Wilhelm Ericsson

Hemma överallt Lidingö

Din mäklare på Lidingö

Kontakta mig

Wilhelm Ericsson

Wilhelm Ericsson

Reg. Fastighetsmäklare / Företagsekonom

Lidingö

sven

Omdömen från mina kunder

"Det var andra bostadsaffären med Wilhem och vi skulle inte tveka en sekund att återkomma igen till honom. Mycket lyhörd och aktiv mäklare med långsiktig tänk och känsla för kundens behov. Super nöjd. "
TAREK B2 veckor
Verifierad kund
"En fantastisk person,allt gick så smidigt.Bra pris och ett fint arbete i samband med försäljningen.Vi är jättenöjda."
Birgitta B2 veckor
Verifierad kund
"Wilhelm var trevlig, förklarade hur det låg till, svarade snabbt i telefon och i allmänhet var det en smidig bostadsaffär."
Arvid B14 veckor
Verifierad kund
"Trevlig. Snabb återkoppling! Tillgänglig. "
Louise B15 veckor
Verifierad kund
"Wilhelm är den bästa mäklare vi någonsin har haft kontakt med. Han är mycket professionell, saklig, lyhörd, empatisk. Ger omedelbar feed back på händelser vilket är oerhört värdefullt. Outtröttlig i sin ambition att affären ska gå igenom. Dessutom är han mycket trevlig. Anlita honom!"
Marianne B18 veckor
Verifierad kund
"Kompetent, snabb och professionell"
Pola S18 veckor
Verifierad kund
"Mycket professionell och trevlig mäklare 10/10"
Oscar A18 veckor
Verifierad kund
"Mycket kunnig och trevlig mäklare. "
Henrik R19 veckor
Verifierad kund
"Det var en fröjd att köpa bostad av Wilhelm. Wilhelm är en professionell mäklare med yrkesstolthet och som verkligen är beredd att göra jobbet. Uppskattade hans tydlighet och kommunikativa sida extra mycket. Kan varmt rekommenderas!"
Ulrik S19 veckor
Verifierad kund
"Mycket gott bemötande Hjälpsam o lätt att nå för tel frågor Kunnig inom sitt gebit Bra kontaktnät "
Hélène N20 veckor
Verifierad kund
"Toppen på alla sätt. Exceptionellt!!"
Lars D26 veckor
Verifierad kund
"Wilhelm är en synnerligen professionell och engagerad mäklare. Han är alltid tillgänglig, återkommer snabbt med uppdateringar och feedback. Vår affär är inte helt klar än, men vi hyser inga tvivel om att den kommer att slutföras lika smidigt som föregående aktiviteter. "
Lars L28 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande & mycket professionell. "
Axel L29 veckor
Verifierad kund
"Vi blev väl bemötta och uppmärksammade. Tack vare det hittade vi lägenheten vi köpte. Kunnig och proffsig. En riktigt bra mäklare som vi gärna rekommenderar. "
Karin L32 veckor
Verifierad kund
"Att anlita Wilhelm som mäklare kändes tryggt. Han kan området, är engagerad och professionell, återkopplar ofta och tydligt. Kan bara ge honom mina varmaste rekommendationer. "
Louise S33 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig, noggrann, ansvarsfull och omsorgsfull. Får dig som köpare att känna dig trygg i att allt är under kontroll. Kommunikationen är öppen, rak och ärlig. Det känns mao mycket tryggt och trevligt att göra en bostadsaffär med Wilhelm. En positiv upplevelse på alla sätt och vi kan varmt rekommendera Wilhelm som mäklare!"
Anna Elisabet B33 veckor
Verifierad kund
"Fantastisk mäklare med mkt stor kunskap om objekten som han säljer (vi har tittat på flera). Alltid tillgänglig, alltid trevlig! Han kränger inte objekt utan är mkt påläst och kan berätta mkt utförligt om fördelar och nackdelar med de olika objekten. Rekommenderar starkt! "
Kristian S42 veckor
Verifierad kund
"Wilhelm är alltid trevlig, tillmötesgående och proffsig. Han svarar snabbt på telefon och mail och han har varit ett bra bollplank när vi letade efter nytt boende. Jag kan varmt rekommendera honom och utan tvekan kommer vi använda oss av Wilhelm när det är dags för oss att sälja nästa gång."
Christine S42 veckor
Verifierad kund
"Willhelm skötte sig utmärkt från start till mål, var väldigt driven, hade bra koll på värdering&marknaden för detta objekt o när det väl kom till själva affären så gjorde han snabba o bra bedömningar av läget. "
Jesper B44 veckor
Verifierad kund
"Alltid trevligt och proffsigt bemötande. Har anlitat honom flera ggr just för att jag är nöjd med allt."
Aviva K46 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag heter Wilhelm Ericsson och är fastighetsmäklare på HusmanHagberg med fokus på Lidingö. Efter avslutade studier har jag tagit en kandidat i företagsekonomi. Jag är uppväxt och bott större delen av mitt liv på Lidingö, vilket gör att jag har bra lokalkännedom om alla bostadsområden, skolor, butiker och smultronställen. Som mäklare och person är jag målinriktad, ambitiös och allt jag tar mig för är jag väldigt noggrann och strukturerad i. Jag strävar alltid efter att hjälpa alla parter i en affär och överträffa deras förväntningar, detta genom ett hängivet intresse för bostäder, människor och affärer. Varje fastighetsaffär är unik och jag drivs av utmaningarna. Jag som fastighetsmäklare vill finnas tillgänglig för både köpare och säljare, skapa trygghet och inte lämna något åt slumpen. Funderar du på att köpa hus eller lägenhet på Lidingö? Här kommer tips på populära områden på ön – Torsvik, Herserud, Hersby, Näset, Bodal, Baggeby, Larsberg, Dalénum, Rudboda, Skärsätra, Käppala, Gåshaga och Brevik. Välkommen att kontakta mig om du går i sälj- eller köptankar.

Mina försäljningar

Wilhelm Ericsson

Reg. Fastighetsmäklare / Företagsekonom

073-685 48 19

wilhelm.ericsson@husmanhagberg.se

Boka tid med Wilhelm direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg