Lena Steding-Lundberg

Hemma överallt i Västerås

Din mäklare i Västerås

Kontakta mig

Lena Steding-Lundberg

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Professionell, kunnig, snabb, tydlig, positiv, trevlig och glad!"
Marie K1 veckor
Verifierad kund
"Lena Steding-Lundberg visade under hela säljprocessen ett ärligt intresse för oss som säljare men även för den speciella lägenhet vi sålde. Allt har varit av mycket hög klass: texter, bilder, kommunikation. Om man ska sälja ett speciellt hus är mäklarens förmåga att beskriva arkitekturen och historian med inlevelse, av stor vikt för en bra försäljning. Vilken tur att Lena blev vår mäklare för hon har den förmågan. "
Peter T2 veckor
Verifierad kund
"Att välja mäklare är inte enkelt. Jag hade särskilda önskemål och ville ha en person som kunde möta mig i det men också som såg potentialen i min fastighet. Det blev ett självklart val att ställa frågan till Lena. Hon har från dag ett, visat ett genuint intresse för samarbetet. Hon har lyssnat, tipsat, väglett mig på bästa sätt. Ett engagemang som jag inte förväntade mig! Jag skulle rekommendera Lena som mäklare oavsett om min fastighet blivit såld eller inte. En mäklare utöver det vanliga med fingertoppskänsla✨"
Sofia Kristina P2 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt, noggrant och trevligt bemötande."
Henrik H3 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Dagen jag bestämde mig för att avsluta min karriär som egenföretagare inom butiksbranschen, detta efter nästan tjugo år både i Sverige och utomlands, satte jag mig ner och funderade på vad jag skulle bli ”när jag blev stor”. Jag började gräva djupt inom mig: vad triggar i gång min kreativitet? Vad är mitt bästa jag? Vad gör mig glad och passionerad? Då slog det mig att svaret var fastighetsmäklare! Att driva egna butiker inom sängbranschen var väldigt givande och gav mig möjlighet att hjälpa människor till ett bra köp, något jag värderar högt. Mitt mål då var att få människor att sova bra – och det är samma sak nu. Som franchisetagare och fastighetsmäklare för HusmanHagberg i Örebro är mitt jobb att förmedla villor och bostadsrätter i hela Örebro kommun. Att köpa och sälja hus eller lägenhet är en av livets största affärer, och kan ibland kännas lite överväldigande. Jag vill vara din guide genom hela processen så att du känner dig trygg och säker oavsett om du är köpare eller säljare. Jag vill helt enkelt att du ska kunna sova gott om natten både under och efter din fastighetsaffär. Mitt engagemang för människor gör att jag gärna går den extra milen för dig som kund. Med min långa livs- och affärserfarenhet har jag varit med om en hel del. Det gör att jag är väldigt lyhörd som person och att jag kan ge dig som kund en personlig service utöver det vanliga. Jag har hittat hem – och nu vill jag hjälpa dig att göra samma sak. Så om du letar efter en mäklare i Örebro som kan hjälpa dig att köpa, sälja eller värdera din bostad så finns jag här för dig, bara ett telefonsamtal bort! Jag är hemma överallt i Örebro!

Mina försäljningar

Lena Steding-Lundberg

Reg Fastighetsmäklare

072-2239255

lena.steding-lundberg@husmanhagberg.se

Boka tid med Lena direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg