230
MED329C7F63174D412586CCFCB42662FC07

Unik gavellägenhet med stor inglasad balkong (22kvm), terrass och uteplats i soligt läge!Viksjöplan 46 Viksjö, JÄRFÄLLA

Viksjö, JÄRFÄLLA

Viksjöplan 46


PRIS (accepterat pris)3 250 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

87,5 kvm

VÅNING

1 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

2102

MÅNADSAVGIFT

6 681 kr

BYGGÅR

2017

PRIS

3 250 000 kr Accepterat pris

Unik gavellägenhet med stor inglasad balkong (22kvm), terrass och uteplats i soligt läge!

ACCEPTERAT PRIS!
- Måste upplevas på plats!
- Sällan till salu
- Möjlighet till parkeringsplats omgående
- Gavelläge
- Fönster i tre väderstreck
- Inglasad balkong (22kvm), terrass och uteplats
- Viksjö C precis utanför ytterdörren
- Två badrum
- Nära till kommunikationer
- Nära till förskolor och skolor

Det är med stolthet som jag presenterar denna unika lägenhet i hjärtat av Viksjö – En bostad uppfört 2017 i nyproducerat skick som präglas av modernitet utöver det vanliga. Här inväntar ett modernt boende på 4 rum och kök om 87,5 välgenomtänkta kvadratmetrar som verkligen särskiljer sig från mängden.
När ni väl kliver in genom entrédörren blir ni genast omfamnad av en välkomnande hall som leder er in till samtliga rum. I hallen finner ni gott om förvaring i form av inbyggda garderober. Bostaden erbjuder ett modernt kök med gott om arbetsyta i öppen planlösning med vardagsrummet, perfekt plats att utvidga era kulinariska matkunskaper framför vänner och bekanta. Det rymliga vardagsrummet är en plats där ni kan umgås och skapa oförglömliga minnestunder med familjen.

Vidare erbjuder bostaden ett modernt badrum med separat tvättdel men också ett duschrum, vilket underlättar vardagens bestyr. I bostaden finner ni även 3 sovrum varav ena har access till bostadens terrass. Sist men inte minst erbjuder denna unika hem en stor inglasad balkong om 22kvm i direkt söderläge, privat terrass och en uteplats mot föreningens innegård som verkligen måste upplevas på plats. Då bostaden är belägen på gaveln med stora fönsterpartier i tre väderstreck sprudlar ljuset i denna fantastiska hem konstant som gör den ljus och rymd.

Här bor ni i lugnt och barnvänligt område med närhet till både förskola/skola samt gångavstånd till Viksjö Centrum med all tänkbar service som restauranger, mataffär, apotek, systembolag, vårdcentral med mera. I närheten finns flera busslinjer att välja på om man vill ta sig till Jakobsberg, Barkarby eller mot Solna. Runt hörnet finns härliga grönområden och Mälaren med bad och båtklubb inom räckhåll.

För mer information om bostaden, kontakta ansvarig mäklare Jason Millado - Din lokala mäklare i Viksjö!

Bilder

MED329C7F63174D412586CCFCB42662FC07
MED37C1D50B5C5D40B295AFECE5009202BC
MED6779BA5203DB4B5D821F03E2F22194FF
MEDDD3AE2C00B0A4E538AC3277E7C08F8CF
MEDA97A1070DBA14F71B06417043464EE78

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

87,5 kvm

LÄGENHETSNUMMER

2102

VÅNING

1 av 4, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

6 681 kr

BYGGÅR

2017

PRIS

3 250 000 kr Accepterat pris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

UTEPLATS

Inglasad balkong om ca 22 kvm, terrass och uteplats.

Hall:
Välkomnande och ljus hall med förvaring i flertal garderober samt hatthylla. Här finns plats för byrå. Inrett med grått klinkergolv precis innanför dörren som sedan övergår i ekparkett samt vitmålade väggar.

Kök:
Bostadens hjärta finns i den öppna och ljusa planlösningen mellan kök och vardagsrum. Fullutrustat och rymligt kök med vitvaror från Siemens. Köksinredning med vita kökssnickerier, bänkskiva i laminat med kakel som stänkskydd bakom och rostfri diskho. Maskinell utrustning: helintegrerad diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, mikro i överskåp, kyl och frys samt induktionshäll. Här finns gott om arbetsytor och förvaring i överskåp och lådor. I anslutning till köket finns matplats med öppen planlösning mot vardagsrummet. Målade vita väggar och parkettgolv.

Vardagsrum:
Ljust och rymligt vardagsrum i öppen planlösning mot kök och matplats. Stora fönsterpartier mot den stora och ljuvliga balkongen vilket ger ett behagligt ljusinsläpp i hela rummet. Här finns plats för förvaringsmöbel, soff-grupp och tv-möbel samt ytterligare möblemang. Ekparkett och vitmålade väggar.

Wc/Dusch/Tvättrum:
Helkaklat duschrum med fördelen att ha en egen tvättdel med torktumlare och tvättmaskin (Siemens). Arbetsbänk ovanför och väggskåp. Inrett med grått klinkergolv med golvvärme och vitt kakel på väggarna. Här finns handfat med kommod och spegelskåp med led-belysning. Dusch med vikbara väggar, handdukshängare samt handdukstork.

Wc/Dusch:
Mindre helkaklat duschrum grått klinkergolv med golvvärme och kaklade väggar i vitt. Duschutrymme med draperi, handfat med kommod och spegel med led-belysning ovan samt handdukshängare.

Sovrum 1:
Ljust masterbedroom med utgång till balkongen på framsidan. Här finns plats för dubbelsäng, sängbyrå och annat möblemang. Inbyggda garderober med skjutdörrar. Ekparkett och vitmålade väggar.

Sovrum 2:
Sovrum med stort fönster mot balkongen på framsidan. Här finns plats för enkelsäng och bokhylla. En förvaringsgarderob. Inrett med ekparkett och vitmålade väggar.

Sovrum 3/kontorsrum:
Sovrum som idag används som arbetsrum. Inrett med ekparkett och vitmålade väggar. Här finns plats för skrivbord och bokhyllor.

Övrigt:
- Hiss i byggnaden.
- Vindsförråd i samma port.

FÖRBÄTTRINGAR/renoveringar gjorda av nuvarande ägare:
2017: Persienner i hela lägenheten
2018: Inglasning av den stora balkongen
2019: Insynsskydd och solskydd på den stora balkongen
2023: Nya kommoder i bägge badrum

Om området

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö.
I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det vackra Görvälns Slott, med restaurang och hotell. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor: Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

KOMMUNIKATION

Goda bussförbindelser till Jakobsbergs pendeltågsstation med 18 min resa till Odenplan. Det finns även bussar till Karolinska Sjukhuset.

NÄRSERVICE

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger samt bankkontor. Dessutom finns Barkarby Handelsplats i kommunen.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

5,35607 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

5,35607 %

Ekonomi

EL

2 810 kr

VA

1 065 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

3 875 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

1

KOMMENTAR

Enhetsmätning av el och varmvatten genom föreningen. Kommer på avin för månadsavgiften. Man betalar för sin faktiska förbrukning.

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

1 208 702 kr Baserat på årsredovisning från 2021-2022
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

4-våningshus med hiss

BYGGNADSÅR

2017

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2020-03-17

ENERGIKLASS

C

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

74 kWh/m² och år

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Parken i Viksjö

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

22

EKONOMI

Föreningen höjde avgiften i slutet av 2022 med 6% och efter budgetgenomgången i slutet av Maj i 2023 ytterligare 4% (enligt mejlkontakt med ordförande 28/8)

Efter samtal med ordförande (2023-08-29) så kommer en avgiftshöjning med största sannolikhet ske nästa år, dock ej faställt hur mycket.

OM FÖRENINGEN

Riksbyggens Brf Parken i Viksjö består av 22 st. lägenheter fördelade på 2-4 ROK i en fastighet som ligger alldeles intill Viksjö centrum. Adresserna är Viksjöplan 46 och 48. Husen stod klara för inflyttning hösten 2017. Husen är byggda i 4 våningar och utrustade med hiss. Alla lägenheter har egen balkong eller uteplats/terrass. Utanför husen finns en härlig parkmiljö.

I föreningen finns två cykelrum samt ett miljörum.
Varje lägenhet har ett lägenhetsförråd på vinden.

TV OCH BREDBAND

Lägenheterna är utrustade med en mediacentral för IP-telefoni, data och digital-TV. I månadsavgiften ingår tv (basutbud) och bredband, från ComHem.

PARKERING

Föreningen disponerar över totalt 20 parkeringsplatser, varav 9 st parkeringsplatser á 180 kr/månaden, 4 st parkeringsplatser med motorvärmare á 420 kr/mån och 6 st carportplatser á 600 kr/mån.
10 platser på gatan.

Separat kö till parkeringsplatserna.


Föreningens information är just nu under uppdatering.

RENOVERINGAR

Kommande renoveringar:
2023: Enligt föreningens underhållsplan skall lägenheterna stamspolas nu i September.
2024: OVK

ÖVRIGT

Föreningen har separat debitering för individuell förbrukning av varmvatten och el, vilket kommer på avin för månadsavgiften, bekvämt och kostnadseffektivt.

Karta

Järfälla Viksjö

Viksjöplan 46

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg