Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Kungälv

Husman Hagberg - din fastighetsmäklare i Kungälv

Om du planerar köpa eller sälja hus i södra Bohuslän är du välkommen att anlita oss som din mäklare i Kungälv. Tätorten som ligger vid mynningen av Göta älv har cirka 20 000 invånare och erbjuder allt det som du behöver för att leva ett bekvämt liv. Här finns matbutiker, skolor och vårdinrättningar och du tar dig enkelt de två milen in till Göteborg med hjälp av expressbussar, pendeltåg och E6:an. Vi hoppas att vi får förtroendet att hjälpa dig att köpa, värdera eller sälja bostad i Kungälv. Våra mäklare kan Kungälv och står redo att göra din nästa bostadsaffär till en trevlig upplevelse!

Att bo i Kungälv

Du som väljer att köpa hus i Kungälv bosätter dig i en stor småstad med härlig gemenskap, något som inte minst märks när bandylaget IFK Kungälv spelar hemmamatcher. Det finns ett aktivt föreningsliv med flera idrottsföreningar och Kulturskolan erbjuder kurser inom det estetiska området. Det kustnära läget bjuder på salta bad och skärgårdsbesök och vi kan även förmedla objekt i Kode och Marstrand. I Kungälvs kommun finns det dessutom 21 naturreservat, varav 10 ingår i EU:s ekologiska nätverk av skyddade områden, Natura 2000. I naturreservaten finns ett rikt djurliv och möjlighet till avkoppling och rekreation.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Kungälv

Här har du nära till shopping på Kongahälla center och ett rikt kulturliv. I Kungälv hittar du även Bohus och Carlstens fästningar som under 700 år har spelat en stor roll i den nordiska historien. Bohus fästning har kontrollerats av såväl danskar som norrmän och svenskar. Vi som arbetar som mäklare i Kungälv ser med glädje att vår stad är i ständig expansion och vi kan förmedla objekt i områden som Kongahälla, Kareby, Tjuvkil, Kärna och Diseröd. När du ska köpa, sälja eller värdera bostad I Kungälv gör du ett tryggt val när du väljer oss som din mäklare.

Omdömen från våra kunder

"Cliff är en hejdundrande hedersknyffel! Seriös, hjälpsam, kunnig och trevlig som få. Rekommenderas helt enkelt varmt. "
Ola Bengt Östen L1 dagar
Verifierad kund
"Jätte nöjd med Ann-sofie,kan varmt rekommendera henne Trevlig och proffsig och återkoppla alltid snabbt när man ville ha tag i henne Kramar Helen "
Helén R3 veckor
Verifierad kund
"Ann-Sofie har jag inte bara haft kontakten med i form av en mäklare, utan också en medmänniska som kunnat sätta sig in i den situation och bergochdalbana av känslor jag befunnit mig i under hela försäljningsprocessen. Detta har tryggat mig i allt jag inte förstått eller haft kunskap om på vägen."
Maria Therés H3 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, tydlig och lätt att få kontakt med."
Jessica E3 veckor
Verifierad kund
"Han var väldigt kunnig inte bara om själva lägenheten utan även om området runtomkring. Vad som ska hända framöver. Svarade snabbt på sms och hade en skön framtoning. Han känns väldigt engagerad. "
Lise-Lotte S3 veckor
Verifierad kund
"Smidigt samarbete med Judith, allt flöt på bra inga bekymmer."
Tiina N4 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande, engagerad och påläst om objektet Inlandsgatan 13."
Mikael L5 veckor
Verifierad kund
"Ställer upp och förhandlar helt utomordentligt Toppbetyg!! "
Camilla W6 veckor
Verifierad kund
"En Go Gubbe o till slut blev det sålt"
Bo Inge S7 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra bemötande och hjälpsam. Fick hjälpt oss att sälja våran fastighet. Toppen man och väldigt trevlig och lättsam."
Jennie Ingvor S7 veckor
Verifierad kund
"Redan sedan dagen jag kontaktade William om denna lägenheten så fick jag snabba och alltid bra svar. Han fixade snabbt en visning där han kom med trevligt bemötande och mycket påläst då han kunde besvara alla mina frågor. Alla steg har gått smidigt och han har även hjälpt mig med vad jag som köpare behöver göra då detta är mitt första bostadsköp. Extremt trevlig kille och skulle verkligen rekommendera William och hans kollegor till andra "
Simon F8 veckor
Verifierad kund
"Jag har en väldigt positiv erfarenhet i samarbetet med William. Han är driven, påläst, kommer med idéer och svarar snabbt på frågor. Kan varmt rekommendera honom!"
Annika Kristina L8 veckor
Verifierad kund
"Bra kommunikation och väl itförd presentatin av allt"
Anders L9 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, lyhörd, effektiv, kreativ. Han fick saker ur händerna snabbt och vi hade ett väldigt bra samarbete. Vi ville få till en snabb affär då vi hade ett nytt boende som stod på spel och det gick undan med Cliff och visningar och kontrakt. Mycket nöjd!"
Annika Kristina L9 veckor
Verifierad kund
"Framåt, engagerad och sakkunnig!"
Daniel B10 veckor
Verifierad kund
"William har ett stort engagemang, ger ett förtroligt bemötande samt visar god kunskap i sin yrkesroll."
Robert T10 veckor
Verifierad kund
" "Kort och gott om William: Mycket kompetent, erfaren med bra energi, eller bättre sagt Mäklarnas Zlatan Ibrahimovic! William gjorde ett fantastisk jobb och sålde vår lägenhet. Stor TACK , Du är BÄST!"
Mecit S10 veckor
Verifierad kund
"Rekommenderas varmt! Lyhörd, kunnig, engagerad och inger ett starkt förtroende.. Gör sitt yttersta för sina kunder och håller en uppdaterad på hur det går oavsett om det finns något nytt eller inte, man behöver helt enkelt inte fundera på hur det går utan kan förlita sig på att han kommer hålla dig informerad. Kreativ och föreslår ständigt nya sätt att nå ut och få objektet sålt. Väldigt nöjd med hans arbete och insats. "
Daniel B12 veckor
Verifierad kund
"The mäklaren was very good , I'm happy how he explained everything to us like a.buyer ,professional cominication between us like.a buyer and Mäklare ."
Subi N12 veckor
Verifierad kund
"Grym mäklare som gör sitt bästa, tack!"
Sabina K12 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Ytterbyvägen 5, 442 30 Kungälv
Öppettider
  • Måndag - Torsdag 09:00-17:00
  • Fredag 09:00-16:00

Postadress

  • Ytterbyvägen 5, 442 30 Kungälv
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg