Fregattvägen 8

Bilder

  • Såld!

Fregattvägen 8 , Bodal , Lidingö

Unik chans att förvärva en 5:a med uthyrningsdel i en populär förening. Bostaden erbjuder en uthyrningsdel med en separat ingång om 1 rok med badrum. Den andra delen av lägenheten består av 2-4 sovrum, vardagsrum, kök och badrum. Perfekt för den stora familjen eller om du vill kunna hyra ut en del av bostaden.

126 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
5 067 kr inklusive värme, vatten och kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
126 kvm
Våning:
1, hiss finns
Driftskostnad:
528 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

126 kvm

Rumsbeskrivning

En mycket trevlig och välplanerad bostad belägen i lugnt och populärt område. Gott om ljusinsläpp från stora fönsterpartier skapar en luftig tillvaro. Här bor du lugnt och tryggt i en välskött bostadsrättsförening. Närhet till det mesta såsom kommunikationer, skolor, förskolor, affärer, gym m.m.

Välkomnande entré med goda avhängningsmöjligheter. Bra förvaring i garderober och linneskåp. Här finns möljighet att öppna upp en dörr till den seperata lägenheten. Linoleumgolv och ljusa väggar. Säkerhetsdörr till båda bostäderna.
Rymligt och fräscht badrum med dusch. Smakfullt mosaikgolv i blåa nyanser med golvvärme och kaklade väggar i vitt. Bra tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Skåpsförvaring under handfat samt spegelskåp ovan.
Ljust kök med vit skåpsinredning och kakel i blått ovan arbetsytor. Väggar målade i vitt samt linoleummatta på golv. Trvisam matplats för ca 4 personer intill fönster. Köket är utrustat med ett svalt skafferi med självdrag, kyl/frys, ugn/spis, kolfilterfläkt, micro samt diskmaskin.
I anslutning till köket finns matrum/sovrum med utgång till rymlig nybyggd balkong. Ljusa väggar, linoleumgolv och vackra detaljer som spröjsad glasdörr in till vardagsrum och inbyggd garderob.
Vardagsrum med fönsterparti längs hela kortsidan och öppna sällskapsytor ger en fantastisk rymd och atmosfär. Här finns plats för stor soffgrupp och matplats för många. Ljusa väggar och vacker ekparkett i original. Avskärmad del till vardagsrummet går att använda som kontor/lekrum/gästrum eller öppna upp för ett ännu större vardagsrum.
Sovrum 1; I anslutning till vardagsrum finns stort sovrum. Hel garderobsvägg och plats för dubbelsäng. Ljusa väggar och linoleumgolv.
Sovrum 2; Ljusa väggar med en snygg fondvägg. Linoleumgolv och plats för dubbelsäng.

Uthyrningslägenhet:
Lägenheten ligger vägg i vägg med egen ingång:
1 rum med kovkvrå om ca 20 kvm.
Stort fönster ger ett härligt ljus. Smakfull och nyrenoverad kokvrå med spis/ugn och kyl med frysfack. Vitmålade väggar, linoleumgolv och bra förvaringsmöjligheter.
Nytt badrum med dusch, wc och tvättställ. Mosaikgolv i blått och vitt kakel.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 12, hiss finns

Avgift

5 067 kr inklusive värme, vatten och kabel-tv

Driftskostnad

6 339 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 533 kr
Försäkring: 2 806 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

1,4663%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 oktober 2008
Energiprestanda: 164 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

Till lägenheten disponeras två källarförråd (ett större och ett mindre).

Två mycket bra tvättstugor med två tvättmaskiner och en torktumlare i varje. Två manglar och separat torkrum finns också.

Soprum intill huset för hushållssopor och kompost.

Piskbalkong högst upp i huset samt ställning vid syrénbersån i trädgården.

Förening

Namn

Brf Roslagsskutan 5

Om föreningen

De hyresrätter som finns kvar i föreningen utgör ett dolt kapital då dessa säljs av vartefter de blir lediga. Föreningen är belägen på adresserna Fregattvägen 4-12. Föreningen har även en lokal. Fastigheterna ägdes tidigare av John Mattsson Fastighets AB och såldes till föreningen under 2010.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

110

Antal hyresrätter

19

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Comhem.

Parkering

Föreningen har 99 p-platser, varav ett antal med el-uttag på fastighetens tomt. Vanliga p-platser debiteras med 260 kr/mån, med el-uttag 358 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö och för närvarande är alla platser upptagna. Fri parkering och långtidsparkering finns i området.

Renoveringar

UNDERHÅLL:

Avslutat; 2017 - Fönsterrenovering 2016 - Fasad och balkonger. 2015 - Tak på låghusen bytta 2013 - Nytt fläktsystem och rensning av kanaler, vartefter en godkänd OVK-besiktning genomfördes. 2013 - En tidigare kontorslokal ombildades till bostadsrätt och såldes. 2012 - Stambyte 2012 - Byte av elstammar och ledningar.

PÅGÅENDE UNDERHÅLL:
Trädgårdsarbete pågår och under 2018 kommer inglasning av balkonger ske.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja.

Överlåtelseavgift

1108 kr

Pantsättningsavgift

443 kr

Om området

Bodal

Grönskande omgivningar med fina promenad- och joggingstråk längs med vattnet. Sola på klipporna i Bodal/Baggeby eller vid Larsberg. För den som föredrar motionsslingor så finns Stockby motionsgård på cykelavstånd. För den sportintresserade finns Gångsätrahallen i närheten med både simhall, idrottshall och gym. I närområdet finns Sats, Fitness24 och Nordic Wellness.

Kommunikation

Ypperliga kommunikationer med Lidingöbanans station Bodal och buss 221 som avgår från Bodalsvägen. På bara några få minuter tar du dig snabbt och enkelt till Ropsten eller Lidingö Centrum med dess utbud av butiker och service. Med bil tar det bara ett par minuter till Ropsten och drygt 10 minuter till Stockholms innerstad.

Närservice

Mindre livsmedelsaffär i bodal. Närmaste mataffärer finns på promenadavstånd och består av Tempo vid Baggeby torg, det finns även restaurang, pizzeria och tobak/spelombud.

Även Ica Kvantum och Willys på gångavstånd.

Parkering

På gatan parkerar ni bilen gratis.

Karta

Hör av dig till Annika Larsson för mer information!

Annika Larsson

Annika Larsson

Lidingö

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-299 12 41

annika.larsson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte