Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Västerås

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Västerås

Ska du köpa, sälja eller värdera hus eller bostadsrätt och letar efter en kunnig mäklare i Västerås? Våra engagerade mäklare finns här för dig. Vi som jobbar som fastighetsmäklare på HusmanHagberg i Västerås har stor erfarenhet av bostadsmarknaden här. Vi har en äkta passion för fastighetsförmedling och att göra riktigt bra bostadsaffärer. Välkommen att kontakta oss när du vill sälja, köpa eller värdera bostad i Västerås.

Bostadsvärdering

Vill du veta vad din bostad i Västerås är värd? Går du i säljtankar eller vill förhandla dig till bättre villkor för ditt bolån? Våra erfarna mäklare har koll på den lokala bostadsmarknaden i Västerås och kan erbjuda en träffsäker bostadsvärdering. När vi värderar ditt hus eller din bostadsrätt väger vi in faktorer så som bostadens skick, läge och hur attraktivt området är. Väl på plats hos er kan våra mäklare även ge förslag på åtgärder som kan höja värdet på din bostad. Välkommen att kontakta våra mäklare i Västerås för att boka in en värdering redan idag.

Köpa eller sälja bostad i Västerås

Som din lokala mäklare har vi koll på allt som Västerås har att erbjuda när det kommer till bostäder, service och aktiviteter. Vi kan berätta mer om hur din vardag i Västerås kan se ut och vilka områden som passar just dina preferenser bäst. Våra erfarna mäklare hjälper dig som vill köpa, sälja eller värdera bostad i Västerås. Välkommen in till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig på vägen till en lyckad bostadsaffär.

Omdömen från våra kunder

"Trevligt och kunnigt bemötande. Mycket serviceinriktad och behjälplig vid frågeställningar."
Björn F1 dagar
Verifierad kund
"Väldigt kunnig och trevlig mäklare. En kände sig alltid väl bemött och omhändertagen."
Alex R2 dagar
Verifierad kund
"Mycket bra erfarenhet! Oerhört professionell och serviceminded.. Kav verkligen rekommendera honom! "
Niklas S4 dagar
Verifierad kund
"Som köpare upplevde jag Joakim som lyhörd, tillmötesgående och snabb med återkoppling."
Tomas M4 dagar
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande från start och fram till nu. JI levde upp till de förväntningar jag hade. Kontakt vid behov. Råd och stöd fortlöpande. Mycket nöjd med JI som mäklare. Inser att jag valde rätt mäklare!"
Lars Göran Rickard B4 dagar
Verifierad kund
"Trevligt bemötande. Lätt att ha att göra med. Väldigt professionell. Svar på alla frågor och funderingar som vi har och har haft."
Ulf Peter B5 dagar
Verifierad kund
"Trevlig, kunnig och mycket engagerad!! Kan varmt rekommendera August!"
Håkan Patrick G2 veckor
Verifierad kund
"August är kunnig, trevlig, professionell och har ett gott bemötande. Snabb på att återkoppla och lätt att få kontakt med. Han lyckades sälja vårt hus på en förhandsvisning innan huset kom ut på marknaden. Vi är helnöjda och kan varmt rekommendera August!"
Anne Marita G2 veckor
Verifierad kund
"Hamza var alltid professionell och villig att lyssna och återkoppla. Alla frågor jag hade, besvarades snabbt. Hamza var alltid beredd att erkänna mina behov, även om det innebar att man återuppkopplade senare på dagen eller kvällen, och även på helgerna."
Adrain C2 veckor
Verifierad kund
"Vänligt och professionellt bemötande rakt igenom! "
Per K4 veckor
Verifierad kund
"Joakim var verkligen hjälpsam från första dagen jag skickade mil intresseanmälan till honom. Trots han var bortrest under jullovet ändå ordnade han en visning så att jag kan titta på lägenheten. Svarade på mina samtal och sms:ar så fort han kunde. Han förklarade allting tydlig för mig eftersom jag sa till honom att det är första gången jag köper en lägenhet och jag vet inte hur ska man göra. Jag är riktig nöjd med hans jobb som mäklare under vår affär då var han verkligen till hjälp till både sidor, både mig och säljare. "
Mohammad C4 veckor
Verifierad kund
"Mycket driven och kunnig på sitt jobb "
Shuhaib A5 veckor
Verifierad kund
"Kunnig inom området, proffsig, lätt att samarbeta med och lyhörd!"
Åsa S5 veckor
Verifierad kund
"När vi var på visningen så hade vi inga förväntningar. Det var första huset vi valt att titta på och vi var inte helt säkra på vad vi sökte. August som var mäklare bemötte oss väl och svarade på allt vi funderade över, var det något han inte kunde svara på direkt så tog han reda på det och återkopplade snabbt. Efter köp valde vi själva att anlita August som mäklare just för hur väl han bemötte oss på visningen. Han är genuin och vill sina kunders bästa. Under hela processen har han gjort vad vi anser är ett exceptionellt jobb. Vi kunde inte ha hittat en bättre mäklare. "
Jonna H5 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande, tillgänglig och professionell."
Veronica R5 veckor
Verifierad kund
"August has been great and very helpful! Highly recommended for everyone!"
Aris S5 veckor
Verifierad kund
"August var noggrann, trevlig och skötte uppdraget utmärkt. Vi kan varmt rekommendera honom."
John S5 veckor
Verifierad kund
"Han är bra kille , hjälpsam jag är väldigt nöjd med han "
Abdulsattar A5 veckor
Verifierad kund
"Serviceinriktad kunnig o h tillmötesgående"
Sven Conny A5 veckor
Verifierad kund
"Jag tycker att August var noggrann, pedagogisk och omvärldskunnig i hela processen. Tillgänglig och alltid hade svar på mina funderingar. Det underlättade för mitt upptagna liv. Jag rekommenderar honom och jag anlitar han igen till min kommande försäljning av bostad. "
Arzoo H5 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Slottsgatan 33, 722 11 Västerås
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09:00-17:00

Postadress

  • Slottsgatan 33, 722 11 Västerås
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg