MED5BCF3E3E5F23492F80A3D654BE56522D

Brf Skogsgungan - Valsjöskogen

Boka visning
Nyproduktion

Margretelund, Åkersberga

Åkerhielms Väg 68

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,990
TypRadhus
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea99 kvm
Lägenhetsnummer26
Byggår2020-2021
Driftskostnad1,750 kr/månad

Utgångspris: SEK 3,495,000

Ansvarig mäklare

Visningar

25
October | Sunday
Kl 13:00 - 13:30
Anmäl er gärna! Välkommen på visning

Stockholms skärgård runt knuten och en storslagen tallskog som granne. Skogsgungan bjuder in till en lekfull och naturnära livsstil på en sagolik bergshöjd. Naturliv i ett nytt grepp.

Inte långt från centrala Åkersberga och med Stockholms skärgård runt knuten växer Valsjöskogen fram. Här utvecklar Blooc i samarbete med Titania det natursköna bostadskvarteret Brf Skogsgungan om 30 stadsradhus ritade av arkitekterna på Blooc.

Valsjöskogens karaktär och läge nära till natur såväl som stad är en perfekt kombination av Modern Suburban Living. Platsens kvalitéer och tomternas centrala läge i området ger möjligheten att skapa fantastiska stadsradhus.

Om bostäderna:

Varje radhus präglas av närheten till naturen och de sluttande naturtomterna vid uteplatsen. Bostäderna om 99 kvm med ett socialt plan med kök, matplats och vardagsrum, samt ett privat plan med tre sovrum som ger ett hem för den moderna barnfamiljens liv. Husen karaktäriseras av noggrant utvalda material, produkter och interiöra detaljer ritade av arkitekterna på Blooc – utan tillval eller tillkommande kostnader.

Husen erbjuder generösa planlösningar med rumsligheter som går att nyttja på det sätt du behöver det bäst. Bostäder med tyngdpunkt på det sociala livet och bostäder det går att växa i. Köket är klassiskt och av hög kvalitet speciellt ritat av Blooc. Det vackra kulörerna på luckorna som möter noggrant utvalda material skapar en harmonisk och enhetlig känsla. I det här köket kan man laga middagar tillsammans och det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp och bänkskåp.

En öppen matplats är placerad mellan kök och vardagsrum för att skapa ett socialt utrymme som inbjuder till en sen helgfrukost med familjen, såväl som långa middagar med vänner. Vardagsrummet karaktäriseras av ett stort fönster som sprider ljus i hela rummet. En glasdörr leder ut till terrassen i den gröna trädgården utanför med plats för en härlig soffhörna, matplats och grill.

Badrummen ger varm ombonad känsla med klassiska designelement och stilfulla material utvalda av arkitekterna på Blooc. Badrummet på entréplan har plats för förvaring eller skötbord. På den övre våningen är badrummet placerat med smidig access från alla rum och har både tvättmaskin och torktumlare. Båda badrummet är utrustade med dusch, wc och en klassisk kommod från Blooc.

På den övre våningen samlas husets tre sovrum kring våningens nav och tillåts vara den privata våningen. Sovrummet är stillsamma, ljusa och är väl anpassade för storleken på huset. Alla sovrum har garderober med god förvaring. Rummet är utformade med en flexibilitet som går att nyttja på det sätt du behöver det som bäst – sovrum, gästrum eller kontor. Husen levereras med tre sovrum och ett öppet allrum – här kan man enkelt avskärma till ytterligare ett sovrum om så önskas.

Om området:

Valsjöskogen blir en attraktiv stadsdel belägen på en storslagen bergshöjd som bjuder in till en stillsam och naturnära livsstil. I en trygg miljö omfamnad av natur får du närhet till en promenad i skogen så väl som bad, fiske och båtliv i Stockholms skärgård runt knuten. I centrala Åkersberga finns ett stort utbud av butiker, caféer, restauranger och kanalen i ålderdomlig karaktär. I direkt närområde finns ett lokalt centrum med omtyckt matbutik, apotek husläkare etc. Området har gott om förskolor och skolor från årskurs F-9. På kort gångavstånd, vid infarten till Åkerhielms Väg, finns nybyggda förskolan The Explorer. En svensk-engelsk förskola med eget matlagningskök och stora grönområden.

Kommunikationerna till området är utmärkta. Med Roslagsbanan tar du dig enkelt till Stockholm Östra på knappa 30 minuter. Inte långt ifrån bostaden finns en busshållplats med täta bussavgångar mot Åkersberga C och en direktbuss som smidigt tar dig till Humlegården.

För mer information och bostadsväljare besök: https://blooc.se/projekt/skogsgungan-valsjoskogen/

Om området

Margretelund är bebyggt med villor och radhus. Här bor man med närhet till havet, Valsjön med badplats och kringliggande grönområden. På bekvämt gång- cykelavstånd finns skola, livsmedelsbutik, restaurang och apotek. Bra kommunikationer till såväl City som Danderyds sjukhus med direktbussar.

Kommunikation

Den smidiga direktbussen 628C till Humlegården passerar Margretelund. Buss 633 stannar vid Margretelunds Centrum och går till Åkersberga Centrum på ca 15 minuter.
Med buss och Roslagsbanan tar du dig till Stockholms Östra på ca 1 h och till Kista på 1 h- 1,5 h.

Närservice

I Margretelunds centrum finns diverse service såsom livsmedelsbutik med järnhandel, pizzeria, apotek och husläkarmottagning.

Parkering

Parkering för livsmedelsbutiken vid Margretelundscentrum går att parkera på i tre timmar med p-skiva.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum
Boarea
99 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
SEK 3,495,000
Avgift
SEK 3,990
Driftskostnad
SEK 21,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 5,400
Uppvärmning
SEK 10,800
Försäkring
SEK 4,800
Kommentar
I avgiften ingår föreningens fastighetsförsäkring, VA-kostnader, kapitalkostnader och fondering för yttre underhåll. Bostadsrättsinnehavaren betalar själv värme, hushållström, sophämtning, hemförsäkring med bostadsrättstillägg samt TV, Bredband och telefoni.
Andel i föreningen
3.333 %
Andel av årsavgiften
3.333 %
Byggnad
Byggnadstyp
2-plans radhus
Byggnadsår
2020-2021
Uppvärmning
Luftvärmepump Nibe F730
Ventilation
Mekanisk, frånluft
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Skogsgungan
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
30

Karta

Margretelund Åkersberga

Åkerhielms Väg 68

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg