MED8CA34DB52E684321A7E002A5C33AD816

Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Vintergatan 1

Fakta

MånadsavgiftSEK 1,781 Inkl värme och kallvatten
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea36 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer1226
Byggår2016

Utgångspris: SEK 2,395,000

Ansvarig mäklare

Visningar

1
October | Thursday
Kl 18:00 - 18:30
Öppen visning! Kontakta ansvarig mäklare för att inte missa viktig info!
4
October | Sunday
Kl 13:00 - 13:40
Öppen visning! Kontakta ansvarig mäklare för att inte missa viktig info!

Lyx som andas genom hela bostaden! Bo i Sumpans trendigaste 1,5:a! Juridisk person OK. Med stor balkong från vardagsrummet. Något du längtar att komma hem till och ser fram emot tacoskvällarna varje fredag. Fira din födelsedag, umgås med vänner eller varför inte ordna en dagsfest på terrassen? Exklusiva materialval är genomgående i hela lägenheten, sovalkov med plats för dubbelsäng, utrymme för soffa samt matplats i kök med öppen planlösning mot vardagsrum, badrum med kombimaskin. Promenadavstånd till tvärbana, tunnelbana och pendeltåg. Restauranger och caféer i samma hus. En lägenhet som passar dig som har behov av ljuset och vill bo nära pulsen. Runt hörnan kommer du till ett av de mest centrala lägen i Sundbyberg med kommunikationer, restauranger, barer, närbutiker och grönområden. Välkommen att längta hem!

- Låg avgift
- Juridisk person är ok
- Takterrass för alla medlemmar
- Bra planerad med stor balkong
- I centrala Sundbyberg, med alla tänkbara kommunikationer runt hörnet.
- Restauranger och caféer i huset!

Om området

Sundbyberg som helhet är ett mycket populärt område som utvecklas på båda sidor av järnvägen med nyproduktion som förändrar stadsbilden till det positiva. Idag känt som Sveriges mest restaurangtätaste område bland annat.

I närområdet finns grönområden runt Lötsjön, Golfängarna, Sundbybergs Strandpromenad, Marabouparken och Tuvanparken.

Flera förskolor finns i området och även till Ängs-, Duvbo och Lilla Albyskolan.

Kommunikation

Tunnelbana, pendeltåg samt tvärbanan förflyttar dig lätt mellan olika kommuner inom Storstockholm. Pendeltåget tar dig till Stockholms central på 8 minuter. Med cykel tar du dig enkelt till Stockholms innerstad på ca 20 minuter.

Närservice

I närområdet finns Sundbyberg centrum med bagerier, caféer och välsorterad ICA Supermarket. Från Signalfabriken och Landsvägen finner du även andra butiker, bibliotek, restauranger och uteserveringar. Längs mysiga strandpromenaden även populära Brasseri 19. Solna Business Park med ICA Maxi samt övrig service finns på promenadavstånd.

Parkering

Parkering finns på gatorna, här gäller boendeparkering som du beställer ifrån Sundbybergs kommun för 600:-/mån.

Bilder

Vardagsrum

Balkong

Balkong

Kök

Kök

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
1 rum
Boarea
36 kvm
Areakälla
Föreningens information
Hall
Välkomnande hall med goda platser för avhängning genom hatthylla. Vitpigmenterat plankgolv samt väggar i ljus kulör. Luftburen värmegolv i hela bostaden. Matta i hall.
Kök och Vardagsrum
Vackert kök i exklusiva materialval och detaljer såsom påkostad bänkskiva från Terrazzo Design, diskho, väggskåp samt vitrinskåp. Köket är utrustat med kyl, frys, ugn, induktionshäll samt diskmaskin.
Matplats upp till 4-6 personer.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar sociala ytor där man gärna umgås med familj och vänner. Flera fönsterpartier som bidrar till härligt ljusinsläpp och trivsam utsikt. Här når du även bostadens väl tilltagna balkong som är en riktig sommardröm! Vitmålade väggar och vitpigmenterat plankgolv.
Sovalkov
Praktiskt sovalkov med plats för en dubbelsäng. Sovalkoven kan skärmas av med mörkläggningsgardiner i takskenor om så önskas.
Badrum
Lyxigt badrum där flera snygga inredningsdetaljer kombinerats på ett smakfullt sätt. Badrummet är generöst och genomtänkt med kombimaskin från Siemens. Ovanför finns praktiska hyllplan med goda förvaringsmöjligheter. Badrummet bjuder på spännande och moderna detaljer såsom inkaklad spegel, specialritad duschvägg och blandare samt specialtillverkad belysning. Golvet pryds av finslipade cementmosaiktplattor och väggarna är kaklade i vitt.
Takterrass
Föreningen erbjuder en fantastisk takterrass med utekök och orangeri med både en inomhus- och utomhusdel som kan nyttjas året runt. Kan bokas för enskild användning.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 6, hiss finns
Pris
SEK 2,395,000 utgångspris
Avgift
SEK 1,781 Inkl värme och kallvatten
Information avgift
Vad ingår i avgiften?
Värme, kallvatten och förråd ingår i avgiften.

Hur debiteras el och varmvatten?
Föreningen har tecknat gemensamt elavtal som debiteras eftersläpande. Boende bör ej teckna eget elavtal. Varmvatten debiteras separat.
Andel i föreningen
0.69365 %
Andel av årsavgiften
0.69365 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2016
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd
Energiklass
D
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Idared
Om föreningen
Brf Idared består av 91 lägenheter i storlekarna 1–5 rum som ligger på Vintergatan 1 och 3 i Sundbyberg. Föreningen är fördelad på två huskroppar som färdigställdes 2016. Till medlemmarnas förfogande finns bland annat garage, övernattningslägenhet (Hotellet), gemensam takterrass med orangeri, gemensamhetslokal (Ateljén), grovtvättstuga och miljöstuga.
Antal lägenheter
91
Tv och bredband
Föreningen är ansluten till Sundbybergs stadsnät avseende tjänsterna kabel-TV, bredband och telefoni. Utöver avgiften tillkommer 81 kr/mån för kabel-TV. Bredband tecknas hos valfri operatör (och betalas) separat av boende.
Parkering
Föreningen har 51 st garageplatser. Hyran uppgår till 1250 kr/mån. Garaget administreras av Garagebolaget i SBG AB som ägs av Tobin Properties. Frågor om garageplats besvaras av Garagebolaget.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Delat ägande
Juridisk person kan godkännas. Föreningen tillåter delat ägande utan krav på minsta ägandet.
Äger föreningen marken
Ja.
Övrigt
I föreningen finns följande gemensamma utrymmen:

Cykelförråd (med möjlighet för tvätt och mek) – Garaget
Takterass & Orangeri – Vintergatan 3B
Festlokal, Ateljén – Vintergatan 3A
Samlingslokal, Ateljén – Vintergatan 3A
Tvärttstuga – Garaget
Övernattningslägenhet, Hotellet – Vintergatan 3A
Miljöstuga – utanför Vintergatan 1

Tvättstugan är utrustad med tvättmaskiner, torkskåp, mangel och grovtvättmaskin.

Karta

Centrala Sundbyberg Sundbyberg

Vintergatan 1

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg