Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Göteborg Lerum

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Lerum

Vill du bo nära en storstad och samtidigt lantligt? Då kan våra mäklare visa objekt i centrala Lerum, Stenkullen, Floda, Gråbo och Tollered. Lerum ligger cirka två mil öster om Göteborg och härifrån tar du dig enkelt till och från Göteborgs innerstad med pendeltåg, buss eller bil. Centrumgallerian Solkatten, som ligger intill Lerums station, har ett stort utbud av klädbutiker, matbutik, caféer och restauranger. Våra mäklare i Lerum har stor kännedom om området, vi finns här för dig om du vill byta läge och önskar köpa eller sälja hus eller lägenhet. Du är varmt välkommen att vända dig till oss när du ska köpa, värdera eller sälja bostad i Lerum!

Att bo och leva i Lerum

Tätorterna Lerum, Stenkulla och Stamsjö samt småorterna Skallsjö och Vilhelmsberg är sammanvuxna sedan 2015, en utveckling som har gynnat både kommunen och invånarna. När du väljer att köpa hus i Lerum bosätter du dig på en trygg och familjär ort med naturen runt knuten och Sveriges andra största stad två mil bort. Aspevallen, som är belägen bredvid Aspens badplats, är hemmaplan för de lokala fotbollslagen som ingår i Lerums IS. Fotbollsklubben är en av de största i Göteborgsområdet och har en utbredd barn- och ungdomsverksamhet. I kommunen finns ett flertal vandringsleder och elljusspår för den som vill ge sig ut i naturen och du har aldrig långt till en närliggande badsjö

Köpa, värdera eller sälja hus i Lerum

Vårt team av mäklare i Lerum sätter dig som kund i fokus och är lyhörd för de behov och önskemål du har gällande din bostadsaffär. Vi står redo när du önskar byta bostad och vill sälja eller värdera bostad. I Lerums kommun finns även Säveån med fiske och om du vill koppla av finns Nääs fabriker som erbjuder en hotellvistelse i en anrik kulturarvsmiljö. Vill du ta dig ut till kusten för att bada i havet finns det bra förbindelser med lokaltrafiken. Våra mäklare bevakar även områden där det planeras nyproduktion. Aspen strand är ett exempel på ett planerat bostadsområde med sjöutsikt.

Välkommen till oss när du ska köpa eller sälja bostad i Lerum, vi tar din bostadsaffär till högre höjder!

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Nästa lediga tid

: Måndag 20/5, 13:00

Besöksadress

  • Göteborgsvägen 88, 433 63 Sävedalen
Öppettider
  • Måndag-fredag 09:00-17:00

Postadress

  • Göteborgsvägen 88, 433 63 Sävedalen
  • Besök oss på

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under april såg vi en fortsatt uppgång av bostadspriserna. Bostadsrätterna ökade med +1,5% och villorna med 0,9%.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.