Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Sundbyberg

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Sundbyberg

Funderar du på att köpa, sälja eller värdera bostad i Sundbyberg? Genom att anlita oss som din mäklare i Sundbyberg kan vi vara behjälpliga med att hitta lämpliga objekt, sälja eller värdera din bostad. Våra kunniga och professionella mäklare känner väl till områden som centrala Sundbyberg, Duvbo och Lilla Alby och de lyssnar in vilka krav och önskemål du har.

Sundbyberg är en attraktiv förort till Stockholm som har mycket bra och täta förbindelser med pendeltåg, tunnelbana, tvärbana, buss och flygbuss. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Sundbyberg ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Sundbyberg

Många som bor i Sundbyberg kallar förorten för staden i staden. Vill du inte åka in till Stockholm city finns här alla faciliteter som du behöver i form av förskola, grundskola, gymnasium, snabbköp och övriga butiker. Hallonbergen, Rissne och Ursvik är populära områden för barnfamiljer som vill köpa hus i Sundbyberg. Är du eller någon i din familj sportintresserad finns det alla möjligheter att bli supporter eller utövande medlem i idrottsklubbar som till exempel Sundbybergs IK fotboll, Sundbybergs IK och Duvbo Innebandy. I närområdet finns det även gruslagda gång- och cykelvägar som lämpar sig för såväl löpträning som cykelturer och promenader.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Sundbyberg

Hela Sundbyberg sjuder av olika typer av kultur. Våra erfarna mäklare har koll på så väl bostadsmarknaden som aktiviteter och service i Sundbyberg. Du är varmt välkommen till oss när det är dags att köpa, värdera eller sälja bostad. Förorten sägs vara den restaurangtätaste platsen i Europa och här finns så gott som alla världens kök representerade. Den som uppskattar kultur söker sig gärna till natursköna Marabouparken med en samling av 16 skulpturer och en konsthall. Sundbyberg attraherar många vilket inte minst märks i det nya området Ursvik, ett av Stockholms läns största utbyggnadsprojekt. Tänker du långsiktigt när du ska köpa bostad i Sundbyberg är Ursvik värt att lägga på minnet och självklart har vi som mäklare i Sundbyberg prospekt även här. Vi är hemma i Sumpan!

Omdömen från våra kunder

"Johanna är väldigt trevlig och professionell. Hon fick mig att känna mig trygg genom att börja med att förklara hennes strategi och planer avseende försäljningen, samt att hon såg till att uppdatera mig kontinuerligt och hon fanns alltid tillgänglig vid frågor och funderingar. Det är ju lite tufft på bostadsmarknaden just nu men jag vet att Johanna gjorde sitt bästa för att jag ska bli nöjd. Jag rekommenderar henne starkt!"
Sara A16 timmar
Verifierad kund
"Lyhörd och förstående. Alltid glad och ärlig om läget."
Lena S3 dagar
Verifierad kund
"Kändes väldigt tryggt genom hela processen med Sebastian. Otroligt kunnig och gör det lilla extra för att alla ska bli nöjda. Vi är helnöjda!"
Joel T4 dagar
Verifierad kund
"Andra gången jag anlitar Sebastian för försäljning av bostad och lika nöjd som senast! Snabb på att återkomma om man har några frågor och jobbar stenhårt för att alla ska känna sig nöjda med affären. Kan verkligen rekommendera Sebastian!"
Jesper N6 dagar
Verifierad kund
"Sebastian har varit väldigt professionell & tillmötesgående genom hela processen. Svarat på alla frågor & har varit påläst om fastigheterna. Vi hoppades att det skulle vara han som tillslut hittade vår lägenhet & kunde förmedla den - så blev det! Otroligt nöjda! "
Anna H1 veckor
Verifierad kund
"Sebastian är fantastisk mäklare, stöttar i alla steg och finns alltid som ett bollplank. Otroligt professionell. Rekommenderar starkt"
Samar J1 veckor
Verifierad kund
"Jättebra mäklare som hjälpte oss till en bra försäljning på en just nu svårsåld marknad. Anlita Sebastian om du ska sälja i Sundbyberg!"
Marcus E2 veckor
Verifierad kund
"Simon är en väldigt personlig och proffsig mäklare som var aktiv och närvarande under hela processen med objektet. Han tog sig tiden att lyssna och bemöta mina funderingar och ge ärliga råd. Kändes tryckt hela processen och rekommenderar honom starkt till andra i framtiden. "
Hannes A2 veckor
Verifierad kund
"Jessica is professional and very helpful during the whole process. She responds quickly and very patient to solve different issues. Highly recommended!"
Jianlin C2 veckor
Verifierad kund
"Sebastian bemötte oss med entusiasm och energi. Han gav oss tydliga förväntningar av marknaden och hur han planerade säljprocessen. Vi är mycket nöjda med samarbetet kring vår försäljning. "
Malin B2 veckor
Verifierad kund
"Proffsig, trevlig, tydlig och inget krångel genom hela processen."
Peter E3 veckor
Verifierad kund
"Vi är oerhört nöjda med Gabriel som vår mäklare. Han har varit otroligt serviceinriktad, noggrann och trevlig genom hela försäljningen. Det har också känts extra tryggt och bra med honom nu när bostadsmarknaden har varit så instabil. Gabriel har verkligen gjort allt för att få ut det bästa möjliga priset för vår bostad. Han har alltid varit tillgänglig och lyhörd för våra önskemål och har förmedlat en trygg och smidig affär mellan oss och köparna. Vi är så glada och tacksamma för hans insats och vi rekommenderar honom varmt till alla som behöver en duktig, personlig och hjälpsam mäklare. Även våra katter ger honom högsta betyg! "
Nicole O3 veckor
Verifierad kund
"Lyhörd och engagerad som gjorde sitt jobb mycket bra, kan inte mer än rekommendera honom starkt! "
Niklas B3 veckor
Verifierad kund
"Jag hade väl inte så stora förväntningar när jag skulle sälja min lägenhet eftersom det just nu är svårare att sälja på grund av räntorna och oron i världen. Men det fungerade väldigt bra och jag är väldigt nöjd med att det gick så bra. Jag har inget att klaga på."
Ingrid J5 veckor
Verifierad kund
"Johanna hjälpte mig vid köp av lägenhet i Sundbyberg. Hon gav ett proffsigt intryck genom att vara påläst och kunnig och lätt att få tag på. Vid kontraktsskrivningen förklarade hon på ett enkelt och lättbegripligt sätt vad de olika paragraferna betydde. Jag kan varmt rekommendera Johanna som mäklare. "
Jessica O5 veckor
Verifierad kund
"Vi fick ett trevligt och professionellt bemötande. Kort sagt kände vi oss trygga med Johanna."
Andrina B5 veckor
Verifierad kund
"Vi valde att anlita Sebastian Scherdin som vår mäklare efter han gjort ett professionellt, ärligt och varmt intryckt på oss som köpare i andra processer. Som bostadssäljare förväntade vi oss en mäklare som kunde hjälpa oss att navigera våra egna förväntningar, samtidigt som den på ett tillgängligt sätt förmedlar sin kunskap om säljprocessen och marknaden. Med Sebastian fick vi, utöver det, samtidigt en coach som hjälpte oss i hur vi skulle tänka och vilka detaljer som var viktiga! Att vi dessutom lyckades lösa en försäljning till ett utmärkt pris i den nuvarande marknaden är ett bevis på Sebastians kompetens som mäklare. I helhet är vi mycket nöjda med Sebastian som mäklare och kommer varmt rekommendera honom till vänner! 10/10"
Peter F6 veckor
Verifierad kund
"Jag vill verkligen rekommendera Jessica för köpet på Tulegatan 2. Att köpa en bostad kan vara en allvarlig affär, men Jessica kryddade hela processen med en stor dos humor och entusiasm. Visst, jag hade förväntat mig en vanlig visning, men istället fick vi en show samtidigt väldigt kunnig inom området. Jessica gjorde hela upplevelsen minnesvärd och rolig. Jag kommer definitivt anlita henne vid försäljning! "
Franklin C6 veckor
Verifierad kund
"Energifylld, positiv , lösningsinriktad, tillmötesgående"
Maud O7 veckor
Verifierad kund
"Fantastiskt duktig mäklare med gott kundbemötande. Stöttande både före, under och efter bostadsköpet, Tack! "
Hussein A7 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Sturegatan 19, 172 31 Sundbyberg
Öppettider
  • Måndag-Fredag 08:00-17:00

Postadress

  • Sturegatan 19, 172 31 Sundbyberg
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Bostadsmarknaden är relativt stabil, även om vi ser en viss nedgång i priserna just nu. Men hur bör man egentligen agera på bostadsmarknaden? När ska man sälja sin bostad, och hur bör man tänka som köpare?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg