Joakim Sultan

Hemma överallt i Borlänge / Säter

Din mäklare i Borlänge / Säter

Kontakta mig

Joakim Sultan

Joakim Sultan

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Borlänge / Säter

sven

Omdömen från mina kunder

"Trevlig, professionell, snabb."
Daniel F9 veckor
Verifierad kund
"En jätte bra kille å bra mäklare. "
Ingrid Ann-Katrin H9 veckor
Verifierad kund
"Professionellt bemötande och kunnig på sin sak"
Peter J17 veckor
Verifierad kund
"Alltid trevlig och hjälpsam fast försäljningen inte var så lätt"
Einar Royne K23 veckor
Verifierad kund
"Joakim har varit väldigt engagerad från dag 1. Mycket tillmötesgående och trevlig - vi kunde till exempel inte närvara på inbokad visning och fick då möjlighet till egen visning på kort tid. Joakim höll oss uppdaterade under hela förloppet och under budgivningen. Det har känts enkelt, tryggt och roligt att få genomgå den här processen med Joakim i spetsen! "
Anna M24 veckor
Verifierad kund
" Mycket bra bemött Mäklarfen levde upp till min förväntning. Försäljning gick enligt plan, Joakim var mycket proffsig i sitt uppdrag. "
Thomas K24 veckor
Verifierad kund
"Trevligt och professionellt bemötande! Tydlig och rak dialog vilket jag uppskattar. "
Therese H35 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt bemöttande, proffetionellt och alltid tillgängligt. Man kunde nå Joakim vilken tid som helt på dagen alla dagar på veckan. Reckomendera honom varmt."
Romy H35 veckor
Verifierad kund
"Fantastisk bra flexibilitet, service och en unik fingertoppskänsla. Bästa mäklarkontakt jag haft, och som jag definitivt skulle använda igen!"
Eleonor T39 veckor
Verifierad kund
"Blev mycket väl bemött av Joakim under hela våran snabba affär när vi hittade det här huset. Han fixade snabbt en visning och alla våra förväntningar vi har av en mäklare uppfylldes. Jag är nöjd med Joakim som mäklare. Mvh Henrik"
Henrik J45 veckor
Verifierad kund
"Vi blev väldigt väl bemötta, mycket informativ. Gav oss kanske lite förstora förväntningar. Men vi fick det vi hade begärt och var nöjda med det."
Ingela Margareta A50 veckor
Verifierad kund
"Kände mig helt trygg till Joakims kunskaper och rekommendationer. Smidig försäljning. Svajig marknad bidrog till tidig missbedömning om slutpris. Sammantaget är jag nöjd med försäljningen samt Joakims bemötande."
Jonas N51 veckor
Verifierad kund
"Hjälpsam mäklare som gav ett trevligt och proffsigt intryck. "
Moa B51 veckor
Verifierad kund
"Joakim har med bland annat stor professionalitet och hängivenhet tagit sig an och utfört våra uppdrag med värme och bravur! Han besitter en enorm kompetens, rak ärlighet, mycket stor kunskap och imponerande skicklighet, vilket gör att man känner en otroligt stark trygghet, tillit och förtroende för honom. Enligt vår uppfattning gör detta honom utan tvekan till den absolut bästa mäklaren. Vill man ha en toppmäklare och som innehar alla dessa egenskaper, då ska man välja Joakim Sultan! Även varmt tack till Jenny Gamnis för mycket fin styling! Hjärtligt tack till Joakim Sultan och HusmanHagberg för allt! // Sawmya och Stephan Frisk "
Sawmya F52 veckor
Verifierad kund
"Lugn och proffsig med full koll på sitt uppdrag och vad det innebär. Noggrann och seriös."
Anja G52 veckor
Verifierad kund
"Vi valde Joakim av tidigare erfarenhet och kännedom. Fantastiskt duktig på det han gör och gjorde vår försäljningsprocess väldigt enkel. Joakim förmedlar en seriöst, säker och tryggt känsla med en personlig och genuin upplevelse genom hela processen! Magiskt! ✨"
Pontus L59 veckor
Verifierad kund
"Både Joakim och Victor på HusmanHagberg är toppenmäklare! De är mycket kunniga och jag kände mig trygg hela vägen från start till mål (vilket gick supersnabbt!). Rekommenderas!"
Åsa Louise L59 veckor
Verifierad kund
"Det var jätte bra med visningen och tips på hur kan vi göra för att bliderna ser ut intressant för köparen Stort tack till Joakim Sultan och alla som jobbar på Husmanhagberg 🤩"
Sarwan Hasan M68 veckor
Verifierad kund
"Super trevlig och proffsig mäklare, allt gick snabbt och smidigt! Vi rekommenderar verkligen Joakim! "
Linn W69 veckor
Verifierad kund
"Lyhörd och noggrann mäklare, som jag under hela försäljningen kände ett mycket stort förtroende för. Jobbade både aktivt och proaktivt med spekulanter, där ett stort kundnätverk bidrog till ett mervärde för mig som säljare. Kan varmt rekommendera Jocke som mäklare, oavsett storlek på försäljning. "
Erik E69 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Att arbeta som fastighetsmäklare och egenföretagare innebär för mig att jag dagligen får jobba med den största passion jag har i livet, vilket är något jag aldrig kommer att ta för givet. Jag är född och uppvuxen i Borlänge och har under de senaste 15 åren arbetat som mäklare i Borlänge med omnejd. Under åren har jag samlat på mig enorm kunskap och erfarenhet och fått en förståelse för att alla affärer ser olika ut. Dessa lärdomar innebär otroligt mycket för en lyckad bostadsaffär. Att få förtroendet att hjälpa till vid en av de största affärerna genom livet är något jag respekterar högt och därför är valet av mäklare otroligt viktigt – låt det inte bli till en slump! Jag är en sann tävlingsmänniska som ser värdet i mitt egna engagemang och deltagande och gör alltid mitt yttersta för att nå bästa tänkbara resultat. Idag har jag möjlighet att applicera min drivkraft i varje enskild affär som behöver skräddarsys, anpassas och justeras för att kunna möta varje kunds unika behov. Återkommande kunder och rekommendationer är något av ett framgångsrecept för mig och något jag värdesätter högt. Varmt välkommen att kontakta mig om du funderar på att förändra din boendesituation!

Mina försäljningar

Joakim Sultan

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

070-2781288

joakim.sultan@husmanhagberg.se

Boka tid med Joakim direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg