190
MED37EC5ECBB3824CA88533105483D14A77

Såld!

Underbar gavellägenhet med fönster i tre väderstreck och stor balkong!

Sundbyberg Strand, Sundbyberg

Ågatan 15, vån 5

Fakta

MånadsavgiftSEK 6,381 inkl värme, VA, kabel-TV och bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea98.5 kvm
Våning5 (hiss finns)
Lägenhetsnummer90
Byggår2000
Driftskostnad564 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 6,350,000

Ansvarig mäklare

Underbar gavel 4:a med ett suveränt läge på lugn återvändsgata. Rejäl och ombonad balkong (möjlig att glasa in) med trätrall, markis och infravärmare och med en härlig utsikt över kanalen. Ljusa och välhållna ytskikt med ett fint ljusinsläpp från många fönster. Modernt och helkaklat badrum med tvättpelare och separat gäst WC. Stor klädkammare och rymligt källarförråd underlättar förvaringen. Populär brf granne med strandpromenaden och endast några minuters promenad till mataffärer, restauranger och all övrig närservice vid Sundbybergs centrum. Vid Sundbyberg C finns pendeltåg som tar 8 min till Stockholm City eller T-bana som tar 13 min. Tvärbanans hållplats Bällsta bro ligger endast några hundra meter bort varifrån du enkelt tar dig mot Solna Station eller mot Alvik och vidare ända till Sickla.

Bilder

Stor balkong med eftermiddagssol

Vardagsrum mot balkong

Båtar och strandpromenaden nedanför huset

Balkongen har trätrall, markis och infravärmare

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Hall: Välkomnande hall med klinkergolv och vacker tapet. Här finns plats för klädhängare, skohylla och skoskåp. Säkerhetsdörr med vit insida smälter väl in i hallen. Ingång till en rymlig klädkammare, idealisk för att hänga in kläder och förvara skor för hela familjen. I hallen finns även lägenhetens separata gäst WC. Där finns ett ljusgrått klinkergolv och det är vita helkaklade väggar med dekorrand.

Vardagsrum: I lägenhetens mitt finns ett underbart vardagsrum med enormt ljusinsläpp från flera stora fönster. Gott om plats finns här för både soffgrupp, bokhyllor, vitrinskåp och TV-möbel. Rummet har ljus och diskret mönstrad tapet. Utgång till en stor härlig balkong i sydvästläge med utsikt mot kanalen. Balkongen har en ombonad känsla med trätrall, markis och infravärmare vilket gör att balkongen används många månader om året.

Kök: Praktisk och funktionellt vinkelkök med gott om förvaring och rejäla arbetsbänkar. Skåp med ljusa skåpluckor och rostfria beslag. I köket finns fullhöjds kyl, fullhöjds frys, spishäll, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Maskinerna har okänt årtal förutom diskmaskinen som är ca 3 år gammal. Bänkskiva i massiv ek med vitt mosaik ovanför och mönstrad tapet på väggarna. I köket finns ordentlig matplats för ca 6 personer. Brett fönsterparti och utsikt mot Sundbybergs äldre delar och det vackra vattentornet.

Sovrum 1: I direkt anslutning till köket finns ett praktiskt sovrum. Lättmöblerade ytor med plats för bred säng, sängbord och skrivbord. Två ljusmålade väggar och två tapetserade väggar med ljus tapet. En del använder detta som ett matrum i och med placeringen bredvid köket. Fönster i svalt nordostläge mot lugnt kontorshus.

Sovrum 2: I lägenhetens nordligaste hörn, med fönster i två väderstreck, ligger ytterligare ett praktiskt sovrum. Här ryms dubbelsäng, sängbord och byrå. Kombinerad mörkblå vägg och vacker blommönstrad tapet.

Sovrum 3: Perfekt sovrum idealiskt som föräldrasovrum. Gott om plats för dubbelsäng och skrivbord. Här finns två inbyggda garderober. Likadan ljus diskret tapet som i vardagsrummet. En tidigare dörr till klädkammaren finns intakt bevarad bakom nuvarande vägg. Denna går att öppna om intresse finns för att få en ingång till klädkammaren.

Badrum: Rymligt och modernt helkaklat badrum. Ljusgrått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Tvättmaskin och torktumlare underlättar vardagens bestyr. Duschhörna med glasväggar och takdusch endast ca 3 år gammal. Vägghängd WC, handfat, handdukstork och praktisk stort vägghängt skåp med flera skåp och lådor för smidig förvaring.

Genomgående i hela lägenheten finns ett ekparkettgolv. I samtliga fönster finns persienner. Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd om ca 6 kvm smidigt beläget på entréplanet.
Antal rum
4 rum
Boarea
98.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
5 av 7, hiss finns
Avgift
SEK 6,381 inkl värme, VA, kabel-TV och bredband
Driftskostnad
SEK 6,772 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,700
Försäkring
SEK 3,072
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
1.13899 %
Andel av årsavgiften
1.13899 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2000
Energideklaration
Utförd 11/10/2020
Energiklass
C
Energiprestanda primärenergital
63 kWh/m² och år
Förening
Namn
Brf Bällsta Bro
Om föreningen
Brf Bällsta Bro består av totalt 99 st bostadsrättslägenheter och 2 st lokaler. Adresserna är Ågatan 9-15 dvs. totalt 4 st huskroppar som byggdes år 2000. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och äger marken. På Ågatan 9 finns föreningens gemensamma tvättstuga, grovsoprum, bokningsbar festlokal (bokas utan avgift för 24h) samt övernattningslägenhet (sovplats för 2 pers och kostar 200 kr/dygn). På Ågatan 15 finns cykelrum, soprum för hushållsavfall och källsortering samt utrymme för källarförråd. I samband med överlåtelsen debiteras köparen en överlåtelseavgift och en pantsättningsavgift. Föreningen hyr 53 garageplatser i parkeringshuset på Ågatan. Kostnaden är för närvarande 1150 kr/mån och enligt mejl från styrelsen 2020-11-03 är det ingen person i kö och bedömningen är att en plats blir ledig inom kort. Samfälligheten Ågatan erbjuder avgiftsbelagd parkering längst Ågatan med differentierat pris för boende och gäster, för närvarande är första timmen gratis och därefter 3 kr/timme med samfällighetens boendeparkeringstillstånd. Varje lägenhet erhåller kostnadsfritt två stycken parkeringstillstånd så den reducerade avgiften gäller antingen för bostadsrättshavaren eller för gäster! För övriga parkerande är kostnaden 15 kr/timme dygnet runt. I månadsavgiften ingår bostadsrättstillägg till hemförsäkring samt kabel-TV och bredband via Telenor. Föreningen tillämpar individuell elmätning och fakturering sker efter verklig förbrukning. Föreningen tillåter grillning på balkonger med elgrill och gasolgrill. Föreningen har ett gemensamt bygglov för inglasning av balkonger. För mer info om föreningen, se föreningens hemsida på https://brfballstabro.bostadsratterna.se.

Föreningen är belägen på en lugn återvändsgata intill Bällstaåns vatten och det aktiva båtlivet samt den populära strandpromenaden. Läget är idealiskt för den som cykelpendlar då kombinerad cykelväg/gångbana leder hela vägen längs med Ulvsundasjön via Pampas Marina till Vasastan, Kungsholmen och Stockholms city. Endast några minuters promenad till mataffärer, restauranger och all övrig närservice vid Sundbybergs centrum. Vid Sundbyberg C finns pendeltåg som tar 8 min till Stockholm City eller T-bana som tar 13 min. Tvärbanans hållplats Bällsta bro ligger endast några hundra meter bort varifrån du enkelt tar dig mot Solna Station eller mot Alvik och vidare ända till Sickla. För den idrottsintresserade finns ett stort utbud av gym och det är endast ca 10 min promenad till Sundbybergs IP med löparbanor, fotbollsplaner,idrottshall och simhall. På kort avstånd finns Bromma Flygplats och det stora köpcentret Bromma Blocks idealiskt för barnfamiljen. I centrala Sundbyberg finns flera skolor att välja på, t.ex. Duvboskolan (f-klass till årskurs 6), Lilla Alby skola (f-klass till årskurs 6) och Ängsskolan (f-klass till årskurs 9). I kvarteret finns även Viktor Rydbergs skola som erbjuder både högstadium och gymnasium. På kort gångavstånd finns flera kommunala och privata förskolor vilket gör området idealiskt även för barnfamiljer. Sundbyberg och Mariehäll/Annedal är en dynamisk del av Stockholm där mycket förändras och moderniseras. För mer info om området och eventuella byggnationsplaner, se gärna https://www.sundbyberg.se och https://start.stockholm
Antal lägenheter
99
Antal lokaler i föreningen
2

Karta

Sundbyberg Strand Sundbyberg

Ågatan 15, vån 5

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg