Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Göteborg Landvetter

Landvetter är en väldigt populär del av Härryda kommun och områdets charm lockar många husköpare i Göteborgsområdet. Vi på HusmanHagberg erbjuder ett varierat utbud av bostäder till salu i Landvetter.

Landvetter kombinerar det bästa av naturskön omgivning och närhet till Göteborgs stadspuls, vilket gör det till ett eftertraktat område för alla som söker ett nytt hem.

Rymliga familjevillor i Landvetter

Letar du efter en rymlig och välplanerad villa i Landvetter? Bland våra hus till salu i Landvetter hittar du familjevänliga och rymliga bostäder med 6 rum eller mer. Dessa villor ligger i natursköna områden inom Härryda kommun, där du kan njuta av både stadens närhet och landsbygdens lugn. Här finns alla bekvämligheter en familj kan önska, med stora kök, privata trädgårdar, närhet till skolor och lekplatser, och gott om plats för familjeliv.

Upptäck radhus och villor i Landvetter

Oavsett om du söker ett modernt radhus eller en traditionell villa, finns det gott om alternativ i Landvetter. Vi har flera olika typer av bostäder till salu i Landvetter. Utforska vårt utbud och hitta ditt drömhem idag!

Familjedrömmar blir verklighet i Landvetter

Upptäck rymliga familjehem i Landvetter, Härryda kommun.I Landvetter erbjuder vi på HusmanHagberg flera rymliga villor till salu som passar utmärkt för växande familjer. Dessa bostäder är idealiska för de som söker en trygg och trivsam miljö nära naturen, med smidiga kommunikationer och närhet till Göteborg city.

Moderna livsstilar i Landvetter

Är du på jakt efter ett modernt och underhållsfritt boende? I Landvetter finns nybyggda radhus som kombinerar modern design med funktionalitet och hållbarhet. Dessa attraktiva bostäder erbjuder allt från avancerade hemsystem till energieffektiva lösningar. Belägna i en attraktiv del av Härryda kommun, med närhet till såväl stadsliv som naturliv, är dessa bostäder den perfekta basen för yrkesverksamma som värdesätter kvalitet och stil.

Hus till salu Göteborg Landvetter – vanliga frågor och svar

Vilka typer av bostäder finns till salu i Landvetter?

I Landvetter finns en variation av bostäder till salu, bland annat villor, radhus och mindre hus. Du kan hitta allt från 2-rumslägenheter till större villor med upp till 6 rum eller mer, vilket gör det möjligt att välja en bostad som passar dig och din livsstil.

Är Landvetter ett barnvänligt område?

Ja, Landvetter anses vara ett väldigt barn- och familjevänligt område. Området är välutrustat med skolor, butiker och goda kommunikationsmöjligheter.

Vad är genomsnittspriset på villor i Landvetter?

Priserna på villor i Landvetter kan variera beroende på faktorer som storlek, skick och exakt läge. Generellt sett kan priser i området börja på omkring 2 000 000 kr för mindre lägenheter, tomter eller radhus, och stiga till en bra bit över 5 000 000 kr för större villor.

Hur kan jag hitta bostäder till salu i Landvetter?

På HusmanHagberg webbplats hittar du en smidig sökfunktion där du kan filtrera bostäder baserat på område, pris, antal rum, och andra viktiga kriterier.

Finns det nyproduktion av hus i Landvetter?

Ja, i Landvetter finns det en del nyproduktion, särskilt av radhus och mindre villor. Dessa nybyggda bostäder ligger ofta i välplanerade och attraktiva områden inom Härryda kommun och erbjuder moderna bekvämligheter och energieffektiva lösningar. Att investera i en nybyggd bostad kan vara ett utmärkt alternativ för dig som söker ett underhållsfritt och framtidsorienterat hem.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.