Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Göteborg Centrum

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Göteborgs Centrum

Har du en dröm om att köpa bostad i Göteborgs centrum? Genom att anlita oss som din mäklare i Göteborgs centrum kan vi hjälpa dig att hitta förmedla objekt i centrala stadsdelar som Lorensberg, Johanneberg, Linnéstaden och Majorna. Välkommen till oss när du önskar värdera, köpa eller sälja din bostad i centrala Göteborg.

Göteborg är den lilla storstaden med gångavstånd till det mesta i city och med bra förbindelser med buss samt spårvagn till förorterna. Göteborg-Landvetter Airport är Sveriges andra största flygplats och du når den enkelt med flygbuss eller bil. Inga avstånd är långa i Göteborg och söker du efter avkoppling är det nära till skärgårdsbåtarna som tar dig ut till de mindre öarna.

Att bo i Göteborg Centrum

I Göteborgs centrum finns allt som du behöver. Här finns barnomsorg, gymnasieskolor, universitet, serviceinrättningar och Nordstans shoppingcenter. Det är enkelt att pendla till närliggande orter med tåg och den kommande Västlänken kommer även att underlätta bilpendling genom staden. Väljer du att köpa lägenhet i Göteborgs centrum kan du välja mellan områden som Vasastaden, Kungshöjd och Masthugget som alla har sin unika karaktär. Göteborg har ett rikt kulturutbud i form av Göteborgsoperan, teatrar och inte minst Skandinavium och Ullevi där det anordnas konserter. Ullevi är även hemmaarena för de lokala fotbollslagen IFK Göteborg och GAIS som spelar i de högsta divisionerna.

Köpa, värdera eller sälja lägenhet i Göteborg Centrum

Som mäklare i Göteborgs centrum vet vi hur viktigt det är att bo centralt och ha nära till alla faciliteter men även till rekreations- och motionsområden. I stan kan du besöka Liseberg, Universum och Skandinavium för att själv delta i eller vara åskådare till olika aktiviteter. Vill du ta det lite lugnare finns den centralt belägna Slottsskogen med stora grönytor och motionsspår. På Slottsskogsvallen finns det möjlighet att både utöva idrott och titta på tävlingar där friidrottseliten deltar. Vill du köpa sälja eller värdera bostad i Göteborgs centrum har vi kunskapen och erfarenheten. Vi förmedlar bostäder i områden som Södra Centrum och Masthuggskajen. Vi är hemma överallt!

Omdömen från våra kunder

"Tack Fredrik för ditt fantastiska engagemang!"
Ida I15 timmar
Verifierad kund
"Fredag bemötte mig vänligt hela tiden . Han har varit tillgänglig i alla tider. Han kom med förslag om hur vi ska hantera olika situationer och olika lösningar. "
Ahmad F2 dagar
Verifierad kund
"Vi fick god hjälp av Fredrik att sälja vår lägenhet till ett acceptabelt pris under bråda förhållanden i den kärva marknad som råder. "
Jonas H2 veckor
Verifierad kund
"Tyckte att han var lätt att prata med och snäll och tillmötesgående. Uppskattar honom framförallt nu när budgivningen är över och det är mycket att tänka på. Känns väldigt lugn och trygg och är glad att vi har honom som hjälper oss genom allt."
Isabella G4 veckor
Verifierad kund
"Effektivt, noggrant och trevligt. Bästa rekommendationer. "
Helena P5 veckor
Verifierad kund
"Fint bemötande, lugn, trygg, ej ”gåpåig” Tillgänglig vb fram till tillträde av lägenheten."
Eliza F5 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande. Ordnade separat visning av lägenheten på tid som passade oss. "
Ingemar S6 veckor
Verifierad kund
"Andreas är en super mäklare, han har lång erfarenhet inom branschen och man känner sig trygg genom hela processen. Kan verkligen rekommendera honom. 😊⭐️"
Anna U6 veckor
Verifierad kund
"Lovisa var väldigt tydlig och kommunikativ under hela försäljningsprocessen och jag kände att jag var i trygga händer!"
Olof B6 veckor
Verifierad kund
"Vi har haft ett bra samarbete under försäljningsfasen.Hampus har varit informativ och tillgänglig i processen. "
Anette S6 veckor
Verifierad kund
"Emils bemötande är väldigt trevlig, positivt och inbjudande. Han är mycket serviceinriktad, noggrann och tydlig. Jag kan varmt rekommendera Emil och HusmanHagberg för sin bostadsaffär."
Hebbe F8 veckor
Verifierad kund
"Professionell och mycket bra guidat genom säljprocessen. Extra viktigt nu när marknaden är lite mer svårsåld! "
Sofia Cecilia R11 veckor
Verifierad kund
"Lovisa har under hela processen varit väldigt tillmötesgående, kunnig, trevlig och lätt att ha att göra med! Men hennes främsta egenskap som gjort att jag hela tiden kännt mig trygg och hörd som kund har varit hennes kommunikation som varit både tydlig och frekvent! "
Olof B11 veckor
Verifierad kund
"Jag tycker att Lovisa var engagerad och trevlig i våra samtal vid försäljningen av min lägenhet. Hon var väldigt informerande och tydlig i alla steg i försäljningen som jag uppskattade väldigt mycket eftersom det var första gången jag skulle sälja en bostadsrätt. Jag är väldigt nöjd med Lovisa som mäklare! "
Marcus E13 veckor
Verifierad kund
"Bra och snabb respons vid frågor. Personligt bemötande från mäklaren."
Mikael J15 veckor
Verifierad kund
"Toppen !bra bemötande , rationellt och bra då vi inte bor på orten!"
Madelene J15 veckor
Verifierad kund
"Extremt bra professionellt bemötande. Kunde mycket fakta om bostaden och var snabb på att svara på frågor. Mycket hjälpsam vid kontraktskrivningen, där han gick igenom allt på ett lugnt och tydligt sätt. "
Nils E15 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra upplevelse av att sälja med Fredrik Thulin! Bra försäljning trots tuff marknad. Rekommenderar!"
Matilda G17 veckor
Verifierad kund
"Hej! Fredrik tog hand om vår försäljning på störts allvar och såg till att vi hitta vår köpare till slut."
Urban B17 veckor
Verifierad kund
"Vi fick känslan att Hampus verkligen ville det bästa för oss och gav genuina råd kring vår försäljning. Det var en öppen dialog med fokus på att skapa förutsättningarna för att nå vårt mål, vilket vi gjorde inom 4 dagar efter att vi släppt annonsen! Själv är jag ganska allergisk mot folk som är för säljiga men Hampus ingav verkligen den genuina känslan att han jobbade för oss och med oss och förde en öppen dialog där vi kände oss väldigt omhändertagna. Vi rekommenderar verkligen Hampus till andra - han kan marknaden, han lyssnar på vad man vill och behöver och jobbar för att man tillsammans uppnår detta om inte mer! "
Johanna W18 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Södra Vägen 63 (Korsvägen), 412 54 Göteborg
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 09.00-16.00

Postadress

  • Södra vägen 63, 41254 Göteborg
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Bostadsmarknaden är relativt stabil, även om vi ser en viss nedgång i priserna just nu. Men hur bör man egentligen agera på bostadsmarknaden? När ska man sälja sin bostad, och hur bör man tänka som köpare?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg