Arvikagatan 31

Bilder

Accepterat Pris

2 595 000 kr

Bevaka slutpriset

Arvikagatan 31 , Farsta , Stockholm

ACCEPTERAT PRIS - KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR MER INFORMATION! Rymlig minitrea i toppskick med rikligt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. Härlig atmosfär med stora, öppna sällskapsytor. Halvinglasad balkong i soligt söderläge på gaveln.

Här bor du bekvämt i en ombyggd fastighet, som haft så gott som samtliga tänkbara renoveringar utförda för mindre är 10 år sedan. Sedan föreningen bildades 2007 har föreningen dessutom aldrig höjt sina avgifter och är således mycket stabil och välskött.

Dessutom bor du vid en av Stockholms bästa knutpunkter med närhet till både pendeltågsstation, tunnelbanestationer och flertalet bussar inom ca 800 meters radie.

Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information kring lägenheten eller kring möjlighet till visning!

72 kvm, 2,5 rok

Månadsavgift:
3 506 kr inkl värme, vatten, kabel TV och bredband (ca 700/700 Mbit/s)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
72 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
68
Byggår:
2011
Accepterat Pris:
2 595 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2,5 rum

Boarea

72 kvm

Rumsbeskrivning

Hall
Ljus hall med öppen karaktär och en takhöjd utöver det vanliga! Lättmöblerade och rymliga ytor i kombination med ett rikligt ljusinsläpp från fönsterpartier längs med väggen i vardagsrummet, som välkomnar dig in till ditt nya hem.

Badrum
Helkaklat badrum i bra storlek, med både tvättmaskin och torktumlare att tillgå. Spotlights i taket, vitt kakel och mörkt klinkergolv med golvvärme. Utrustat med badkar, wc, handdukstork samt spegelskåp ovan handfat.

Kök
Ljust kök i toppskick med köksluckor högblank och smakfull öppen planlösning mot vardagsrummet. Rostfria vitvaror såsom spishäll/ugn och köksfläkt som harmoniserar med kakel i ljusgrå nyans ovan mörk bänkskiva. Även utrustat med kyl/frys och diskmaskin, samtidigt som du erbjuds mycket goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter.

Vardagsrum
Med rikligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier, fenomenal takhöjd och spatiösa ytor i överflöd så kan vi här konstatera att vi nu har kommit till lägenhetens hjärta! Eller varför inte kalla det för "navet" som med sina öppna sällskapsytor väver samman hallen med köket och vardagsrummet på en naturligt sätt, utan att rummen blir påträngande för varandra. Lägg därtill gott om plats för matbord som med lätthet rymmer 6-8 middagsgäster.

Sovrum / Barnrum
Det mindre sovrummet erbjuder ett behagligt ljusinsläpp och gott om plats för enkelsängen. Rummet är dessutom ett mångsidigt bonusutrymme med flertalet användningsområden, eftersom det exempelvis går att använda som förslagsvis arbetsrum, barnrum eller Walk in Closet.

Master Bedroom
Gigantiskt sovrum med garderober samt städskåp längs med väggen, samtidigt som rummet fortfarande har gott om plats till förfogande för både dubbelsängen, nattduksborden på varsin sida och en bonus med en möjlig skrivbordshörna intill garderoberna.

Halvinglasad Balkong
På gaveln i soligt söderläge ligger denna halvinglasade balkong, med ingång till det stora sovrummet.

Övrigt
Till lägenheten hör även ett förråd om ca 7 kvm på samma plan.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 5, hiss finns

Pris

2 595 000 kr Accepterat Pris

Avgift

3 506 kr inkl värme, vatten, kabel TV och bredband (ca 700/700 Mbit/s)

Andel i föreningen

1,5641%

Andel av årsavgiften

1,56412%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2011 byggår 1958 ombyggnadsår 2011

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

Brf Larsbodaskolan 1

Om föreningen

Brf Larsbodaskolan 1 är en välmående bostadsrättsförening bestående av 70 lägenheter som är belägen i Farsta Strand / Larsboda. Den goda ekonomin utmärks bland annat av att man har inte höjt några månadsavgifter sedan 2007. Bostadsrättsföreningen ligger i gamla Larsbodaskolan som byggdes om till bostäder och kontor 1997-1998 där moderna planlösningar och materialval blandas med hög takhöjd, många fönster och all annan charm som den gamla skolmiljön erbjuder.

Föreningen köpte fastigheten av Sisab under 2007 och i samband med detta påbörjades även en renovering av den del av skolbyggnaden som fungerat som kontorshus de senaste åren. Denna är nu färdigställd och fullt inflyttad sedan några år tillbaka. I och med de senaste årens omfattande renoveringar är nu fastigheten i mycket gott skick med alla större renoveringar (inkl stambyte) avklarade för ett bra tag framöver vilket gör att man kan njuta av ett bekvämt och stabilt boende under många år.

Föreningen har kompletterat sin fastighetsförsäkring med bostadsrättstillägg för samtliga lägenheter via SBC.

OBS! Delar av texten är tagen från Brf Larsbodaskolans hemsida, se larsbodaskolan.se för mer information.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

70

TV och Bredband

Föreningen är ansluten till Telia för telefoni, bredband och digital-tv.

Föreningen tecknade ett nytt avtal november 2016 med Telia som innebär att alla medlemmar har bredband 700/700 Mbit/s och digital-tv "lagom".

Vid försäljning av lägenhet ska utrustning för detta lämnas kvar när han/hon flyttar.

Parkering

Det finns 54 st platser varav 12 st med motorvärmare (Hyra utan motorvärmare - ca 200 kr/mån, hyra med motorvärmare - ca 400 kr/mån). Vid eventuell kö till parkeringsplatserna fördelas de i enlighet med parkeringspolicyn.

Syftet med föreningens parkeringsplatser är att så många medlemmar som möjligt ska ha möjlighet att parkera sitt fordon på egen hyrd plats i närheten av fastigheten.

I övrigt råder fri parkering på gatorna i området, dock ej på föreningens mark.

Renoveringar

Den gamla skolan uppfördes 1958 och har omvandlats till bostäder i två omgångar, dels Arvikagatan 31 under åren 2007-2011 och dels Ågesta Broväg 51-59 under åren 1997-1998. Dessa år utfördes ett flertal större renoveringar såsom stambyte mm.

Ekonomi

Föreningen har inte höjt sina månadsavgifter sedan 2007.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Övrigt

Är din lägenhet belägen på Ågesta Broväg har du tillgång till en tvättstuga. Lägenhetssäljaren är ansvarig för att du får tillgång till din tvättcylinder på bokningstavlan i tvättstugan. Regler och instruktioner finns anslagna i tvättstugan. Är din lägenhet belägen på Arvikagatan så är den försedd med tvättutrustning och du har inte tillgång till tvättstugan. Anledningen till detta är att den befintliga tvättstugan inte har tillräcklig kapacitet för samtliga 70 lägenheter och istället för att bygga en ny tvättstuga försågs alla lägenheter på Arvikagatan med egen tvättutrustning. Föreningen diskuterar möjligheten till en utökning av tvättstugan.

Om området

Farsta

Farsta är en citynära stadsdel men samtidigt har den ett naturnära läge. Ågesta friluftsområde ligger mindre än 1 km bort. Här finns Ågesta Golfklubb med 18+9 håls golfbana, ridskola och även fina motionsspår som plogas vintertid för skidåkning.
Sjöarna Magelungen och Drevviken ligger inom bekvämt gångavstånd och här finns både strandbad och klippbad, caféer som är öppna sommartid.
Vintertid plogas sjöarna för skridskoåkning.

Kommunikation

Farsta har mycket goda kommunikationer med både T-bana linje 18 och pendeltåg.
Farsta C är en knutpunkt för tvärgående busstrafik med bussar till bland annat Högdalen och Huddinge sjukhus.

Närservice

Farsta centrum är ett fullservicecentrum med bland annat apotek, vårdcentral och postombud. Vidare finns det massor av butiker för mat, mode och inredning. Mer information om centrumet finns på deras hemsida www.farstacentrum.se
Sickla handelsområde ligger endast 10 min bort med bil, så gör även Port 73 med flera stora livsmedelsbutiker, systembolag och klädaffärer.

Parkering

I Farsta råder generellt fri datumparkering.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till William Wallsén för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad