Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Göteborg Centrum

Drömmer du om att leva stadslivet i Göteborg? På HusmanHagberg hittar du ett brett utbud av bostäder till salu i populära Göteborg – allt från kompakta enrumslägenheter till stora våningar, radhus och villor i centrala Göteborg.

Upptäck bostäder till salu i Göteborgs centrum

HusmanHagberg har många bostäder till salu i Göteborgs centrum. Vi kan hjälpa dig att hitta bostäder på attraktiva adresser runt om i city. Oavsett om du är ute efter ett kompakt hem med 1 rum och kök eller en större bostad med 4 rum, har vi alternativ som möter dina behov i Göteborgs innerstad. Kom ihåg att de mest attraktiva bostäderna i Göteborgs kommun i allmänhet, och Göteborg centrum i synnerhet, tenderar att ligga ute under kort tid och ofta går till försäljning redan inom loppet av 3 dagar. Håll koll på vår hemsida för att hålla dig uppdaterad om bostäder till salu just nu. Även om du missat allmänna visningstider kan du hålla koll på pågående budgivningar och kontakta mäklaren för att få chansen att hoppa på budgivningen och boka in en privat visning.

Nyproduktion i Göteborg centrum

Upptäck vårt utbud av nyproduktion i centrala Göteborg. På HusmanHagberg hittar du flera nybyggda bostadsrätter och nyproduktionsprojekt i hjärtat av Göteborg. Med nyproduktion i flera attraktiva områden, kan du få det bästa av två världar – modern bekvämlighet kombinerat med charmiga stadsmiljöer.

Hitta din nästa bostad i centrala Göteborg

Ditt nästa hem i centrala Göteborg väntar på dig. Låt oss på HusmanHagberg hjälpa dig att hitta rätt bostad i centrala Göteborg. Bland våra bostäder till salu hittar du allt från charmiga enrumslägenheter till rymliga våningar, liksom radhus och villor i stadens utkant. Vår hemsida uppdateras kontinuerligt. För att hålla dig uppdaterad rekommenderar vi dig att spara din sökning, på så vis kan du hålla dig informerad om de senaste tillgängliga bostäderna i centrala Göteborg.

Bostäder till salu i Göteborgs centrum

Att köpa en bostad i Göteborgs centrum är en god investering. Allt fler väljer att flytta till Göteborg och såväl näringslivet som bostadsmarknaden är i ständig tillväxt här.

Vanliga frågor och svar - Hus till salu Göteborg centrum

Hur kan jag söka efter hus till salu på Tegnérsgatan 11A i Göteborg centrum?

För att enkelt hitta hus till salu på Tegnérsgatan 11A kan du använda vår sökfunktion på HusmanHagbergs webbplats. Ange "Tegnérgatan 11A" i sökfältet så kommer du direkt till de aktuella annonserna om vi har bostäder till salu på din önskade adress.

Finns det nyproduktion till salu i centrala Göteborg?

Ja, i centrala Göteborg har vi på HusmanHagberg flera nyproduktionsprojekt och bostäder i nyproduktion till försäljning. Dessa moderna bostäder erbjuder allt från bekvämlighet till toppmodern design. Använd vår sökfunktion för att upptäcka och utforska alla nyproduktioner till salu i Göteborg centrum.

Hur kan jag hitta en lägenhet med minst 3 rum i centrala Göteborg?

För att hitta en lägenhet med minst 3 rum i centrala Göteborg kan du använda vår sökfunktion där du kan filtrera resultaten efter bland annat min/max antal rum.

Är det möjligt att hitta lägenheter för budgivning på Tegnérgatan 11A?

Vårt utbud av bostäder till salu förändras hela tiden. För att få information om vilka bostäder som är tillgängliga för budgivning rekommenderar vi dig att söka på din önskade adress på vår hemsida eller kontakta vårt lokala kontor i Göteborg. Håll även utkik på kommande bostäder för att se vilka bostäder som snart ligger ute till försäljning.

Vad är fördelarna med att köpa en bostad i centrala Göteborg jämfört med andra områden?

Att köpa en bostad i centrala Göteborg har flera fördelar såsom närhet till kultur, nöjen, shopping och utbildningsinstitutioner. Göteborg är ett dynamiskt och attraktivt område för både unga yrkesverksamma och familjer, vilket gör det till en investering med god potential för värdeökning.

Hur uppdaterar jag mig om nya bostäder till salu i centrala Göteborg?

För att hålla dig uppdaterad om nya bostäder till salu i centrala Göteborg rekommenderar vi att du registrerar dig för vårt nyhetsbrev och anger dina preferenser för bostäder. Du kan även använda vår sökfunktion för att regelbundet kolla nya listningar.

Hur kan jag söka efter specifika bostadstyper, som villor eller lägenheter, i centrala Göteborg?

För att söka efter specifika bostadstyper i centrala Göteborg, såsom villor eller lägenheter, kan du använda vår detaljerade sökfunktion där du enkelt kan filtrera din sökning utifrån dina önskemål. Välj att filtrera dina sökresultat baserat på bostadstyp för att hitta just det du söker. Du kan även ange önskat område, prisintervall, antal rum och andra viktiga kriterier för att ytterligare anpassa din sökning utifrån dina preferenser.

Vad innebär det när det står "budgivning pågår" för en bostad i centrala Göteborg?

När det står "budgivning pågår" för en bostad i centrala Göteborg innebär det att processen där potentiella köpare lämnar sina bud på bostaden har börjat. Budgivningen är öppen för alla intressenter. För att delta i budgivningen bör du registrera ditt intresse hos mäklaren och följa de instruktioner som ges för att lämna ett bud.

Våra bostäder

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.