KarriärOm oss
230
MED0241582A289546C5B24E8B99D4DD05BF

Fin trea i populära Brf Volontären!Volontärsgatan 10A Västra Berga, Helsingborg

Västra Berga, Helsingborg

Volontärsgatan 10A


PRIS (utgångspris)1 495 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

77 kvm

VÅNING

3

LÄGENHETSNUMMER

100

MÅNADSAVGIFT

4 711 kr

PRIS

1 495 000 kr utgångspris

Fin trea i populära Brf Volontären!

Nu har vi äran att presentera en försäljning i populära Brf Volontären. En hemtrevlig bostad med stilrena ytskikt, rikligt ljusinsläpp och stor balkong som bjuder på härliga vyer. De 77 kvadratmeterna används på ett effektivt sätt där man får två sovrum, stort vardagsrum, rymligt kök och såväl badrum som gäst-toalett.

På detta attraktiva läge bor man i en lugn och trivsam miljö med närhet till naturen, matbutiker och gym samtidigt som en kort bilfärd tar en in till Helsingborgs levande stadskärna och dess stora utbud av restauranger, affärer och kulturliv.

Varmt välkomna att boka in visning!

Bilder

MED0241582A289546C5B24E8B99D4DD05BF
MEDA190F867850C4119B3E00CA511758687
MEDD3BE3E53EDF84459B9EF7244D5690A14
MED7F1C20693E6F4B868543B86CB1DD66FA
MEDE2F509B74B7440A6B119CF177C5132AD

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

77 kvm

LÄGENHETSNUMMER

100

VÅNING

3 av 3

MÅNADSAVGIFT

4 711 kr

PRIS

1 495 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

3 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

PARKERING

Föreningen erbjuder parkering i form av p-plats utomhus (75 kr/mån), kallgarage (150 kr/mån), varmgarage (250 kr/mån), varmgarage med elbilsladdare (750 kr/mån).

BALKONG

Ja

Genast i hallen upptäcker man den fräscha och moderna känsla som präglar hela lägenheten. Till vänster finns en naturlig plats att hänga ytterkläder samt en inbyggd garderob som hjälper till att hålla entrén prydlig.

Till höger om hallen finns bostadens gäst-wc med stilrent klinkergolv och en smakfull fondvägg. Utrustat med handfat, spegelskåp samt wc-stol. Längre in till höger finns en klädkammare som bidrar med stora förvaringsutrymmen.

I första sovrummet finns gott om plats för såväl dubbelsäng som annat möblemang. Längs ena sidan finns inbyggda garderober som underlättar ytterligare med god förvaring.

Köket går i en härlig grå ton, som varvas vackert med de mörka beslagen, den grå bänkskivan och det vita kaklet. Riklig förvaring i över- och underskåp samt utrymme för matplats intill fönsterna som bjuder på ett trivsamt ljusinsläpp. Köket är utrustat med inbyggnadsugn, spishäll, fläkt, kyl/frys och diskmaskin.

Lägenhetens badrum är helkaklat i modernt utförande och erbjuder badkar/dusch, spegel, handfat samt tvättmaskin.

Rymligt vardagsrum med generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier och gott om plats för både soffgrupp och ytterligare möblemang.

Intill vardagsrummet ligger det andra sovrummet. Även detta är i god storlek och härifrån når man dessutom den underbara balkongen, med naturskön vy mot park- och grönområde. Här njuter man verkligen under de varma sommarkvällarna.

Om området

Västra Berga är beläget i norra delen av Helsingborg. Med stora grönområde med kullarna som utmärkande landmärke gör det till en mycket behaglig miljö för alla att bo och leva i.

KOMMUNIKATION

Området trafikeras av busslinjerna 2 och 10, och på gångavstånd finns Pågatågstationen Maria station.

NÄRSERVICE

Matbutiker som ICA Maxi, CityGross och Lidl är belägen inom gång/cykelavstånd och på närliggande Stattena finns läkarmottagning med distriktssköterska, apotek samt Stattena Centrum med ett varierat utbud av affärer.

PARKERING

Parkering vid fastigheterna är endast tillåten vid av- och pålastning av varor, material etc och måste ske så fordonet inte blockerar väg för t.ex akut tillträde för räddningstjänst eller sjukvårdspersonal.

ÖVRIGT

I området finns det en skola vid namnet Västra Berga skola med årskurs 1-9.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

0,39768 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

0,39768 %

Ekonomi

EL

5 750 kr

FÖRSÄKRING

1 200 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

6 950 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

1

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

204 982 kr
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerfamiljshus

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Mekanisk (endast frånluft)

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2019-09-06

ENERGIKLASS

E

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

136 kWh/m² och år

Förening

NAMN

Brf Volontären

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

246

OM FÖRENINGEN

Volontären ligger på klassisk mark och var tidigare övningsfält för kavalleriet K2. Området började byggas i mitten av 1960-talet, närmare bestämt 1965-1966. Kontinuerligt underhåll har utförts under åren enligt underhållsplan. Kabel-TV med 12 kanaler finns i grunderbjudandet hos ComHem som också står för bredbandskopplingen.

I området finns blandad växtlighet med stora gräsmattor, förskola samt F-9 skola, pizzeria, frisör samt fotvård.

På gångavstånd finns Maxi stormarknad, CityGross, Lidel, Berga Läkarhus, Aktiverum med gymträning, pågatågstationen Maria, Berga industriområde med många småföretag och arbetsplats för 6000-7000 personer. De flesta bilmärkena finns här med sin försäljning och service. Djursjukhuset finns här och är känt från TV. Helsingborgs polishus och Berga läkarhus finns också inom gångavstånd

På Stattena, med ca 15 min gångväg,finns uttagsautomat, bank, urmakare, skomakare, S.A.T.S med gymträning, Hemköp, Netto. På cykelavstånd, 10-20 minuter, finns Fredriksdals Friluftsmuseum, Olympia, Idrottens Hus, isbana, Helsingborgs Arena och flera koloniområden.

Fastigheterna i föreningen består av 12 bostadshus med 246 lägenheter:

111 st med 3 rum o kök på 77 kvm

72 st med 4 rum o kök på 92 kvm

52 st med 2 rum o kök

8 st med 1 rum o kök

3 st med 1 rum o kokvrå

I källar- eller markplan finns barnvagnsrum, cykelrum och förråd. I Bostadsområdet finns flera lekplatser samt permanent grillplats.

P-Platser:

90 st varmgarageplatser samt spolplatta för biltvätt

90 st kallgarageplatser.

6 st MC-platser, varav tre varmgarage

118 st utomhusparkeringsplatser med gästparkeringar.

13 st utomhusparkeringar för större firmabilar med separat kontrakt.

Glöm inte att säga upp din plats vid försäljning

Din bostadsrätt.

Vad är en bostadsrätt egentligen? En bostadsrätt är en evig nyttjanderätt till en lägenhet i en bostadsrättsförening. Du äger inte lägenheten men är medlem i föreningen som äger den. På det viset kan du påverka ditt boende, du har rättigheter men även skyldigheter. Som bostadsrättsinnehavare ansvarar du i princip för allt som finns i lägenheten. Du kan läsa mer om detta i Bopärmen som följer med lägenheten.

Husdjur

Det är många som har husdjur. Om hundar och katter säger lagen så här: “hund skall hållas i uppsikt så att den ej orsakar eller vållar skada eller annan olägenhet”. “Katt som påträffas utanför gård eller trädgård där den hör hemma får av jakträttsinnehavaren avlivas”. Sådana tråkigheter behöver inte uppstå och känner du dig störd av djuren så gör så här:

Tala först med djurägaren, vänd dig annars till styrelsen och i tredje hand till kommunens hälsovårdskontor.

Föreningens egna hemsida: www.volontaren.se

Karta

Helsingborg Västra Berga

Volontärsgatan 10A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg