Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Borlänge / Säter

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Borlänge / Säter

Välkommen till oss på HusmanHagberg i Borlänge och Säter! Vi är ett gäng glada och erfarna mäklare som har jobbat tillsammans i många år. Vi brinner för att ge våra kunder den bästa upplevelsen och en komplett mäklartjänst. Våra kunniga mäklare i Borlänge och Säter finns här för dig när du ska köpa, värdera eller sälja din bostad. En lyckad hus- eller lägenhetsförsäljning är inte någon tillfällighet, det krävs engagemang, passion och individanpassade lösningar, något som vi kan erbjuda dig.

Hos oss får du träffa mäklare som har många års erfarenhet och som dessutom har mycket god kännedom om vår lokala bostadsmarknad. Vi är stolta över att både få jobba och bo i vårt fantastiska område där stad möter landsbygd och där vatten möter berg.

Att bo i Borlänge

Borlänge är en expansiv stad som idag är den största staden i Dalarna, i invånarantal sett. Borlänge kan erbjuda ett för stadens storlek rikt kulturliv, shopping och nöjen. Många företag väljer att etablera sig här och de största arbetsgivarna är SSAB, Kvarnsvedens pappersbruk och de statliga myndigheterna Trafikverket och Transportstyrelsen.

I centrala Borlänge finns det möjlighet att köpa bostadsrätt eller villa. Under senare år har många nya bostäder byggts i och omkring Borlänge. Villaområden hittar man i alla väderriktningar. Vill man bo på landet är det bara att åka en bit utanför centrum så har man åkrar och berg som närmsta granne.

Det finns ett stort utbud för den idrottsintresserade, både den som utövar och den som är åskådare. Fotbollslaget Brage står för en stolt idrottstradition liksom Borlänge Hockey. Skidanläggningen Romme Alpin, som är den största alpina anläggningen utanför fjällvärlden. Vill man hellre åka på tvären och uppleva den fina naturen rekommenderar vi att du åker till vackra Gyllbergen.

Från Borlänge är det pendlingsavstånd till många av de närbelägna städerna, inte minst Falun som bara ligger 15 minuter bort. Med tåg når man Stockholm på bara 2,5 timmar och från flygplatsen Dala Airport går det både inrikes flyg men även charter dit solen skiner.

Kontakta våra mäklare i Borlänge om du har frågor eller vill veta mer om hur din vardag i Borlänge kan se ut.

Att bo i Säter

Vi på HusmanHagberg brukar säga att Säter ”är staden som har allt”. I centrala Säter hittar man en välbevarad stadskärna där trähusen står tätt och mysfaktorn är hög. På 50- och 60-talet byggdes det flertalet nya villaområden runt centrum, alla med gångavstånd till de restauranger och affärer som finns där.

Om man vill bo lite utanför Säter finns det många trevliga ställen att bosätta sig på. Stora Skedvi består av många charmiga byar där landsbygden är levande. Gustafs som ligger mellan Säter och Borlänge är väldigt populärt bland barnfamiljer. Vad du än söker finns det ett boende som passar dig i Säter.

Den största arbetsgivaren i kommunen är Säters sjukhus som ligger vackert beläget intill sjön Ljusterns strand. Sjön, med sitt centrala läge erbjuder sommartid fina badmöjligheter och under vintern går det att både åka skidor och skridskor här. Den grönskande oasen Säterdalen är Säterborna stolta över. Ravinlandskapet erbjuder fina vandringsleder men också konserter och teatrar under sommaren. Vill du veta mer om hur det är att bo i Säter? Våra mäklare svarar gärna på dina frågor.

Köpa, värdera eller sälja din bostad i Borlänge och Säter

Vi på HusmanHagberg Borlänge och Säter börjar där andra nöjer sig! Vi vet att trygghet, vägledning och god kommunikation är viktigt när man står inför ett byte av boende. Våra erfarna mäklare hjälper gärna till att hitta de bästa lösningarna oavsett om du söker ett nytt hem, vill värdera eller sälja din bostad. Välkommen att ringa eller besöka oss på vårt kontor där vi kan berätta mer om vad vi kan göra för just dig!

Varmt välkomna till HusmanHagberg - Vi är hemma överallt!

Omdömen från våra kunder

"Tack så mycket patrik, du är bästa mäklaren. -Han svarar direkt i telefonen. -Förklarar alla styrkor och svagheter med den sålda bostaden. -Ger Köparen nya förslag till huset. -Mycket blygsamt. -Samarbetar. Tack igen "
Maryam A13 timmar
Verifierad kund
"Väldigt bra och seriös.. Väldigt behjälplig i allt. Rekommenderas varmt. Tack för bra jobb Maja!👍"
Anders S2 veckor
Verifierad kund
"Lugn, saklig och man känner en trygghet i hennes framställan om proceduren att sälja en fastighet ."
Kent H3 veckor
Verifierad kund
"Jag är så nöjd med Maja som mäklare. Jag kan verkligen rekommenderar henne. "
Maria E3 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, professionell, snabb."
Daniel F9 veckor
Verifierad kund
"En jätte bra kille å bra mäklare. "
Ingrid Ann-Katrin H9 veckor
Verifierad kund
"Väldigt nöjd med Maja som mäklare "
Ebba A10 veckor
Verifierad kund
"Victor var väldigt trygg att ha med sig under försäljningen av min villa. Proffsig och trevlig från början till slutet ! Återkopplar och förklarar grundligt under hela uppdraget. Kan starkt Rekommendera Victor om man vill ha en mäklare som bry sig under hela affären!!"
Simon Erik Johannes A12 veckor
Verifierad kund
"Victor är kunnig och svarade på alla våra frågor, han är också lyssnande och ger bra service och fungerade utmärkt i sin dialog med säljaren"
Tomas R14 veckor
Verifierad kund
"Vänligt, glatt och serviceinriktat bemötande. Snabb att svara på frågor och när han är upptagen hör han snabbt av sig igen. Enkel att ha att göra med. "
Josef P15 veckor
Verifierad kund
"Professionellt bemötande och kunnig på sin sak"
Peter J16 veckor
Verifierad kund
"SE mitt utlåtande för Landa 33"
Jan J17 veckor
Verifierad kund
"Har endast träffat mäklarassistenten Patrik Nylén på visning som ingav ett mycket starkt förtroende och kunnighet. Maja och jag har haft all kontakt på distans eftersom jag bor långt bort från objektet. Maja har agerat mycket proffsigt och svarat snabbt på frågor oavsett tid på dygnet. Mycket nöjd med bemötandet."
Jan J17 veckor
Verifierad kund
"Alltid trevlig och hjälpsam fast försäljningen inte var så lätt"
Einar Royne K23 veckor
Verifierad kund
"Joakim har varit väldigt engagerad från dag 1. Mycket tillmötesgående och trevlig - vi kunde till exempel inte närvara på inbokad visning och fick då möjlighet till egen visning på kort tid. Joakim höll oss uppdaterade under hela förloppet och under budgivningen. Det har känts enkelt, tryggt och roligt att få genomgå den här processen med Joakim i spetsen! "
Anna M24 veckor
Verifierad kund
" Mycket bra bemött Mäklarfen levde upp till min förväntning. Försäljning gick enligt plan, Joakim var mycket proffsig i sitt uppdrag. "
Thomas K24 veckor
Verifierad kund
"Vi fick ett fantastiskt fint bemötande av mäklaren. Hon är kunnig, påläst och lyhört. Över förväntan mycket positivt. "
Britt-Marie B24 veckor
Verifierad kund
"Maja var väldigt korrekt ock tydlig som jag ville att det skulle vara."
Rolf-Erik H24 veckor
Verifierad kund
"Tillmötesgående, lösningsfokuserad, tillgänglig (det är vanligt att tjänstemän, företag inte återkopplar vid kontakt, många kontaktytor på internet men ingen finns där....) återkopplar alltid inom rimlig tid. Alltigenom proffesionellt. Men det visste vi ju redan innan...... "
Lars Tyge O25 veckor
Verifierad kund
"Viktor är en otroligt trevlig och proffsig mäklare. Vi är mer än nöjda med hans engagemang vid denna försäljning. Rekommenderas starkt!"
Karl Oskar N25 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress Borlänge

  • Borganäsvägen 34, 784 33 Borlänge

Besöksadress Säter

  • Östra Långgatan 6, 783 30 Säter
Öppettider

Postadress

  • Östra Långgatan 6, 783 30 Säter
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg