Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Borlänge / Säter

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Borlänge / Säter

Välkommen till oss på HusmanHagberg i Borlänge och Säter! Vi är ett gäng glada och erfarna mäklare som har jobbat tillsammans i många år. Vi brinner för att ge våra kunder den bästa upplevelsen och en komplett mäklartjänst. Våra kunniga mäklare i Borlänge och Säter finns här för dig när du ska köpa, värdera eller sälja din bostad. En lyckad hus- eller lägenhetsförsäljning är inte någon tillfällighet, det krävs engagemang, passion och individanpassade lösningar, något som vi kan erbjuda dig.

Hos oss får du träffa mäklare som har många års erfarenhet och som dessutom har mycket god kännedom om vår lokala bostadsmarknad. Vi är stolta över att både få jobba och bo i vårt fantastiska område där stad möter landsbygd och där vatten möter berg.

Att bo i Borlänge

Borlänge är en expansiv stad som idag är den största staden i Dalarna, i invånarantal sett. Borlänge kan erbjuda ett för stadens storlek rikt kulturliv, shopping och nöjen. Många företag väljer att etablera sig här och de största arbetsgivarna är SSAB, Kvarnsvedens pappersbruk och de statliga myndigheterna Trafikverket och Transportstyrelsen.

I centrala Borlänge finns det möjlighet att köpa bostadsrätt eller villa. Under senare år har många nya bostäder byggts i och omkring Borlänge. Villaområden hittar man i alla väderriktningar. Vill man bo på landet är det bara att åka en bit utanför centrum så har man åkrar och berg som närmsta granne.

Det finns ett stort utbud för den idrottsintresserade, både den som utövar och den som är åskådare. Fotbollslaget Brage står för en stolt idrottstradition liksom Borlänge Hockey. Skidanläggningen Romme Alpin, som är den största alpina anläggningen utanför fjällvärlden. Vill man hellre åka på tvären och uppleva den fina naturen rekommenderar vi att du åker till vackra Gyllbergen.

Från Borlänge är det pendlingsavstånd till många av de närbelägna städerna, inte minst Falun som bara ligger 15 minuter bort. Med tåg når man Stockholm på bara 2,5 timmar och från flygplatsen Dala Airport går det både inrikes flyg men även charter dit solen skiner.

Kontakta våra mäklare i Borlänge om du har frågor eller vill veta mer om hur din vardag i Borlänge kan se ut.

Att bo i Säter

Vi på HusmanHagberg brukar säga att Säter ”är staden som har allt”. I centrala Säter hittar man en välbevarad stadskärna där trähusen står tätt och mysfaktorn är hög. På 50- och 60-talet byggdes det flertalet nya villaområden runt centrum, alla med gångavstånd till de restauranger och affärer som finns där.

Om man vill bo lite utanför Säter finns det många trevliga ställen att bosätta sig på. Stora Skedvi består av många charmiga byar där landsbygden är levande. Gustafs som ligger mellan Säter och Borlänge är väldigt populärt bland barnfamiljer. Vad du än söker finns det ett boende som passar dig i Säter.

Den största arbetsgivaren i kommunen är Säters sjukhus som ligger vackert beläget intill sjön Ljusterns strand. Sjön, med sitt centrala läge erbjuder sommartid fina badmöjligheter och under vintern går det att både åka skidor och skridskor här. Den grönskande oasen Säterdalen är Säterborna stolta över. Ravinlandskapet erbjuder fina vandringsleder men också konserter och teatrar under sommaren. Vill du veta mer om hur det är att bo i Säter? Våra mäklare svarar gärna på dina frågor.

Köpa, värdera eller sälja din bostad i Borlänge och Säter

Vi på HusmanHagberg Borlänge och Säter börjar där andra nöjer sig! Vi vet att trygghet, vägledning och god kommunikation är viktigt när man står inför ett byte av boende. Våra erfarna mäklare hjälper gärna till att hitta de bästa lösningarna oavsett om du söker ett nytt hem, vill värdera eller sälja din bostad. Välkommen att ringa eller besöka oss på vårt kontor där vi kan berätta mer om vad vi kan göra för just dig!

Varmt välkomna till HusmanHagberg - Vi är hemma överallt!

Omdömen från våra kunder

"Trevligt bemötande, allt bra, svarade på det vi frågade om, tipsade om hur budgivning ska gå till. Allt bra helt enkelt 😊"
Kristina J15 timmar
Verifierad kund
"Patrik har visat ett stort engagemang och jag har känt ett otroligt stöd i försäljningen av fastigheten. Han har löst alla frågor på bästa sätt och jag kan inte önska mig något mer vid en försäljning. Allt har varit smidigt och han har varit tillgänglig för de frågor och funderingar som jag har haft. Hela tiden med mig som kund i fokus."
Aina Kristina J16 timmar
Verifierad kund
"Tycker han svarar och är lätt tillgänglig, inga problem eller konstigheter. Har fått den hjälp jag behöver. O även trevligt bemötande."
Alexander K16 timmar
Verifierad kund
"Kunnig, påläst, tydlig, professionell, empatisk, o rätt rolig.:) Över förväntnigatnarna!!!"
Anna Maria L16 timmar
Verifierad kund
"Glad, trevlig, sprallig och skämtsam men med ett professionellt sätt. Jag förväntade mig ett tråkigt möte och laddade för att inte bli överkörd och var lite rädd att inte förstå allt som en husförsäljning innebär. Men Patrik var otroligt skicklig på att förklara allt och på att få oss att känna oss som ett team och tillsammans få vara med att styra hur vi vill ha det. Det är vemodigt att sälja en bostad man bott i länge men Patrik fick det att kännas mer lättsamt och han har varit tillgänglig hela resan. Tack Patrik. Mvh Belinda och Per "
Belinda M1 dagar
Verifierad kund
"Snabb, trevligt bemötande och supportiv. "
Gustaf F2 dagar
Verifierad kund
"Snabba svar, oftast. Rak och lätt att prata med!"
Anna G3 dagar
Verifierad kund
"Fantastisk mäklare , skärpt , snabb och mkt ambitiös "
Mirja Rebecca Therese D6 dagar
Verifierad kund
"Professionell och personlig. Jag, som boende i Kanada, sokandes en bostad i Sverige, hade manga fragetecken och osakerheter kring i stort sett allt. Patrik gav mig fran forsta borjan ett tryggt, fortroendeingivande och informativt bemotande att jag kande att "men det har fixar vi". Sakert guidande genom en process med klar och tydlig information och ett engagemang sa att vi nu har varan efterlangtade svenska oas. Att ha Patrik som maklare gjorde att vi vagade oss pa att kopa ett hus fran utlandet som dessutom ar arrandetomt, och vi ar mer an nojda och enormt tacksamma. "
Ida E1 veckor
Verifierad kund
"Jag ville sälja snabbt- men med tanke på marknaden var det ovisst. Tack vare patrik blev detta möjligt!"
Miranda Maria Emilia S1 veckor
Verifierad kund
"Helt gudomlig. Tog över efter en mäklare från länsförsäkringar bank som skulle kunna sånt här med stora gårdar, tok flera månader och inget hända. Sen kontakta vi Patrik å då va allt över på ett svin bling,, stort tak patrik🙏❤"
Per Jacob D1 veckor
Verifierad kund
"Patrik har mycket väl uppfyllt de förväntningar som jag hade av en mäklare. Vid uppstarten av affären blev jag mycket noggrant informerad om affärens olika steg och delar. Stort utrymme gavs till mina frågor och funderingar. En lyhördhet för mina önskemål för hur jag ville att affären skulle genomföras, tidsplan m.m. Under resans gång har jag fått täta uppdateringar, vilket har gett mig en känsla av delaktighet och kontroll i de delar där jag så önskar. Patrik har tagit mina synpunkter och min önskemål på stort allvar i affärens genomförande, samt gett relevanta råd utifrån dessa. Bemötandet mot mig som säljare och mot potentiella köpare har alltigenom varit proffsigt och korrekt och gett en trygg känsla. Sammanfattningsvis rekommenderar varmt Patrik som mäklare."
Pernilla L1 veckor
Verifierad kund
"Hans första uppdrag - arrendetomt och köpare från Canada! Mycket engagerad och kunnig. Jag behövde bara sitta hemma och rulla tummarna. Han fixade allt. Toppenbra jobbat. "
Karin S2 veckor
Verifierad kund
"Mycket professionell och trevlig. Har bara positivt att säga. Rekommenderas!"
Per H2 veckor
Verifierad kund
"Jag är väldigt nöjd med Patrik Nylén! Han har en stor kompetens och jag skulle välja han igen vid nästa bostadsaffär."
Emil S2 veckor
Verifierad kund
"Tack så mycket patrik, du är bästa mäklaren. -Han svarar direkt i telefonen. -Förklarar alla styrkor och svagheter med den sålda bostaden. -Ger Köparen nya förslag till huset. -Mycket blygsamt. -Samarbetar. Tack igen "
Maryam A2 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra och seriös.. Väldigt behjälplig i allt. Rekommenderas varmt. Tack för bra jobb Maja!👍"
Anders S4 veckor
Verifierad kund
"Lugn, saklig och man känner en trygghet i hennes framställan om proceduren att sälja en fastighet ."
Kent H4 veckor
Verifierad kund
"Jag är så nöjd med Maja som mäklare. Jag kan verkligen rekommenderar henne. "
Maria E4 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, professionell, snabb."
Daniel F10 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress Borlänge

  • Borganäsvägen 34, 784 33 Borlänge

Besöksadress Säter

  • Östra Långgatan 6, 783 30 Säter
Öppettider

Postadress

  • Östra Långgatan 6, 783 30 Säter
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg