Wilhelm Ericsson

Hemma överallt Lidingö

Din mäklare på Lidingö

Kontakta mig

Wilhelm Ericsson

Wilhelm Ericsson

Reg. Fastighetsmäklare / Företagsekonom

Lidingö

sven

Omdömen från mina kunder

"Wilhelm Ericsson var mycket lätt att samarbeta med. Vid första mötet redogjorde han för vad som gällde och vad det kostade. Jobbar för både köpare och säljare och är en bra mellanhand för de båda. Bra service och tydlig kommunikation och hjälper gärna till att besvara frågor gällande den bostadsrätt och fastighet MVH Ashkan Bagheri"
Ashkan B3 veckor
Verifierad kund
"Lugn och sansad men snabb och effektiv och med fötterna på jorden. Har inte gått kursen Hur man kör över en kund! 👍👍👍"
Jan-Erik S3 veckor
Verifierad kund
"Wilhelm är proffsig, kunnig och väldigt trevlig i sitt bemötande av kund. Han tar sig den lilla extra tiden och visar ett stort engagemang. Kan varmt rekommendera honom!"
Emilia M3 veckor
Verifierad kund
"Instämmer med föregående skribenter. Jag lägger till - lugn, sansad! "
Jan-Erik S4 veckor
Verifierad kund
"Mycket proffsig och kunnig om läget. Alltid tillgänglig och snabb på att svara och väldigt trevlig."
Lars G4 veckor
Verifierad kund
"Lojal, proffsig, snabb och trevlig."
Måns K12 veckor
Verifierad kund
"Wilhelm har helt levt upp till våra förväntningar, mycket bra bemötande och alltid tillgänglig, blev inte sämre av att vår lägenhet såldes innan alla visningar drog igång. Kan varmt rekommendera Wilhelm // Jonas Persson"
Jonas P13 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig och duktig, engagerad mäklare. Våra förväntningar levdes upp till 100 % Kommer absolut rekommendera honom till andra som ska köpa eller sälja på Lidingö. Betyg 5 av 5 möjliga "
Solveig R13 veckor
Verifierad kund
"Jag har alltid blivit bemött på ett mycket bra sätt. Han har gjort vad han kunnat för att få lägenheten såld. Vi nådde inte riktigt upp till det vi önskade men så är marknaden nu. Sammantaget ett proffsigt hanterade av försäljningsuppdraget. Han är informativ, ärlig och trevlig. "
Aviva K15 veckor
Verifierad kund
"Proffsig och skicklig. Trevligt bemötande."
Ylva E16 veckor
Verifierad kund
"Wilhelm är väldigt duktig. Han har ett stort kontaktnät på kunder som söker lägenheter som han kan para ihop med säljare. Han har även lokal kännedom på Lidingö. Han är effektiv och inger förtroende. Jag rekommenderar Wilhelm till alla som ska sälja men även köpa!"
Urban E16 veckor
Verifierad kund
"Bästa tänkbara återkoppling och service och Wilhelm har gjort allt för att genomföra försäljningen på distans för mig som bor på annan ort."
Johanna B16 veckor
Verifierad kund
"Snabb och smidig affär med proffsigt bemötande!"
Maria R18 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, ambitiös och smidig mäklare. Återkoppling och hantering av all kontakt var snabb och proffsig."
Oscar R18 veckor
Verifierad kund
"Professionell, förtroendeingivande och snabbt agerande mäklare."
Oscar R19 veckor
Verifierad kund
"Wilhelm Ericsson är professionell, saklig, informativ, och korrekt i hela processen från första dagen. Vi kan på goda grunder rekommendera Wilhelm Ericsson Husman Hagberg. Ronny och Madeleine "
Ronny S20 veckor
Verifierad kund
"Det var andra bostadsaffären med Wilhem och vi skulle inte tveka en sekund att återkomma igen till honom. Mycket lyhörd och aktiv mäklare med långsiktig tänk och känsla för kundens behov. Super nöjd. "
TAREK B22 veckor
Verifierad kund
"En fantastisk person,allt gick så smidigt.Bra pris och ett fint arbete i samband med försäljningen.Vi är jättenöjda."
Birgitta B23 veckor
Verifierad kund
"Wilhelm var trevlig, förklarade hur det låg till, svarade snabbt i telefon och i allmänhet var det en smidig bostadsaffär."
Arvid B35 veckor
Verifierad kund
"Trevlig. Snabb återkoppling! Tillgänglig. "
Louise B35 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag heter Wilhelm Ericsson och är fastighetsmäklare på HusmanHagberg med fokus på Lidingö. Efter avslutade studier har jag tagit en kandidat i företagsekonomi. Jag är uppväxt och bott större delen av mitt liv på Lidingö, vilket gör att jag har bra lokalkännedom om alla bostadsområden, skolor, butiker och smultronställen. Som mäklare och person är jag målinriktad, ambitiös och allt jag tar mig för är jag väldigt noggrann och strukturerad i. Jag strävar alltid efter att hjälpa alla parter i en affär och överträffa deras förväntningar, detta genom ett hängivet intresse för bostäder, människor och affärer. Varje fastighetsaffär är unik och jag drivs av utmaningarna. Jag som fastighetsmäklare vill finnas tillgänglig för både köpare och säljare, skapa trygghet och inte lämna något åt slumpen. Funderar du på att köpa hus eller lägenhet på Lidingö? Här kommer tips på populära områden på ön – Torsvik, Herserud, Hersby, Näset, Bodal, Baggeby, Larsberg, Dalénum, Rudboda, Skärsätra, Käppala, Gåshaga och Brevik. Välkommen att kontakta mig om du går i sälj- eller köptankar.

Mina försäljningar

Wilhelm Ericsson

Reg. Fastighetsmäklare / Företagsekonom

073-685 48 19

wilhelm.ericsson@husmanhagberg.se

Boka tid med Wilhelm direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg