Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Borlänge / Säter

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Borlänge / Säter

Välkommen till oss på HusmanHagberg i Borlänge och Säter! Vi är ett gäng glada och erfarna mäklare som har jobbat tillsammans i många år. Vi brinner för att ge våra kunder den bästa upplevelsen och en komplett mäklartjänst. Våra kunniga mäklare i Borlänge och Säter finns här för dig när du ska köpa, värdera eller sälja din bostad. En lyckad hus- eller lägenhetsförsäljning är inte någon tillfällighet, det krävs engagemang, passion och individanpassade lösningar, något som vi kan erbjuda dig.

Hos oss får du träffa mäklare som har många års erfarenhet och som dessutom har mycket god kännedom om vår lokala bostadsmarknad. Vi är stolta över att både få jobba och bo i vårt fantastiska område där stad möter landsbygd och där vatten möter berg.

Att bo i Borlänge

Borlänge är en expansiv stad som idag är den största staden i Dalarna, i invånarantal sett. Borlänge kan erbjuda ett för stadens storlek rikt kulturliv, shopping och nöjen. Många företag väljer att etablera sig här och de största arbetsgivarna är SSAB, Kvarnsvedens pappersbruk och de statliga myndigheterna Trafikverket och Transportstyrelsen.

I centrala Borlänge finns det möjlighet att köpa bostadsrätt eller villa. Under senare år har många nya bostäder byggts i och omkring Borlänge. Villaområden hittar man i alla väderriktningar. Vill man bo på landet är det bara att åka en bit utanför centrum så har man åkrar och berg som närmsta granne.

Det finns ett stort utbud för den idrottsintresserade, både den som utövar och den som är åskådare. Fotbollslaget Brage står för en stolt idrottstradition liksom Borlänge Hockey. Skidanläggningen Romme Alpin, som är den största alpina anläggningen utanför fjällvärlden. Vill man hellre åka på tvären och uppleva den fina naturen rekommenderar vi att du åker till vackra Gyllbergen.

Från Borlänge är det pendlingsavstånd till många av de närbelägna städerna, inte minst Falun som bara ligger 15 minuter bort. Med tåg når man Stockholm på bara 2,5 timmar och från flygplatsen Dala Airport går det både inrikes flyg men även charter dit solen skiner.

Kontakta våra mäklare i Borlänge om du har frågor eller vill veta mer om hur din vardag i Borlänge kan se ut.

Att bo i Säter

Vi på HusmanHagberg brukar säga att Säter ”är staden som har allt”. I centrala Säter hittar man en välbevarad stadskärna där trähusen står tätt och mysfaktorn är hög. På 50- och 60-talet byggdes det flertalet nya villaområden runt centrum, alla med gångavstånd till de restauranger och affärer som finns där.

Om man vill bo lite utanför Säter finns det många trevliga ställen att bosätta sig på. Stora Skedvi består av många charmiga byar där landsbygden är levande. Gustafs som ligger mellan Säter och Borlänge är väldigt populärt bland barnfamiljer. Vad du än söker finns det ett boende som passar dig i Säter.

Den största arbetsgivaren i kommunen är Säters sjukhus som ligger vackert beläget intill sjön Ljusterns strand. Sjön, med sitt centrala läge erbjuder sommartid fina badmöjligheter och under vintern går det att både åka skidor och skridskor här. Den grönskande oasen Säterdalen är Säterborna stolta över. Ravinlandskapet erbjuder fina vandringsleder men också konserter och teatrar under sommaren. Vill du veta mer om hur det är att bo i Säter? Våra mäklare svarar gärna på dina frågor.

Köpa, värdera eller sälja din bostad i Borlänge och Säter

Vi på HusmanHagberg Borlänge och Säter börjar där andra nöjer sig! Vi vet att trygghet, vägledning och god kommunikation är viktigt när man står inför ett byte av boende. Våra erfarna mäklare hjälper gärna till att hitta de bästa lösningarna oavsett om du söker ett nytt hem, vill värdera eller sälja din bostad. Välkommen att ringa eller besöka oss på vårt kontor där vi kan berätta mer om vad vi kan göra för just dig!

Varmt välkomna till HusmanHagberg - Vi är hemma överallt!

Omdömen från våra kunder

"Han var mycket tillmötesgående."
Marianne L2 dagar
Verifierad kund
"Maja är helt underbart. Hon har bra kommunikation, tydliga och raka svar på allt som kommer upp. Hon lyckades sälja vår sommarhus i denna tuffa marknaden till ett bra pris. Jag rekommenderar henne 100%. "
Scott Francis T2 dagar
Verifierad kund
"Mycket bra skrivet i annonsen på huset, samt bra bilder :) "
Carl Henrik S4 dagar
Verifierad kund
"Man blev bra bemött när man kom till visningen. "
Morgan S4 dagar
Verifierad kund
"Saklig, kompetent, och erfaren."
Håkan D5 dagar
Verifierad kund
"Super proffsigt, jättenöjd! Allting gick smidigt, lätt att kommunicera med."
Siyamak T6 dagar
Verifierad kund
"Proffsig och förtroendeingivande. Reko och bra."
Nanna Katarina O6 dagar
Verifierad kund
"Mycket professionell och trevlig mäklare. Väldigt pedagogisk och förklarar saker väl, vilket var väldigt bra för oss som aldrig sålt något tidigare. Om vi ska sälja något mer i framtiden så vet vi vart vi ska vända oss, hade valt Maja Sultan alla dagar i veckan!"
Caroline Maj Elisabeth A1 veckor
Verifierad kund
"Trotts en tuff marknad fick han till en okej affär!"
Rolf Olof Patrik J1 veckor
Verifierad kund
"Trevligt, kunnigt och proffsigt. Få råd, tips och trygghet i affären vilket uppfylldes. Seriös, engagerad och tillgänglig. Kändes tryggt och kunnigt. Eftersom affären inte är riktigt klar är det svårt att ge ett högre betyg innan er tidsfrist går ut. "
Gertrud Linnéa H2 veckor
Verifierad kund
"Det var faktiskt och blev väl bemöt "
Mustafa A3 veckor
Verifierad kund
"Hon var bra och duktig på sitt jobb "
Fatma H3 veckor
Verifierad kund
"Superbra hjälp med försäljning samt stöttning i processen med vårat nybygge :)"
Anton B3 veckor
Verifierad kund
"Vi fick ett mycket trevligt och proffsigt bemötande från Patrik. Han var lätt att kontakta och vi fick snabb och tydlig information under hela processen. Vi rekommenderar varmt Patrik om du skall sälja eller köpa fastighet. "
Anna E4 veckor
Verifierad kund
"Patrik hade en öppen och vänlig utstrålning redan vid första besöket, vilket gjorde det enkelt att prata om uppdraget, att beskriva och visa det hus vi skulle sälja och att berätta vad som var viktigt för oss vid försäljningen. Han visade även entusiasm inför uppdraget vilket kändes bra. Under genomförandet av uppdraget har han varit tydlig om processen och även tagit våra synpunkter i beaktande. Han har också visat skicklighet ifråga om värderingen av huset och hanteringen av budgivningen. Vi är mycket nöjda. "
Elisabet S4 veckor
Verifierad kund
"Vi är mycket nöjda med Patrik som mäklare! Han är lätt att ha att göra med, positiv och har god lokalkännedom. Patrik överträffade våra förväntningar avseende slutpris!"
Maria S4 veckor
Verifierad kund
"En kunnig och trevlig mäklare! Snabb försäljning av huset! Kan varmt rekommendera Patrik Nylén!"
Thony Roger Abdon E6 veckor
Verifierad kund
"Över all förväntan! Proffsig, kunnig och trevlig. "
Ann Louise H10 veckor
Verifierad kund
"Ett lugnt, tryggt och professionellt bemötande och hantering vid vårt köp av fritidsboende. "
Tobias H10 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress Borlänge

  • Borganäsvägen 34, 784 33 Borlänge

Besöksadress Säter

  • Östra Långgatan 6, 783 30 Säter
Öppettider

Postadress

  • Östra Långgatan 6, 783 30 Säter
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Erbjudande från If försäkring

Nu får du som kund 500 kr att handla för i Ifs säkerhetsbutik när du tecknar en Hem- eller villaförsäkring.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg