KarriärOm oss
510
MED9C947D9AE7C34EC69A12588E40691D88

Såld!

Stor familjevilla på lummig hörntomt på Ljungdala - HässleholmYmers väg 2 Hässleholm - Ljungdala, Hässleholm

Hässleholm - Ljungdala, Hässleholm

Ymers väg 2Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

146 kvm

TOMTAREA

883 kvm

BYGGÅR

1971

DRIFTSKOSTNAD

3 974 kr/månad

Stor familjevilla på lummig hörntomt på Ljungdala - Hässleholm

På en lummig hörntomt på Ljungdala i Hässleholm finns nu denna stora familjevilla till salu. Villan är välplanerad och fördelad på två plan som erbjuder kök, tvättstuga, två duschrum, två sovrum (som med enkelhet kan utökas till fyra) samt ett stort allrum på båda planen. Trädgården bjuder både på gräsmatta för lek och bus samt en rejäl stenlagd uteplats att avnjuta härliga middagar på. Här finns även carport, garage och två bra förrådsutrymmen för förvaring av gräsklippare, cyklar mm. På Ymers väg 2 bor du i ett mysigt typiskt villakvarter med allt härligt det innebär och redan från gatan ger huset en hemtrevlig och inbjudande känsla.

Innanför dörren möts du av en rymlig hall med plats för förvaring av allas ytterkläder och med en fin överblick av husets entréplan. Till vänster nås toalett med dusch och tvättstuga/groventré med tvättmaskin, torktumlare och gott om skåp för förvaring samt med en ytterdörr ut till carporten så man enkelt kan ta sig in från bilen den vägen utan att behöva ut i regnet. Rakt fram i hallen nås entréplans sovrum i bra storlek med plats för en dubbelsäng och med bra förvaring i form av ett flertal garderober med skjutdörrar.

Rakt fram i hallen finns även vardagsrummet som är stort i vinkel med många fönster som vetter ut mot baksidan samt en altandörr som leder ut till den stenlagda uteplatsen och trädgården. Uteplatsen som delvis är under tak och delvis under en fin pergola gör att man kan nyttja den både de soliga dagarna men även regniga sommarkvällar. I vardagsrummet finns det plats för både ett matrumsmöblemang och en soffgrupp och i vinkeln finns ett rum som idag används som kontor men som med fördel kan användas som matplats då det även ligger i anslutning till husets kök. Köket är ett trevligt 70-tals kök med tidstypiska detaljer och med många skåp till förvaring samt bra arbetsytor för matlagning och bullbak. Här finns även plats för ett matbord och stolar.

En trappa upp finns ett stort allrum, toalett med dusch, en klädkammare och ett stort sovrum som med enkelhet kan delas av till två sovrum då där finns två fönster och även två dörrar in. Även allrummet går att dela av för att få ytterligare ett stort sovrum samt ett mindre allrum om så önskas (Se gärna den alternativa planlösningen). Kort och gott en perfekt familjevilla som har stora möjligheter att anpassa efter eget behov. Huset är förbesiktigat och säljarna kommer doldafelförsäkra huset. Säljarna kommer friskriva sig från de eventuella fel och brister som kan finnas på fastigheten och som ej omfattas av dolda-felförsäkringen. Välkommen på visning!

Bilder

MED9C947D9AE7C34EC69A12588E40691D88
MEDDDAF6B88708B4CF3B4D3770EA3F8A3A2
MED6027859F7E39461087E8EDFB535A2BB0
MEDDD996E3EEEBE465F95064A8A76C469F1
MEDB2DAB27232C043B89DFF9524D49B93A7

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg