till Södermalm. Du får inte heller missa den fantastiska promenadvägen längs vattnet från Alphyddan till Nacka Strand via Svindersvik. Bättre läge än så här är svårt att hitta!

Varmt välkommen med din intresseanmälan, så blir du inbjuden när det blir dags för visning!

Om området

Alphyddan som bostadsområde började växa fram och bebyggas under 1960-talet. Idag består områdets bostäder till övervägande del av bostadsrätter. Nära till flera grönområden och badsjöar. Kort promenad till mysigt café vid Svindersvik. I området finns goda lekmöjligheter för barnen i form av flera fina lekplatser.

Kommunikation

Från Alphyddan har du nära till allt. Härifrån tar du dig snabbt in till stan med buss, Saltsjöbanan och Tvärbanan. När tunnelbanan är klar kommer även den ha en station vid Sickla. För mer info, se www.sl.se.

Närservice

Ett stenkast bort ligger Sickla köpkvarter med sina ca 150 butiker. Här finns ett brett utbud av både shopping, restauranger, kultur, nöjen och service.

Parkering

Från och med den 1 december 2015 har parkeringsavgifter införts på de allmänna vägarna på västra Sicklaön. Det kostar 8 kronor i timmen mellan klockan 8-17 på vardagar, utom dag före söndag och helgdag. Övrig tid på dygnet är det gratis att parkera.

Boendeparkering
För att prioritera parkering för boende erbjuds en reducerad boendetaxa på 400 kronor för en 30-dagarsperiod eller 30 kronor per dag.

Garageplats i flerbilsgarage finns uppe vid vändplanen (drivs av Brf Alphyddan Ros) och nere vid infarten till Alphyddevägen. Kö kan förekomma.

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration Alphyddev. 25
Stadgar BRF Barrträdet (2018)
Årsredovisning 2019 Brf Barrträdet
Kommande

Bilder

Utsikt från sovrummen mot Svindersvik

Fin utsikt från balkongen mot Hammarbybacken och Globen-hållet

Stort vardagsrum med utgång till balkong

Inglasad balkong med utsikt mot Sickla och Hammarbybacken

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
Rymlig möblerbar hall med plats för avhängning av ytterkläder samt gott om förvaringsutrymme i garderober och klädkammare. Tapetserade väggar och laminatgolv. Säkerhetsdörr. Hallen är navet i lägenheten. Härifrån når man alla lägenhetens rum och det ger en fin känsla av rymd.

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt vardagsrum med parkettgolv och utgång till den inglasade balkongen. Gott om plats för stor soffa och annat möblemang. Högt och fritt läge utan insyn. Fönster med ventilationsläge. Dörröppning mot köket.

BALKONG
Inglasad och öppningsbar balkong i sydväst med sol eftermiddag och kväll. Högt och fritt läge med härlig utsikt mot Hammarbybacken och Globen.

KÖK
Ljus och fint kök med stilrena luckor, bänkskiva i rostfri stål/laminat och vitt kakel över diskbänken. Rymlig matplats invid stort fönster med fin utsikt. Förberett för diskmaskin. Målade väggar och parkettgolv.

SOVRUM 1
Stort sovrum med ett fritt och insynsskyddat läge med utsikt mot Nackareservatet, Svindersvik och Lidingö. Det stora fönstret och rummets ljusa golv ger en härlig känsla av rymd. Här finns gott om plats för dubbelsäng och annan möblering. Målade väggar och plastmatta.

SOVRUM 2
Även här har du gott om plats för stor säng och annat möblemang samt utsikt mot Nackareservatet, Svindersvik och Lidingö. Målade väggar och parkettgolv.

BADRUM
Fräscht badrum med vitt kakel på väggarna och ljust klinkergolv. Handfat med kommod, wc, badkar samt badrumsskåp.

KLÄDKAMMARE
Med ingång direkt till höger när du kommer in i hallen finns en praktiskt inredd klädkammare.
Antal rum
3 rum
Boarea
77 kvm
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
6 av 8, hiss finns
Pris
SEK 3,495,000 utgångspris
Avgift
SEK 4,109 inklusive värme, vatten, kabel-TV, bredband och balkongtillägg (inglasning 130 kr)
Driftskostnad
SEK 6,620 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,500
Försäkring
SEK 3,120
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Driftskostnaden är säljarens faktiska kostnad det senaste året och kan för en köpare variera beroende på avtal och levnadssätt.
Andel i föreningen
0.6151 %
Andel av årsavgiften
0.61511 %
Reparationsfond
SEK 67
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1961
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utförd 4/30/2019
Energiklass
F
Energiprestanda primärenergital
157 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övriga byggnader
GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Flera tvättstugor samt spontantvättstuga
- Övernattningsrum
- Relax med bastu och bubbelbad i källaren i hus 33-35
- Hobbyrum
- Pingisrum
- Grovsoprum
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett matkällarförråd på källarplan. På entréplan finns ett cykel- och barnvagnsförråd.

Uppgiven area är baserad på säljarens information och kontrollerad med föreningen. Föreningen garanterar inte att uppgiven area överensstämmer med verklig area. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning före kontraktsskrivning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

NACKA KOMMUN
Nacka kommun har en informativ hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka C till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se. Nacka kommun kommer att förtätas mycket de närmsta åren. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planer för området. Kontakta Stadsbyggnadsservice på Nacka kommun på stadsbyggnad@nacka.se eller 08-718 80 00 för mer information.
Förening
Namn
HSB Bostadsrättsförening Barrträdet i Nacka
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen Barrträdet äger och förvaltar fastigheterna Sicklaön 84:4 och 84:5 och består av fyra byggnader med adresserna Alphyddevägen 19-35 (endast udda nummer). Föreningen har 192 lägenheter. Föreningen har även lokaler.

Husen är uppförda 1961-1963 och är i god kondition. Stora renoveringar har gjorts, bland annat omläggning av tak 1989, stambyte 1993, installation av fjärrvärme 2002, balkongrenovering och inglasning 2005, byte av låssystem till alla gemensamma utrymmen, renovering av samtliga tvättstugor inklusive nya maskiner 2007, takrenovering 2012 samt fönsterbyte 2013. I samband med fönsterbyte gjordes även fasadrenovering för hus 23 och 25. Under 2015 har all belysningsarmatur i trapphusen bytts ut. Även frånluftsfläktar på taket har bytts ut i de flesta av husen.

GEMENSAMMA UTRYMMEN finns i form av flera fräscha tvättstugor (även spontantvättstuga och grovtvättmaskin), övernattningsrum, samt bastu, bubbelbad och relax som finns i källaren 33-35. Dessa kan bokas via föreningens hemsida. Det finns även grovsoprum, hobbyrum och pingisrum. Cykelrum finns i varje källare och barnvagnsrum finns på flertalet ställen. Till varje lägenhet hör ett källar- eller vindsförråd och ett mindre matkällarförråd. Därutöver finns några ytterligare förråd som hyrs ut (kö kan förekomma). På båda gårdarna finns lekplatser för föreningens yngsta medlemmar.

Kabel-tv via ComHem och bredband via Ownit, ingår i avgiften. Även möjlighet till bredband via Telia Fiber finns.

PARKERING
Från och med den 20 januari 2020 har parkeringsavgiften höjts på de allmänna vägarna på västra Sicklaön. Det kostar 10 kronor i timmen mellan klockan 8-17 på vardagar, utom dag före söndag och helgdag. Övrig tid på dygnet är det gratis att parkera.

Boendeparkering
För att prioritera parkering för boende erbjuds en reducerad boendetaxa på 500 kronor för en 30-dagarsperiod eller 30 kronor per dygn.

GARAGE
Plats att hyra finns i flerbilsgarage uppe vid vändplanen (drivs av Brf Alphyddan Ros) och nere vid infarten till Alphyddevägen (drivs av Kaiser Cars). Vid infarten till Alphyddevägen finns även parkeringsplatser utomhus att hyra (drivs av Kaiser Cars). Kö kan förekomma.

ÖVRIGT
Läs mer om föreningen på föreningens informativa hemsida; www.barrtradet.se och i föreningens årsredovisning, stadgar och energideklaration (vilka finns under "Viktiga dokument och länkar" här i annonsen).

Föreningen kräver medlemskap i HSB, betalas av köparen.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Överlåtelseavgift
SEK 1,656 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 710
Övrigt
Tidigare utförd radonmätning visar på värden långt under gränsvärdet (se info föreningens hemsida).

Karta

Alphyddan Nacka

Alphyddevägen 25, 6 tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg