KarriärOm oss

Wilhelm Ericsson

Hemma överallt Lidingö

Din mäklare på Lidingö

Kontakta mig

Wilhelm Ericsson

Wilhelm Ericsson

Reg. Fastighetsmäklare / Företagsekonom

Lidingö

sven

Omdömen från mina kunder

"Wilhelm är en synnerligen professionell och engagerad mäklare. Han är alltid tillgänglig, återkommer snabbt med uppdateringar och feedback. Vår affär är inte helt klar än, men vi hyser inga tvivel om att den kommer att slutföras lika smidigt som föregående aktiviteter. "
Lars L1 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande & mycket professionell. "
Axel L2 veckor
Verifierad kund
"Vi blev väl bemötta och uppmärksammade. Tack vare det hittade vi lägenheten vi köpte. Kunnig och proffsig. En riktigt bra mäklare som vi gärna rekommenderar. "
Karin L5 veckor
Verifierad kund
"Att anlita Wilhelm som mäklare kändes tryggt. Han kan området, är engagerad och professionell, återkopplar ofta och tydligt. Kan bara ge honom mina varmaste rekommendationer. "
Louise S6 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig, noggrann, ansvarsfull och omsorgsfull. Får dig som köpare att känna dig trygg i att allt är under kontroll. Kommunikationen är öppen, rak och ärlig. Det känns mao mycket tryggt och trevligt att göra en bostadsaffär med Wilhelm. En positiv upplevelse på alla sätt och vi kan varmt rekommendera Wilhelm som mäklare!"
Anna Elisabet B6 veckor
Verifierad kund
"Fantastisk mäklare med mkt stor kunskap om objekten som han säljer (vi har tittat på flera). Alltid tillgänglig, alltid trevlig! Han kränger inte objekt utan är mkt påläst och kan berätta mkt utförligt om fördelar och nackdelar med de olika objekten. Rekommenderar starkt! "
Kristian S15 veckor
Verifierad kund
"Wilhelm är alltid trevlig, tillmötesgående och proffsig. Han svarar snabbt på telefon och mail och han har varit ett bra bollplank när vi letade efter nytt boende. Jag kan varmt rekommendera honom och utan tvekan kommer vi använda oss av Wilhelm när det är dags för oss att sälja nästa gång."
Christine S15 veckor
Verifierad kund
"Willhelm skötte sig utmärkt från start till mål, var väldigt driven, hade bra koll på värdering&marknaden för detta objekt o när det väl kom till själva affären så gjorde han snabba o bra bedömningar av läget. "
Jesper B17 veckor
Verifierad kund
"Alltid trevligt och proffsigt bemötande. Har anlitat honom flera ggr just för att jag är nöjd med allt."
Aviva K19 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och proffsig! Mycket serviceminded och flexibel "
Bim E23 veckor
Verifierad kund
"Vi är tacksamma att ännu en gång få glädjen och tryggheten att jobba med Wilhelm. "
Gopak AB23 veckor
Verifierad kund
"Ja Väldigt professionellt han var lätt att komma i kontakt med! Kan svara på alla frågor jag hade Topp mäklaren!"
Lynn T24 veckor
Verifierad kund
"+ Artig & bra bemötande, ödmjuk + Snabba & tydliga svar + Effektiv & väl förberedd kontraktsskrivning + Tillgänglig"
Nils L24 veckor
Verifierad kund
"Proffsig med en hög nivå av service och tillgänglighet från första mötet till skrivet kontrakt. Rekommenderar starkt! "
Robert K24 veckor
Verifierad kund
"Jag var mycket nöjd och rekommenderar han till alla."
Györgyi K24 veckor
Verifierad kund
"Balanserad, saklig, omdömesgill, kunnig, kände Lidingö, erfaren, ungdomlig,, hjälpsam. Det löste sig. Einar Johansson"
Einar J25 veckor
Verifierad kund
"Otroligt serviceinriktad och proffsig, vänlig och enkel."
Annika J25 veckor
Verifierad kund
"Han är saklig och ärlig och detta gör att jag känner mig trygg. Han är engagerad i projektet fullt ut."
Carmen M25 veckor
Verifierad kund
"Hejsan Gillade hans engagemang / tillgänglighet o service mind. Professionellt utfört jobb ! Rekommenderas varmt / Jan-Ole"
Jan-Ole Ö26 veckor
Verifierad kund
"Trevlig mäklare med bra koll på området, bra bemötande och lätt att få kontakt med"
Daniel D26 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag heter Wilhelm Ericsson och är fastighetsmäklare på HusmanHagberg med fokus på Lidingö. Efter avslutade studier har jag tagit en kandidat i företagsekonomi. Jag är uppväxt och bott större delen av mitt liv på Lidingö, vilket gör att jag har bra lokalkännedom om alla bostadsområden, skolor, butiker och smultronställen. Som mäklare och person är jag målinriktad, ambitiös och allt jag tar mig för är jag väldigt noggrann och strukturerad i. Jag strävar alltid efter att hjälpa alla parter i en affär och överträffa deras förväntningar, detta genom ett hängivet intresse för bostäder, människor och affärer. Varje fastighetsaffär är unik och jag drivs av utmaningarna. Jag som fastighetsmäklare vill finnas tillgänglig för både köpare och säljare, skapa trygghet och inte lämna något åt slumpen. Funderar du på att köpa hus eller lägenhet på Lidingö? Här kommer tips på populära områden på ön – Torsvik, Herserud, Hersby, Näset, Bodal, Baggeby, Larsberg, Dalénum, Rudboda, Skärsätra, Käppala, Gåshaga och Brevik. Välkommen att kontakta mig om du går i sälj- eller köptankar.

Mina försäljningar

Wilhelm Ericsson

Reg. Fastighetsmäklare / Företagsekonom

073-685 48 19

wilhelm.ericsson@husmanhagberg.se

Boka tid med Wilhelm direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg