Värmlandsvägen 448

Bilder

  • Fasad
  • Kök
  • Sällskapsrum
  • Kök
  • Planritning Entré

    Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Som Utgångspris

4 195 000 kr

Bevaka slutpriset

Värmlandsvägen 448 , Farsta , Stockholm

Friköpt tomt med utsikt över både allmänning i gemensam lekplats. Belägen på bilfri väg i attraktivt kvarter. Huset är trevligt renoverat och välskött. Renoverat kök med stor matplats för 6-8 personer. Helkaklade badrum. Tre sovrum i fritt läge med möjlighet till ett fjärde. Bra läge nära Magelungen med badstränder och klippbad, samtidigt som man bor 5 min från Farsta centrum och T-bana. Garage i länga.

105 kvm, 5 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
105 kvm
Biarea:
12 kvm
Tomtarea:
189 kvm
Byggår:
1961
Driftskostnad:
4 008 kr/månad
Som Utgångspris:
4 195 000 kr

Mer information

Visningar

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

105 kvm

Biarea

12 kvm

Rumsbeskrivning

På bilfri väg med utsikt över lekplats och allmänning ligger detta fantastiska radhus friköpt tomt, i en Farstas attraktivaste samfälligheter. Flertalet större renoveringar har gjorts så här kan man bara flytta rakt in. Samfälligheten ingår de flesta kostnaderna vilket gör huset billigt att bo i. Huset ligger endast ett stenkast från Magelungen och Farstabadet. Lättskött tomt med stenbeläggning på framsidan med kvällssol samt en vältilltagen terrasse . Bra planerad med gott om sociala ytor. Till fastigheten hör också ett garage. Genomgående för huset är ljusa väggar och enhetligt ljust golv.

ENTRÉPLAN

HALL:
Välplanerad och praktisk hall med gott om plats för ytterkläder på hatthylla samt i den fasta garderoben. Hallen öppnar upp sig likt en solfjäder till fastighetens övriga rum.

BADRUM:
Från hallen nås det ena av de två fräscha badrummen med helkaklade väggar samt mörk mosaik på golvet. Inrett med toalett, handfat med tillhörande kommod, förvaringsskåp och dusch.

KÖK:
Husets hjärta består i det stora köket med plats för möblemang som rymmer minst 8 personer. Gott om förvaring i över-, underskåp och lådor i ljus kulör. ovan den gedigna arbetsbänken i sitter slitstarkt kakel. Det generösa fönsterpartiet låter kvällssolen stråla in samt uppsikt över främre delen av tomten och den gemensamma lekplatsen. Den maskinella utrustningen består av kombinerad ugn och spis, fläkt samt fullstor kyl.

SOVRUM
I anslutning till köket ligger det stora sovrummet med plats för både garderob och dubbelsäng. Den platsbyggda förvaringen erbjuder gott om förvaring. Det stora fönster- och balkongpartiet låter förmiddagssolen stråla in och med utsikt över allmänning.

SOVRUM
Det andra sovrummet lämpar sig väl som barnrum. Även här ges du möjlighet för större enkelsäng samt skrivbord och fristående förvaringsmöblemang utöver den platsbyggda garderoben. Likt det första sovrummet har ni även här en underbar vy över parklikande allmänning och förmiddagssol.

SOVRUM
Från hallen nås det tredje sovrummet som även det lämpar sig bra för större dubbelsäng, skrivbord och fristående förvaringsmöblemang utöver den platsbyggda garderoben. Likt övriga sovrum har ni en trevlig grönskande vy över fastighetens baksida-

ALLRUM:
På bottenplanet finns det stora sällskapsrummet med plats för generöst sällskapsmöblemang samt ytterligare mediamöbler. De generösa fönsterpartierna låter förmiddagssolen sippra in. Här finns också den öppna spisen samt utgång till det väl tilltagna soldäcket med sol från tidig morgon till sena eftermiddagen. Här kan du även skapa ytterligare ett sovrum genom att sätta upp en enkel vägg. I anslutning till sällskapsrummet nås den generösa klädkammaren.

BADRUM
Fint utrymme med helkaklade väggar samt klinkers på golv. Praktiskt inrett med duschhörna, vitt porslin med tillhörande kommod samt väggförvaring.

GROVENTRÉ OCH TVÄTTSTUGA.
Husets andra ingång är under entrén. Gott om plats för avhängning och ytterligare förvaring. Här nås också den praktiska tvättstugan som är fullt utrustande med tvättmaskin och tumlare. Här finns även plats för ytterligare förvaring i fristående bokhyllor om så önskas.

Sammanfattningsvis är detta en chans som sällan erbjuds. Ett hus i mycket gott skick med flertalet sovrum och stora sociala ytor. Stabil samfällighet som under

Byggnad

Byggnadstyp

2-plansvilla med souterräng

Byggnadsår

1961

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund & Platta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Tegel
Fönster: 3-glas aluminium
Bjälklag: Betong
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Fastighetsbeteckning

Lagnö 17

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

48 100 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 500 kr
Väg, samf: 39 600 kr
Försäkring: 3 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

I samfällighetsavgiften ingår: värme, vatten, garage, k-tv, internet, snöröjning.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 463 000 kr, varav byggnadsvärde 1 689 000 kr

Summa pantbrev

2 805 000 kr

Tomt

Areal: 189 kvm

Tomtbeskrivning

Fin tomt med stor terrass på baksidan samt en stenbelaggd framsida.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Lagnö GA:1
Besök gärna samfällighetens hemsida för mer information ; www.lagnofarsta.se

Tillträde

Enligt överenskommelse

Viktiga dokument

Om området

Farsta

Farsta är en citynära stadsdel men samtidigt har den ett naturnära läge. Ågesta friluftsområde ligger mindre än 1 km bort. Här finns Ågesta Golfklubb med 18+9 håls golfbana, ridskola och även fina motionsspår som plogas vintertid för skidåkning.
Sjöarna Magelungen och Drevviken ligger inom bekvämt gångavstånd och här finns både strandbad och klippbad, caféer som är öppna sommartid.
Vintertid plogas sjöarna för skridskoåkning.

Kommunikation

Farsta har mycket goda kommunikationer med både T-bana linje 18 och pendeltåg.
Farsta C är en knutpunkt för tvärgående busstrafik med bussar till bland annat Högdalen och Huddinge sjukhus.

Närservice

Farsta centrum är ett fullservicecentrum med bland annat apotek, vårdcentral och postombud. Vidare finns det massor av butiker för mat, mode och inredning. Mer information om centrumet finns på deras hemsida www.farstacentrum.se
Sickla handelsområde ligger endast 10 min bort med bil, så gör även Port 73 med flera stora livsmedelsbutiker, systembolag och klädaffärer.

Parkering

I Farsta råder generellt fri datumparkering.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Emma Lindvall för mer information!

Emma Lindvall

Emma Lindvall

Farsta / Skogås / Trångsund

Reg. Fastighetsmäklare Fastighetsekonom

Ansvarig mäklare

072-018 05 99

08-447 54 92

emma.lindvall@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte