Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Enköping

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Enköping

Söker du mäklare i Enköping? Välkommen till en erfaren mäklare som kan Enköping och älskar att göra affärer. Bättre bostadsaffärer ger nöjdare kunder och att göra dig som kund nöjd är alltid vårt mål. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Enköping ser fram emot att hjälpa dig som ska köpa, sälja eller värdera bostad.

Enköping är en underbar plats. Det är inte bara vi mäklare i Enköping som tycker det. Allt fler upptäcker staden, regionen och söker sig hit för att hitta bostad. Varmt välkommen till oss när du vill, köpa, värdera eller sälja bostad i Enköping.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Enköping

Enköping har mycket vackra omgivningar och naturupplevelser att bjuda på. Besök någon av de välbesökta parkerna eller vandra i någon av Enköpings flera naturområden. Våra mäklare i Enköping kan marknaden och berättar gärna mer om aktiviteter eller populära bostadsområden och nyproduktioner. Vår erfarenhet och passion för mäklaryrket gör att du kan lita på du får bästa möjliga service när du står inför en bostadsförsäljning. Våra kunniga mäklare finns här för dig när det är dags att värdera eller sälja din bostad. Välkommen till vårt mäklarkontor i Enköping så bjuder vi på en kopp kaffe och berättar mer!

Omdömen från våra kunder

"Trevlig och professionell mäklare, svarade på de frågor jag hade, lättillgänglig, allt gick snabbt och smidigt. Jag är väldigt nöjd."
Evelina P2 veckor
Verifierad kund
"Jag fick en fantastisk hjälp av Magnus på Husmanhagberg när jag skulle sälja mitt hus. Så smidigt allt gick och bra information inför allt som komma skall. Toppen mäklaren! Jag kommer definitivt återkomma till husmanhagberg i framtiden. "
Sara Madeleen R5 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren bemötte oss på ett mycket trevligt sätt och han gav tillsammans med firman ett mycket professionellt intryck. Vi fick snabbt svar på alla våra frågor och mäklaren var flexibel och enkel att jobba med. Överlag var köpet en positiv upplevelse och det kändes tryggt att köpa vår första bostad med HusmanHagberg."
Samuel G8 veckor
Verifierad kund
"Bästa mäklaren i Enköping! Snabba och riktigt duktiga."
Sven J9 veckor
Verifierad kund
"Magnus hjälpte oss med både försäljning samt att hitta vårt nya boende. Trevlig, professionell och tillgänglig mäklare, kan varmt rekommendera! "
Caroline K20 veckor
Verifierad kund
"Magnus är en fantastisk mäklare, lättsam, professionell och snabb och smidig. Svarar på meddelanden och är tillgänglig vid behov. 💐 "
Katja T20 veckor
Verifierad kund
"Vi tog kontakt med Magnus på Husmanhagberg i Enköping när vi bestämt oss för att sälja lägenheten och köpa något med gräsmatta. Magnus gav snabbt ett förtroendegivande, pålitligt och bra intryck som gjorde att vi gick vidare med försäljningen med honom. Magnus uppfyllde vår förväntan med bravur då han lyckas både sälja lägenheten och vägleda oss in i ett nytt bostadsköp. Jag rekommenderar starkt att man vänder sig till HusmanHagberg i Enköping! "
Måns G21 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande av mäklare Oskar Berge. Försäljning av bostad på Regalskeppsvägen 11 A överträffade våra förväntningar. "
Ing-marie H22 veckor
Verifierad kund
"Kunnighet personlighet 30 tecken är dock bara dumhet"
Lars G25 veckor
Verifierad kund
"Bästa märklarbyron i Enköping "
Sven J27 veckor
Verifierad kund
"Everything went smoothly. Had a pleasant experience throughout the whole process. "
Chrishan J33 veckor
Verifierad kund
"Gott bemötande och tillmötesgående!"
Giorgio M33 veckor
Verifierad kund
"Snabb och bra service så här långt "
Sara B33 veckor
Verifierad kund
"Vi valde HusmanHagberg Enköping och mäklaren Magnus för att vi tidigare hade sålt ett objekt och vi då var väldigt nöjda med dem. Mäklaren var väldigt tydlig med allt som hände under försäljningens gång. Hade vi några frågor fick vi återkoppling på direkten. "
Annalena P35 veckor
Verifierad kund
"Vi har en historia med Husman Hagberg och vår mäklare, med resultat vi varit nöjda med därför valde vi det vi önskade."
Helena G36 veckor
Verifierad kund
"Husman Hagberg har gett ett vaket och intresserat intryck av oss som köpare. Vi upplevde dem som tillgängliga och de gav bra återkoppling till oss. Det var smidigt att hålla en dialog med dem. Allt detta gjorde köpet smidigt, vilket vi uppskattade. "
Joel H43 veckor
Verifierad kund
"Jag fick ett jättebra förtroende för Magnus från början.Han var bra genom hela processen. Mvh Håkan/Lars-Erik"
Lars Erik J44 veckor
Verifierad kund
"Påläst. Omtänksam. Bra information av alla på kontoret. Svar på allt man frågar om. "
Eva B44 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren är väldigt omtänksam och har svarat på mina frågor. Bra bemötande. Påläst lugn och trygg"
Eva B48 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Kungsgatan 35, 749 35 Enköping
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09:00-17.00

Postadress

  • Kungsgatan 35, 749 35 Enköping
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Moderna radhus i populära och Mälarnära Bredsand!

Välplanerade radhus med tillhörande parkering, förråd, trädgård och altan. 3-4 sovrum och öppna sociala ytor.

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg