Optikvägen 9

Bilder

  • Såld!

Optikvägen 9 , Dalénum , Lidingö

Välkommen till denna fantastiska 2:a om 49 kvm med direkt närhet till vattnet och de marina omgivningarna. Optimalt planerad med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från matplatsen nås den underbara balkongen som är placerad i perfekt sydvästläge med sjöutsikt! Mycket smidigt med kollektivtrafik till stan med Lidingöbanan eller båt.

49 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 341 kr inklusive värme och kallvatten och Telia Triple Play. Individuell varmvattenförbrukning tillkommer.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
49 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
11003
Byggår:
2016-17
Driftskostnad:
538 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

49 kvm

Rumsbeskrivning

Flytta in i denna fantastiska bostad en halv trappa upp med perfekt planlösning och fönster i två väderstreck samt balkongdörren med fönster som ger ett tredje väderstreck. Lägenheten är belägen i Dalénums enastående skärgårdsmiljö med promenadstråk och småbåtshamn runt knuten! Genomgående fina ekparkettgolv. Snabbt och smidigt går det att ta sig in till Stockholms city. Det finns bra kommunikationer med båt, tåg eller buss.

Välkomnande entré med goda avhängningsmöjligheter samt två garderober och städskåp från Marbodal. Säkerhetsdörr.
I direkt anslutning till hall finns ett härligt badrum, helkaklat med stora kakelplattor i ljus sand på väggarna och grått klinkergolv. Dusch med infällbar glasvägg. Kommod med porslinstvättställ och förvaringslåda samt väggskåp med spegel. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Siemens samt ett väggskåp ovanför med plats för förvaring.
Smakfullt kök från Marbodal med maskiner i rostfritt från Siemens, svart spiskåpa och ljusgråa skåpsluckor. Stilrent med stora kakelplattor med marmormönster ovan laminatbänkskiva i antracit. Tre skåp/garderober från Marbodal. Matplats för minst ca 4 personer och utgångt till balkong i sydväst med sjöutsikt. Ljust och härligt vardagsrum med snygg fondvägg i en mörkgrön kulör.
Sovrum: Bra sovrum med plats för grund garderob och dubbelsäng. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 6, hiss finns

Avgift

3 341 kr inklusive värme och kallvatten och Telia Triple Play. Individuell varmvattenförbrukning tillkommer.

Driftskostnad

6 456 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 040 kr
VA: 1 200 kr
Försäkring: 3 216 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,6439%

Andel av årsavgiften

0,6439%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2016-17

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Övrigt

Till lägenheten disponeras ett källarförråd.

Förening

Namn

Brf Kajhusen Dalénum

Om föreningen

Brf Kajhusen Dalénum består av fyra 4-6 våningshus med sammanlagt 103 lägenheter mellan två till fem rum och kök. Alla bostäder har generösa balkonger eller uteplatser, flertalet med utsikt över Stockholms hamninlopp och Djurgården. De hyr ut en lokal till 450 Gradi.

Föreningen har förhandlat till sig en klart förmånligare ränta än den som var satt i den ekonomiska planen vilket tillsammans med uthyrning av lokalen gör att föreningen går med ett stort överskott.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

103

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

Lägenheterna är utrustade med nätverk för tv, telefoni och datatrafik sk Triple Play. Triple Play ingår i månadsavgiften.

Parkering

Garage finns under husen med 93 platser för 1000 kr/mån, kösystem tillämpas.

Ekonomi

Inga renoveringar planerade 2018-09-13.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Övrigt

Det finns gemensamma cykelrum samt förråd till lägenheterna.

Om området

Dalénum

Bostadsområdet Dalénum är ett underbart område som erbjuder närhet till vatten och natur samt restaurang, träningsanläggningar och större matvarubutiker. För den sportintresserade finns både SATS och Nordic Wellness i närområdet, Ekholmsnäs skidanläggning som erbjuder utförsåkning på vintrarna och golf på somrarna. Längdskidspår genom vacker natur finns på flera ställen på ön. På Kottlasjön, och på flera andra platser på Lidingö, plogas skridskobana om vintrarna. Gångsätrahallen har inomhusbassäng, sporthall, motionslokal och gym. Lidingövallen har konstgräs för en lång fotbollssäsong, friidrott och gym. Ishallen Childhoodhallen i Högsätra ägs och drivs av Lidingö stad. Andra anläggningar för sport i närheten kan nämnas skateboardpark och dirtbana för BMX, samt golfbanor i Sticklinge (Lidingö Golfklubb) och Ekholmsnäs Golfklubb.

Kommunikation

Det finns flera kommunikationer in till city med båt, tåg eller buss. Lidingöbanan avgår från Agastation och tar ca 10 minuter till Ropsten.

Närservice

På promenadavstånd finns en Ica Kvantum, Willys och mindre centrum (Larsberg) med bank, restaurang, pizzeria, bageri och gym. Även Skärsätra ligger på promenadavstånd med saluhall och servicebutiker.

Karta

Hör av dig till Annika Larsson för mer information!

Annika Larsson

Annika Larsson

Lidingö

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-299 12 41

annika.larsson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad