Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Borlänge / Säter

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Borlänge / Säter

Välkommen till oss på HusmanHagberg i Borlänge och Säter! Vi är ett gäng glada och erfarna mäklare som har jobbat tillsammans i många år. Vi brinner för att ge våra kunder den bästa upplevelsen och en komplett mäklartjänst. Våra kunniga mäklare i Borlänge och Säter finns här för dig när du ska köpa, värdera eller sälja din bostad. En lyckad hus- eller lägenhetsförsäljning är inte någon tillfällighet, det krävs engagemang, passion och individanpassade lösningar, något som vi kan erbjuda dig.

Hos oss får du träffa mäklare som har många års erfarenhet och som dessutom har mycket god kännedom om vår lokala bostadsmarknad. Vi är stolta över att både få jobba och bo i vårt fantastiska område där stad möter landsbygd och där vatten möter berg.

Att bo i Borlänge

Borlänge är en expansiv stad som idag är den största staden i Dalarna, i invånarantal sett. Borlänge kan erbjuda ett för stadens storlek rikt kulturliv, shopping och nöjen. Många företag väljer att etablera sig här och de största arbetsgivarna är SSAB, Kvarnsvedens pappersbruk och de statliga myndigheterna Trafikverket och Transportstyrelsen.

I centrala Borlänge finns det möjlighet att köpa bostadsrätt eller villa. Under senare år har många nya bostäder byggts i och omkring Borlänge. Villaområden hittar man i alla väderriktningar. Vill man bo på landet är det bara att åka en bit utanför centrum så har man åkrar och berg som närmsta granne.

Det finns ett stort utbud för den idrottsintresserade, både den som utövar och den som är åskådare. Fotbollslaget Brage står för en stolt idrottstradition liksom Borlänge Hockey. Skidanläggningen Romme Alpin, som är den största alpina anläggningen utanför fjällvärlden. Vill man hellre åka på tvären och uppleva den fina naturen rekommenderar vi att du åker till vackra Gyllbergen.

Från Borlänge är det pendlingsavstånd till många av de närbelägna städerna, inte minst Falun som bara ligger 15 minuter bort. Med tåg når man Stockholm på bara 2,5 timmar och från flygplatsen Dala Airport går det både inrikes flyg men även charter dit solen skiner.

Kontakta våra mäklare i Borlänge om du har frågor eller vill veta mer om hur din vardag i Borlänge kan se ut.

Att bo i Säter

Vi på HusmanHagberg brukar säga att Säter ”är staden som har allt”. I centrala Säter hittar man en välbevarad stadskärna där trähusen står tätt och mysfaktorn är hög. På 50- och 60-talet byggdes det flertalet nya villaområden runt centrum, alla med gångavstånd till de restauranger och affärer som finns där.

Om man vill bo lite utanför Säter finns det många trevliga ställen att bosätta sig på. Stora Skedvi består av många charmiga byar där landsbygden är levande. Gustafs som ligger mellan Säter och Borlänge är väldigt populärt bland barnfamiljer. Vad du än söker finns det ett boende som passar dig i Säter.

Den största arbetsgivaren i kommunen är Säters sjukhus som ligger vackert beläget intill sjön Ljusterns strand. Sjön, med sitt centrala läge erbjuder sommartid fina badmöjligheter och under vintern går det att både åka skidor och skridskor här. Den grönskande oasen Säterdalen är Säterborna stolta över. Ravinlandskapet erbjuder fina vandringsleder men också konserter och teatrar under sommaren. Vill du veta mer om hur det är att bo i Säter? Våra mäklare svarar gärna på dina frågor.

Köpa, värdera eller sälja din bostad i Borlänge och Säter

Vi på HusmanHagberg Borlänge och Säter börjar där andra nöjer sig! Vi vet att trygghet, vägledning och god kommunikation är viktigt när man står inför ett byte av boende. Våra erfarna mäklare hjälper gärna till att hitta de bästa lösningarna oavsett om du söker ett nytt hem, vill värdera eller sälja din bostad. Välkommen att ringa eller besöka oss på vårt kontor där vi kan berätta mer om vad vi kan göra för just dig!

Varmt välkomna till HusmanHagberg - Vi är hemma överallt!

Omdömen från våra kunder

"Hjälpsam och lätt att samarbeta med, fick snabbt & enkelt svar på alla frågor jag kunde tänkas ha. Löste alla frågetecken och eventuella problem som dök upp längs vägen på ett snabbt och effektivt sätt. Glad och trevlig och fick hela försäljningsprocessen att kännas lättare. "
Kalle F2 veckor
Verifierad kund
"Astrid är en kompetent och vänlig mäklare. "
Mohammad M2 veckor
Verifierad kund
"Astrid gav ett fint bemötande på visningen, var tillgänglig och svarade alltid snabbt på frågor via meddelanden."
Albin I2 veckor
Verifierad kund
"Så himla bra! Enkel att ha och göra med, positiv och väldigt professionell och snäll. Svarade på tusen frågor och möjliggjorde ett köp som annars inte blivit av kanske :)"
Linda E2 veckor
Verifierad kund
"Verkligen trevligt och positivt bemötande! Snabb och flexibel i kontakten. Man kände sig aldrig ”ensam” och fick alltid snabba svar och tydliga svar. Tålmodig med tusen frågor. Snabb i processen och fick till en snabb och bra försäljning!"
Linda E2 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande, snabb återkoppling och uppdatering angående eventuella köpare."
Angelica L2 veckor
Verifierad kund
"Mycket pålitlig, saklig, professionell och flexibel med ett trevligt bemötande. Lätt att få tag i och återkopplar snabbt. Lätt att diskutera med. Vi är mycket nöjda med Astrid. "
Lars Mikael A3 veckor
Verifierad kund
"Lätt tillgänglig och trevlig. Vi är super nöjda."
Izabella V3 veckor
Verifierad kund
"Trevligt och lättsamt bemötande. Trygg affär pga engagemang och kunnig. Bevakar både säljares och köpares bästa. Rekommenderas!"
Ann-sofie W5 veckor
Verifierad kund
"Bra och proffsig mäklare ska absolut rekomendera henne för mina vänner"
Stig-Thomas A5 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, hjälpsam och smidig. Lätt att ha kontakt med och hittar lösningar där det behövdes i samband med köpet. "
Jason N5 veckor
Verifierad kund
"Mycket tillmötesgående och hjälpsam, Vi vart alltid uppdaterade och informerade. Snabb försäljning trots tuffa tider. Trevlig, kunnig och hjälpsam."
Nils Mikael F5 veckor
Verifierad kund
"Ett trevligt bemötande, engagerad och positiv. Snabba uppdateringar och information om vad som har hänt och kommer att hända. Kunnig, hjälpsam och tillmötesgående."
Nils Mikael F5 veckor
Verifierad kund
"Joakim är trevlig, kommunikativ och engagerad som mäklare. Under hela processens gång har vi känt oss informerade och trygga. Vi kan varmt rekommendera Joakim."
Lotte F6 veckor
Verifierad kund
"Gör allt som kan förväntas och lite till. 😊"
Tommy J7 veckor
Verifierad kund
"Jag är jättenöjd med Maja Sultan. Allt har gått som planerat och det blev en snabb affär. Vi har bara positiva upplevelser. MVH Mariana o Janne Elofsson."
Ulla Alice Mariana E8 veckor
Verifierad kund
"Vi har blivit väl bemötta av Maja Sultan. Hjälp med husförsäljning vilket mäklaren uppnådde. Allt har gått smidigt och varit positivt. Med vänlig hälsning, Janne o Mariana "
Jan E8 veckor
Verifierad kund
"Rekommenderar varmt , bästa mäklaren träffat under alla gånger sålt bostad Ärlig , lojal, hittar lösning på allt och mycket kontakter . Bara positivt att säga 👍 "
Therese J8 veckor
Verifierad kund
"Engagerad och mycket kunnig. En proffsig mäklare i toppklass Rekommenderas verkligen "
Anna Birgit Carina B10 veckor
Verifierad kund
" Astrid was very supportive throughout the process.she was very patient enough to listen and explain our questions,she is more responsible and helping us with other process after signing the contract.we got a quick response from her and i strongly recommend her ."
Padmini B11 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress Borlänge

  • Borganäsvägen 34, 784 33 Borlänge

Besöksadress Säter

  • Östra Långgatan 6, 783 30 Säter
Öppettider

Postadress

  • Östra Långgatan 6, 783 30 Säter
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg