KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Västerås

Ska du köpa, sälja eller värdera hus eller bostadsrätt och letar efter en kunnig mäklare i Västerås? Våra engagerade mäklare finns här för dig dig. Vi som jobbar som fastighetsmäklare på HusmanHagberg i Västerås har stor erfarenhet av bostadsmarknaden här. Vi har en äkta passion för fastighetsförmedling och att göra riktigt bra bostadsaffärer. Välkommen att kontakta oss när du vill sälja, köpa- eller värdera bostad i Västerås.

Bostadsvärdering

Vill du veta vad din bostad i Västerås är värd? Går du i säljtankar eller vill förhandla dig till bättre villkor för ditt bolån? Våra erfarna mäklare har koll på den lokala bostadsmarknaden i Västerås kan erbjuda en träffsäker bostadsvärdering. När vi värderar ditt hus eller din bostadsrätt väger vi in faktorer så som bostadens skick, läge och hur attraktivt området är. Väl på plats hos er kan våra mäklare även ge förslag på åtgärder som kan höja värdet på din bostad. Välkommen att kontakta våra mäklare i Västerås för att boka in en värdering redan idag.

Köpa eller sälja bostad i Västerås

Som din lokala mäklare har vi koll på allt som Västerås har att erbjuda när det kommer till bostäder, service och aktiviteter. Vi kan berätta mer om hur din vardag i Västerås kan se ut och vilka områden som passar just dina preferenser bäst. Våra erfarna mäklare hjälper dig som vill köpa, sälja eller värdera bostad i Västerås. Välkommen in till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig på vägen till en lyckad bostadsaffär.

Omdömen från våra kunder

"Han var trevlig, öppen, hjälpsam och fattade våra frågor. Förväntade oss en intresserad och kompetent person, som kunde hjälpa oss. Motsarade alla våra förväntningar och mer därtill!"
Nilla Marianne Elisabet E5 dagar
Verifierad kund
"Jag hade otrolig tur som blev tipsad om Joakim Israelsson. Allt gick superbra! Även i dessa turbulenta tider."
Peter B1 veckor
Verifierad kund
"Professionellt och uppriktigt utan överdrifter. Vi har hittills fått den service och hjälp vi förväntat oss. "
Daniel T2 veckor
Verifierad kund
"Toppenbra mäklare, förklarade tydligt och gick igenom hela processen så vi förstod. Allt gick snabbt och supersmidigt. Över förväntan. "
Rebecca Marie S2 veckor
Verifierad kund
"Snabb och smidig affär. Trevligt och bra bemötande med tydlig information. Mäklaren levde upp till våra förväntningar på ett mycket bra sätt."
Tove M2 veckor
Verifierad kund
"Jag vill tacka Magnus för ett fint samarbete där vi har haft en öppen kommunikation med varandra om åsikter, strategier och planering. Det har underlättat så mycket och jag har känt mig trygg att det här kommer vi att lösa. Stort tack igen, återkommer gärna vid nästa försäljning! "
Emelie F2 veckor
Verifierad kund
"Som köpare är jag väldigt nöjd med hur allt har hanterats. Mäklaren har gett ett professionellt och förtroendegivande intryck. Mäklaren har visat ett mycket gott bemötande genom hela processen. Det är tydligt att mäklaren har jobbat för goda överenskommelser mellan köpare och säljare. Mäklaren har varit lätt att få kontakt med och har under hela processen haft en god kommunikation med alla inblandade. Sammanfattningsvis är jag väldigt nöjd med hela processen och har bara positiva saker att säga. "
Alice A2 veckor
Verifierad kund
"Amanda är definitionen av service och professionalism i en person. Jag har aldrig varit med om något smidigare i mitt liv. Att kunna sälja min lägenhet på några dagar när marknaden visar bevisar hennes skicklighet. Tack Amanda! "
Josef Per Alexander L5 veckor
Verifierad kund
"Magnus är en stjärna! Han är trevlig och lugn och höll oss uppdaterade under hela processen. Jag kan starkt rekommendera honom."
Mathias J5 veckor
Verifierad kund
"Proffsig service och rådgivning från dag ett ! "
Alexander M5 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt bemötande och mäklaren levde upp till mina förväntningar. "
Anna R5 veckor
Verifierad kund
"Jocke är en otroligt proffesionell men samtidigt jordnära och trevlig mäklare som fick oss att känna oss trygga genom hela köpeprocessen. Rekommenderar varmt till både köpare och säljare!"
Simon P5 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt och seriöst intryck. Engagerad och positiv."
Gun S6 veckor
Verifierad kund
"Trevligt och proffesionellt bemötande. Vi känner även enorm trygghet att ha dom som mäklare. Väldigt positivt med den flexibiliteten dom har och hjälpsamheten genom allt. Otroligt nöjda kunder som kommer sprida detta vidare :) "
Emma M8 veckor
Verifierad kund
"Bästa mötet och bra hjälp med att köpa huset! "
Ganimete G9 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt, seriöst och lugnt agerande rakt igenom. Alltid tillgänglig och aktiv. Bra jobb att mäkla mellan köpare och säljare. Rekommenderas starkt! "
Henrik P13 veckor
Verifierad kund
"Personligt och engagerat och proffsigt!"
Lena A13 veckor
Verifierad kund
"vi har blivit mycket bra bemötta av mäklaren och han levde helt upp till våra förväntningar angående försäljningen."
Lars Göran A14 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och levde upp till våra förväntningar!"
Eva Kristina A14 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande, hjälpsam och noga, kändes äkta och ärligt! Väldigt nöjd!"
Rebecka F15 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Slottsgatan 33, 722 11 Västerås
  • Måndag-Fredag 09:00-17:00

Postadress

  • Slottsgatan 33, 722 11 Västerås
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg