August Stendahl

Hemma överallt i Västerås

Din mäklare i Västerås

Kontakta mig

August Stendahl

August Stendahl

Franchisetagare/Reg. Fastighetsmäklare

Västerås

sven

Omdömen från mina kunder

"Trevligt bemötande. Lätt att ha att göra med. Väldigt professionell. Svar på alla frågor och funderingar som vi har och har haft."
Ulf Peter B3 dagar
Verifierad kund
"Trevlig, kunnig och mycket engagerad!! Kan varmt rekommendera August!"
Håkan Patrick G2 veckor
Verifierad kund
"August är kunnig, trevlig, professionell och har ett gott bemötande. Snabb på att återkoppla och lätt att få kontakt med. Han lyckades sälja vårt hus på en förhandsvisning innan huset kom ut på marknaden. Vi är helnöjda och kan varmt rekommendera August!"
Anne Marita G2 veckor
Verifierad kund
"När vi var på visningen så hade vi inga förväntningar. Det var första huset vi valt att titta på och vi var inte helt säkra på vad vi sökte. August som var mäklare bemötte oss väl och svarade på allt vi funderade över, var det något han inte kunde svara på direkt så tog han reda på det och återkopplade snabbt. Efter köp valde vi själva att anlita August som mäklare just för hur väl han bemötte oss på visningen. Han är genuin och vill sina kunders bästa. Under hela processen har han gjort vad vi anser är ett exceptionellt jobb. Vi kunde inte ha hittat en bättre mäklare. "
Jonna H5 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande, tillgänglig och professionell."
Veronica R5 veckor
Verifierad kund
"August has been great and very helpful! Highly recommended for everyone!"
Aris S5 veckor
Verifierad kund
"August var noggrann, trevlig och skötte uppdraget utmärkt. Vi kan varmt rekommendera honom."
John S5 veckor
Verifierad kund
"Han är bra kille , hjälpsam jag är väldigt nöjd med han "
Abdulsattar A5 veckor
Verifierad kund
"Serviceinriktad kunnig o h tillmötesgående"
Sven Conny A5 veckor
Verifierad kund
"Jag tycker att August var noggrann, pedagogisk och omvärldskunnig i hela processen. Tillgänglig och alltid hade svar på mina funderingar. Det underlättade för mitt upptagna liv. Jag rekommenderar honom och jag anlitar han igen till min kommande försäljning av bostad. "
Arzoo H5 veckor
Verifierad kund
"August var väldigt hjälpsam och jag kände mig trygg att fortsätta processen. Han var villig att svara på alla våra frågor vilket underlättade processen och bidrog till att förstå vilket nästa steget var. Hela upplevelsen kändes bekväm och mysig!"
Danai K5 veckor
Verifierad kund
"Stort kunnande o supertrevlig "
Tommy A12 veckor
Verifierad kund
"August har varit till bra hjälp för oss med försäljning samt köp av fastighet. Han har en bra dialog rakt igenom, lätt att få kontakt med och informerar löpande kring allt som händer. Har inget att klaga på! "
Jesper Erik H12 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevligt bemötande på visningen, påläst och informativ. Väldigt bra på att ta emot och svara på frågor gällande bostaden. "
Erica F13 veckor
Verifierad kund
"August är en väldigt duktigt, trevlig och professionell mäklare. Han håller en hela tiden uppdaterad, involverad och är tillgänglig för frågor och funderingar. Jag kan starkt rekommendera August som mäklare. "
Jessica E13 veckor
Verifierad kund
"Underbar mäklare som bryr sig och är mycket behjälpligt"
Pavel H13 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt genomfört, smidig affär och alltid ett väldigt trevligt bemötande. Tack! "
Helena O16 veckor
Verifierad kund
"Stor kunskap och kompetens på mäklaren August. Vi är super nöjda med vår försäljning och köp"
Tommy A16 veckor
Verifierad kund
"Professionellt bemötande från start. Mycket engagerad och lyhörd positiv och tydlig. Snabb daglig kontakt. Vi känner att August levde upp till våra förväntningar och mer därtill . Snabb trygg försäljning, goda råd och ett stort engagemang "
Susanne Kristina A16 veckor
Verifierad kund
"Väldigt proffesionellt upplägg. Från värdering till visning och kontraktsskrivning. Lätt att bolla idéer och väldigt tydlig i kommunikationen. Jag skulle rekommendera HusmanHagman om man vill slippa krångel och ha en smidig försäljning. "
Mehrdad A17 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Att få göra bostadsresan tillsammans med kunden är för mig ett privilegium. Det dagliga arbetet med kundkontakt, både säljare och köpare, får tiden att springa iväg. Som ni säkert förstår är det med en behaglig känsla jag går till arbetet varje morgon som fastighetsmäklare. För att just din bostadsaffär ska bli så lyckad den bara kan bli är det viktig för mig att vi gör den tillsammans, jag vill att mina säljare känner sig delaktiga i affären och självklart blir kontinuerligt uppdaterade genom hela processen. Jag är född och uppvuxen i Västerås där jag varit boende på områden såsom Hemdal, Skiljebo, Haga och Malmaberg. I skrivande stund bor jag mitt i City-kärnan med familj. I staden finns det inte många obekanta gator för mig. Att vara aktiv på fritiden har alltid legat mig varmt om hjärtat med såväl gym, basket och löpning som aktivitet. I min profession får jag höra att jag är förtroendeingivande, engagerad, positiv och att jag alltid erbjuder hög tillgänglighet. Min största drivkraft är att få uppleva tillfredsställelsen hos mina kunder efter en lyckad försäljningsprocess. Tillsammans med mina fantastiska kollegor och kundfokuserade HusmanHagberg i ryggen har jag alla möjligheter att hjälpa just dig till en lyckad affär och bostadsresa. Tillsammans kommer vi att sträva efter bästa resultat!

Mina försäljningar

August Stendahl

Franchisetagare/Reg. Fastighetsmäklare

0723-388200

august.stendahl@husmanhagberg.se

Boka tid med August direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg