Victor Pers Gesteby

Hemma överallt i Borlänge / Säter

Din mäklare i Borlänge / Säter

Kontakta mig

Victor Pers Gesteby

Victor Pers Gesteby

Franchisetagare/Reg. Fastighetsmäklare

Borlänge / Säter

sven

Omdömen från mina kunder

"Ett trevligt bemötande, engagerad och positiv. Snabba uppdateringar och information om vad som har hänt och kommer att hända. Kunnig, hjälpsam och tillmötesgående."
Nils Mikael F5 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, proffsig hantering av allt. "
Lena B13 veckor
Verifierad kund
"Han var mycket tillmötesgående."
Marianne L21 veckor
Verifierad kund
"Klart positivt. Höll oss ständigt informerade om dagsläget och bidrog även till goda råd om fortsättningen. Kan varmt rekommenderas som mäklare för nya försäljningar såväl från oss som vänner och bekanta. "
Lars L33 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och duktigt mäklare som är väldigt enkel att ha och göra med. Han uppfyllde alla mina krav och lite till, jätte nöjd😃"
Jonathan E36 veckor
Verifierad kund
"Victor var väldigt trygg att ha med sig under försäljningen av min villa. Proffsig och trevlig från början till slutet ! Återkopplar och förklarar grundligt under hela uppdraget. Kan starkt Rekommendera Victor om man vill ha en mäklare som bry sig under hela affären!!"
Simon Erik Johannes A50 veckor
Verifierad kund
"Victor är kunnig och svarade på alla våra frågor, han är också lyssnande och ger bra service och fungerade utmärkt i sin dialog med säljaren"
Tomas R52 veckor
Verifierad kund
"Vänligt, glatt och serviceinriktat bemötande. Snabb att svara på frågor och när han är upptagen hör han snabbt av sig igen. Enkel att ha att göra med. "
Josef P54 veckor
Verifierad kund
"Viktor är en otroligt trevlig och proffsig mäklare. Vi är mer än nöjda med hans engagemang vid denna försäljning. Rekommenderas starkt!"
Karl Oskar N64 veckor
Verifierad kund
"Toppen kille, bara gott att säga om honom."
Joakim H101 veckor
Verifierad kund
"En mycket kompetent mäklare och samtidigt trevlig person. Vi kände till Victor sedan tidigare och haft lite att göra med honom i andra sammanhang. Han levde verkligen upp till våra förväntningar på ett som vanligt positivt sätt. Sammanfattningsvis så är vi mer än nöjda med Victors försäljning av vår bostad."
Lars F102 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och ett bra intryck av hela upplevelsen att sälja hus. Vi är mycket nöjda."
Pernilla F114 veckor
Verifierad kund
"Jag sålde en ganska speciell fastighet som krävde de där lilla extra, både från mig som säljare och de många spekulanterna. Victor genomförde affären från start till mål med god kommunikation, tydlighet, högt engagemang och proffessionalitet. Kan varmt rekommendera honom ifall ni funderar vilken mäklare ni skall anlita. "
Elin Ida Elisabeth S125 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande, positiv och bra input inför både köp och försäljning"
Kjell Christofer Johannes B125 veckor
Verifierad kund
"Tog tillvara både säljare och köpares intressen på ett utmärkt sätt. "
Marcus L126 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt bemötande och ställer upp för kunds önskemål och funderingar. Går det där extra lilla steget "
Kjell Christofer Johannes B128 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande och kunskaper. Rekommenderas varmt!"
Sofia Margareta E128 veckor
Verifierad kund
"Smidigt och lätt. Stort plus för att mäklaren var så lätt att komma i kontakt med på telefon🤩 Höll oss uppdaterade under hela processen."
Petra B129 veckor
Verifierad kund
"Wiktor på HusmanHagberg Borlänge motsvarade alla förväntningar, mycket bra och tillmötesgående."
Tommy George Erik H144 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag inledde min resa som fastighetsmäklare för 10 år sedan och har sedan dess trivs utmärkt som det! Är född och uppväxt i Borlänge och har under hela min tid som fastighetsmäklare jobbat i staden vilket gör att jag kan dessa gator innan och utan. Under åren har jag samlat på mig erfarnhet som gett mig insikt i att varje affär är unik och att grunden för en lyckad försäljning är att leda dig som kund genom affären på förtroendegivande sätt. Av mina kunder beskrivs jag ofta som lyhörd, förtroendeingivande och professionell. Kontakta mig när det är dags för din bostadsaffär, så pratar vi i lugn och ro om hur jag kan hjälpa dig genom hela processen, fram till ett riktigt bra resultat. Ser fram emot att höra från dig!

Mina försäljningar

Victor Pers Gesteby

Franchisetagare/Reg. Fastighetsmäklare

073-919 48 74

victor.pers.gesteby@husmanhagberg.se

Boka tid med Victor direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg