Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Borlänge / Säter

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Borlänge / Säter

Välkommen till oss på HusmanHagberg i Borlänge och Säter! Vi är ett gäng glada och erfarna mäklare som har jobbat tillsammans i många år. Vi brinner för att ge våra kunder den bästa upplevelsen och en komplett mäklartjänst. Våra kunniga mäklare i Borlänge och Säter finns här för dig när du ska köpa, värdera eller sälja din bostad. En lyckad hus- eller lägenhetsförsäljning är inte någon tillfällighet, det krävs engagemang, passion och individanpassade lösningar, något som vi kan erbjuda dig.

Hos oss får du träffa mäklare som har många års erfarenhet och som dessutom har mycket god kännedom om vår lokala bostadsmarknad. Vi är stolta över att både få jobba och bo i vårt fantastiska område där stad möter landsbygd och där vatten möter berg.

Att bo i Borlänge

Borlänge är en expansiv stad som idag är den största staden i Dalarna, i invånarantal sett. Borlänge kan erbjuda ett för stadens storlek rikt kulturliv, shopping och nöjen. Många företag väljer att etablera sig här och de största arbetsgivarna är SSAB, Kvarnsvedens pappersbruk och de statliga myndigheterna Trafikverket och Transportstyrelsen.

I centrala Borlänge finns det möjlighet att köpa bostadsrätt eller villa. Under senare år har många nya bostäder byggts i och omkring Borlänge. Villaområden hittar man i alla väderriktningar. Vill man bo på landet är det bara att åka en bit utanför centrum så har man åkrar och berg som närmsta granne.

Det finns ett stort utbud för den idrottsintresserade, både den som utövar och den som är åskådare. Fotbollslaget Brage står för en stolt idrottstradition liksom Borlänge Hockey. Skidanläggningen Romme Alpin, som är den största alpina anläggningen utanför fjällvärlden. Vill man hellre åka på tvären och uppleva den fina naturen rekommenderar vi att du åker till vackra Gyllbergen.

Från Borlänge är det pendlingsavstånd till många av de närbelägna städerna, inte minst Falun som bara ligger 15 minuter bort. Med tåg når man Stockholm på bara 2,5 timmar och från flygplatsen Dala Airport går det både inrikes flyg men även charter dit solen skiner.

Kontakta våra mäklare i Borlänge om du har frågor eller vill veta mer om hur din vardag i Borlänge kan se ut.

Att bo i Säter

Vi på HusmanHagberg brukar säga att Säter ”är staden som har allt”. I centrala Säter hittar man en välbevarad stadskärna där trähusen står tätt och mysfaktorn är hög. På 50- och 60-talet byggdes det flertalet nya villaområden runt centrum, alla med gångavstånd till de restauranger och affärer som finns där.

Om man vill bo lite utanför Säter finns det många trevliga ställen att bosätta sig på. Stora Skedvi består av många charmiga byar där landsbygden är levande. Gustafs som ligger mellan Säter och Borlänge är väldigt populärt bland barnfamiljer. Vad du än söker finns det ett boende som passar dig i Säter.

Den största arbetsgivaren i kommunen är Säters sjukhus som ligger vackert beläget intill sjön Ljusterns strand. Sjön, med sitt centrala läge erbjuder sommartid fina badmöjligheter och under vintern går det att både åka skidor och skridskor här. Den grönskande oasen Säterdalen är Säterborna stolta över. Ravinlandskapet erbjuder fina vandringsleder men också konserter och teatrar under sommaren. Vill du veta mer om hur det är att bo i Säter? Våra mäklare svarar gärna på dina frågor.

Köpa, värdera eller sälja din bostad i Borlänge och Säter

Vi på HusmanHagberg Borlänge och Säter börjar där andra nöjer sig! Vi vet att trygghet, vägledning och god kommunikation är viktigt när man står inför ett byte av boende. Våra erfarna mäklare hjälper gärna till att hitta de bästa lösningarna oavsett om du söker ett nytt hem, vill värdera eller sälja din bostad. Välkommen att ringa eller besöka oss på vårt kontor där vi kan berätta mer om vad vi kan göra för just dig!

Varmt välkomna till HusmanHagberg - Vi är hemma överallt!

Omdömen från våra kunder

"Mycket trevlig, tillmötesgående och hjälpsam vid försäljningen av våran bostad."
Emelie E9 timmar
Verifierad kund
"Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa"
Karin Marita S5 dagar
Verifierad kund
"Duktig kunnig och hjälpsam högsta betyg"
Karin Margareta F1 veckor
Verifierad kund
"Patrik ser till att försäljningen går smidigt. Processen förklaras på ett tydligt sätt. Jag uppskattade noggrannheten, han hade kollat upp området och fotat en del av omgivningen redan innan första mötet."
Johan Karl Gustav M1 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, proffsig hantering av allt. "
Lena B1 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra bemötande, kunnig på sitt område och har ansträngt sig för att fastigheten ska bli såld. Fin styling som gjorde stor skillnad. Överlag väldigt nöjd!"
Katarina E3 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt trots svår marknad. Saklig och konkret vid kontraktsskrivande. "
Pasi J3 veckor
Verifierad kund
"Patrik var otroligt taggad inför uppgiften att sälja vår fastighet. Vi trodde att försäljningen skulle vara lite enklare och gå snabbare. Men med räntehöjningar och mycket skrämselpropaganda i media som startade i samband med vår försäljning drog försäljningen ut på tiden. Det var svårt att få lån i dessa tider. Patrik hade mycket visningstider för att få intressenter och otroligt taggad inför varje visning. Patrik är en entusiastisk och intresserad av sitt försäljnings objekt. Patrik svarade alltid när man hade någon fråga om något. Det kommer att vara ett passande nytt yrkesval som Patrik har valt. Det syns att Patrik trivs fast marknaden är svår. Patrik gillar utmaningar. Så upplever vi honom. Därför får Patrik bästa betyg av oss."
Peter G3 veckor
Verifierad kund
"Bra och trevligt bemötande. Patrik levde upp till förväntningarna man har på en mäklare. Gav oss svar på de frågor och funderingar vi hade samt kunnig i ämnet. Affären flöt på smidigt och utan krångel. Rekommenderas! "
Torbjörn J4 veckor
Verifierad kund
"Snabb och smidig husförsäljningen där han var mån om att hitta rätt köpare som kunde möta våra önskemål "
Ulrika E4 veckor
Verifierad kund
"Joakim har varit mycket professionell och stöttas oss på alla sätt!"
Mats P4 veckor
Verifierad kund
"Bra och professionell hantering genom hela affären, alltid tillmötesgående och mån om säljare och köpare. Kan inte annat än att starkt rekommendera Patrik till andra som söker efter en bra mäklare. Levde upp till alla mina förväntingar plus därtill."
Dennis R4 veckor
Verifierad kund
"Glad, trevlig, folklig, lätt att prata med. Duktig"
Monica Elisabet G4 veckor
Verifierad kund
"Jag är jättetacksam för all hjälp jag får av Patrik han är en klippa . Med vänliga hälsning Margareta Anåker"
Margareta A4 veckor
Verifierad kund
"Jag tycker Patrik gjorde ett jätte bra jobb, och jag är jätte nöjd 👍"
Andreas S4 veckor
Verifierad kund
"Gav en tydlig bild av hur han ville utföra uppdraget, visar hög kunskap och erfarenhet inom sitt yrke. Dessutom lyhörd mot oss som kund. "
Maria Christina Jacquette H5 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig och bra bemötande. Tydlig, engagerad och snabb! +++ Uppskattar att Joakim tog sig tid att närvara vid fotografering och besiktning, stor trygghet! Professionell!!! "
Erik Jonas F6 veckor
Verifierad kund
"Vi är väldigt nöjda med Joakims bemötande och med allt som har med ett köp av bostad att göra. Väldigt service-minded! Vi kan varmt rekommendera Joakim Sultan som mäklare!"
Jessica L6 veckor
Verifierad kund
"Vi har blivit mycket väl bemötta av Patrik. Han har varit väldigt tillmötesgående och har varit snabb att svara på frågor. "
Cecilia L6 veckor
Verifierad kund
"Bra och tydlig genomgång av säljprocessen som skapar trygghet. Kunnig, engagerad och full av värdefulla, goda råd. Riktig stjärna som rekommenderas varmt!"
Carl Magnus A7 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress Borlänge

  • Borganäsvägen 34, 784 33 Borlänge

Besöksadress Säter

  • Östra Långgatan 6, 783 30 Säter
Öppettider

Postadress

  • Östra Långgatan 6, 783 30 Säter
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Bostadsmarknaden är relativt stabil, även om vi ser en viss nedgång i priserna just nu. Men hur bör man egentligen agera på bostadsmarknaden? När ska man sälja sin bostad, och hur bör man tänka som köpare?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg