Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Kungälv

Husman Hagberg - din fastighetsmäklare i Kungälv

Om du planerar köpa eller sälja hus i södra Bohuslän är du välkommen att anlita oss som din mäklare i Kungälv. Tätorten som ligger vid mynningen av Göta älv har cirka 20 000 invånare och erbjuder allt det som du behöver för att leva ett bekvämt liv. Här finns matbutiker, skolor och vårdinrättningar och du tar dig enkelt de två milen in till Göteborg med hjälp av expressbussar, pendeltåg och E6:an. Vi hoppas att vi får förtroendet att hjälpa dig att köpa, värdera eller sälja bostad i Kungälv. Våra mäklare kan Kungälv och står redo att göra din nästa bostadsaffär till en trevlig upplevelse!

Att bo i Kungälv

Du som väljer att köpa hus i Kungälv bosätter dig i en stor småstad med härlig gemenskap, något som inte minst märks när bandylaget IFK Kungälv spelar hemmamatcher. Det finns ett aktivt föreningsliv med flera idrottsföreningar och Kulturskolan erbjuder kurser inom det estetiska området. Det kustnära läget bjuder på salta bad och skärgårdsbesök och vi kan även förmedla objekt i Kode och Marstrand. I Kungälvs kommun finns det dessutom 21 naturreservat, varav 10 ingår i EU:s ekologiska nätverk av skyddade områden, Natura 2000. I naturreservaten finns ett rikt djurliv och möjlighet till avkoppling och rekreation.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Kungälv

Här har du nära till shopping på Kongahälla center och ett rikt kulturliv. I Kungälv hittar du även Bohus och Carlstens fästningar som under 700 år har spelat en stor roll i den nordiska historien. Bohus fästning har kontrollerats av såväl danskar som norrmän och svenskar. Vi som arbetar som mäklare i Kungälv ser med glädje att vår stad är i ständig expansion och vi kan förmedla objekt i områden som Kongahälla, Kareby, Tjuvkil, Kärna och Diseröd. När du ska köpa, sälja eller värdera bostad I Kungälv gör du ett tryggt val när du väljer oss som din mäklare.

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Ytterbyvägen 5, 442 30 Kungälv
Öppettider
  • Måndag - Torsdag 09:00-17:00
  • Fredag 09:00-16:00

Postadress

  • Ytterbyvägen 5, 442 30 Kungälv
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Nu har Svensk Mäklarstatistik släppt nya siffror för juni månad. Bostadspriserna fortsätter uppåt i hela riket, med en ökning på 0,2% för bostadsrätter och 0,7% för villor.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Loci Propellente AB, Kungälv
Org.nr. 559198-6590