Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Västerås

Välkommen till Västerås, en pulserande stad i Västerås kommun med ett brett utbud av bostäder till salu. Här kan du hitta allt från prisvärda lägenheter till rymliga hem. Denna attraktiva bostadsmarknad är känd för sin dynamik, där vissa bostäder kan säljas på 3 dagar eller mindre. Låt HusmanHagberg guida dig genom processen under resan mot att hitta den perfekta bostaden i Västerås.

Snabba affärer: Hus till salu i Västerås säljer snabbt

Västerås bostadsmarknad är dynamisk och vissa hus säljer på bara 3 till 4 dagar, vilket gör det viktigt att agera snabbt för att säkra ditt drömhem. Området erbjuder ett brett spektrum av bostäder till salu, inklusive 4-rumslägenheter och 5-rumsvillor, vilket gör det till ett attraktivt val för alla typer av köpare. Håll utkik efter bostäder som uppfyller dina behov och var beredd att agera snabbt i denna snabbt rörliga marknad.

Familjehem: Villor till salu i Västerås

För familjer som söker rymliga bostäder, erbjuder Västerås kommun flera villor till salu. Dessa hem varierar i storlek, från 4 till 5 rum, vilket ger gott om utrymme för hela familjen. Villorna erbjuder också en blandning av moderna bekvämligheter och traditionella element, vilket gör dem till ett utmärkt val för de som söker en blandning av komfort och stil.

Livsstilen i Västerås: Kombinera stad och natur

Västerås erbjuder en idealisk kombination av stads- och naturliv, med bostäder till salu som passar alla typer av köpare. Området erbjuder både lägenheter och villor, vilket gör det enkelt att hitta ett hem som passar din livsstil. Oavsett om du letar efter en lägenhet nära centrum eller en villa i ett lugnare område, låt oss guida dig genom Västerås bostadsutbud och hitta ditt perfekta hem.

Hus till salu Västerås – vanliga frågor och svar?

Finns det hus för under 5 miljoner till salu med 4 rum i Västerås kommun?

Ja, det går absolut att hitta hus till salu i Västerås kommun med 4 rum eller mer för under 5 miljoner kronor. Kolla gärna in vår hemsida för att hålla dig uppdaterad med hus till salu i Västerås.

Hur mycket behöver jag betala i kontantinsats för ett hus i Västerås?

Kontantinsatsen i Sverige är alltid minst 15 procent av slutpriset på bostaden.
Här är några räkneexempel på vad kontantinsatsen blir:
Med ett slutpris på 1 495 000 kr blir kontantinsatsen minimum 224 250 kr.
Med ett slutpris på 2 995 000 kr blir kontantinsatsen minimum 449 250 kr.
Med ett slutpris på 3 850 000 kr blir kontantinsatsen minimum 577 500 kr.
Med ett slutpris på 5 295 000 kr blir kontantinsatsen minimum 794 250 kr.
Med ett slutpris på 7 695 000 kr blir kontantinsatsen minimum1 154 250 kr.

Våra bostäder

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.