230
MED294F1028612C4401ACBF46EFB9EC1DC8

Ljus, rymd & tidlös elegans samt stor TAKTERRASS och två balkonger!Vikingshillsvägen 41C Kummelnäs/Vikingshill, Saltsjö-Boo

Kummelnäs/Vikingshill, Saltsjö-Boo

Vikingshillsvägen 41C


PRIS (utgångspris)7 495 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

96 kvm

LÄGENHETSNUMMER

C1002

MÅNADSAVGIFT

5 438 kr

BYGGÅR

2021

PRIS

7 495 000 kr utgångspris

Ljus, rymd & tidlös elegans samt stor TAKTERRASS och två balkonger!

RING FÖR VISNING - 070-434 99 19 -

3:a med stor TAKTERRASS och två balkonger i Brf Vikingshill Herrgårdar, byggd 2021! Bostaden har en boyta på 96 kvm fördelad på 3 rum och kök samt badrum/tvätt & separat wc. Från balkongen med utgång från både ena sovrummet och vardagsrummet nås den rundgående smidestrappan som leder upp till takterrassen med en vidsträckt utsikt över området. Här finner ni ett boende som genomsyras av känsla, omtanke och kvalitet i allt från stilsäkra materialval till en noga genomtänkt öppen planlösning. Den unika designlinjen samspelar här med ljus och rymd som förenas i en tidlös elegans och finess. Bostaden utstrålar pondus och personlighet såväl interiört som exteriört med tidlös arkitektur och påkostade detaljer. Här erbjuds en modern design, paketerad i en yteffektiv lösning. Lägenheten har golvvärme, ekparkett och ljust målade väggar.

Bostaden karakteriseras av en härlig rymd och atmosfär. Här möts vi av en välkomnande entré med gott om plats för ytterkläder. Vidare in i bostaden finner vi bostadens wc och badrum/tvätt (tvättmaskin och torktumlare från Electrolux). Familjens privata ytor finns i två sovrum, varav ett master bedroom med utgång till balkong. Tillsammans med en perfekt kombination av ljus och funktion blir sovrummen till något utöver det vanliga. Köket är väl tilltaget med öppen planlösning mot vardagsrummet. Klassiskt ljusgrått kök från Marbodal med arbetsbänkar i marmor. Den maskinella utrustningen består av: Induktionsspis och ugn (NET), kyl/frys (Bertazzoni) samt diskmaskin och köksfläkt (Electrolux). I anslutning till köket finner vi vardagsrummet med en takhöjd om hela 3,7 meter från golv till tak! Plats för både större matplats och en mindre i det trevliga burspråket vid köket. Njut av morgonkaffet och den fantastiska utsikten över det angränsande naturreservatet Velamsund på den rymliga balkongen via dubbeldörrar direkt från köket.

Det är onekligen en speciell känsla oavsett var i bostaden man befinner sig. Tjocka ytterväggar ger ett tyst och behagligt inomhusklimat och i kombination med funktionella lösningar och modern teknik skapar detta en harmonisk helhet för den som har höga krav på sitt boende.

Till lägenheten hör ett garage (fn 1 000 kr/mån) och ett källarförråd.

____________________________________________

Brf Vikingshill Herrgårdar nominerades till Sveriges vackraste nyproduktion 2020!

På en höjd med utsikt över Stockholms inlopp ligger Brf Vikingshill Herrgårdar. Byggherren har tillsammans med arkitekt Heidi Mikalsen omsorgsfullt skapat 12 stycken exklusiva och unika bostadsrätter med villakänsla i en vacker herrgårdsliknande miljö. Bostadsrätterna präglas av hög standard, tidlös arkitektur och påkostade materialval. Till varje bostad hör egen takterrass, balkonger och/eller generös altan samt eget garage. Föreningen består av tre hus; Alfa (A), Beta (B), Gamma (C)

RING/MESSA Emma Bivstedt FÖR VISNING - 070-434 99 19!

Bilder

MED294F1028612C4401ACBF46EFB9EC1DC8
MEDAFED62234AA14DE88168E9659CCE1934
MEDA2DA4F9DD4134B1F8ABC64A30A40FDA4
MED6FA31AAD26154AFEAB3DB3DF2612A2EB
MED74AB4A98DCA247EAB60C0AD73A03E002

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

96 kvm

LÄGENHETSNUMMER

C1002

MÅNADSAVGIFT

5 438 kr

BYGGÅR

2021

PRIS

7 495 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

3 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

UTEPLATS

Egen del av takterrass

Om området

Kummelnäs/Vikingshill är ett lugnt och barnvänligt villaområde med blandad bebyggelse. En naturskön skärgårdsmiljö med endast 20 min från stan. I närområdet finns två förskolor, Backebo förskola och Kummelnäs förskola, skolor i området är bl a Backeboskolan, Sågtorpskolan, Idunskolan och Myrsjöskolan.

KOMMUNIKATION

Med bussen tar du dig till Slussen på 45-50 min. Med Vaxholmsbolagets båtar kan du åka till/från Risets brygga.

NÄRSERVICE

Närmast har du Orminge centrum med butiker, apotek, bibliotek och banker. Därifrån är det dessutom väldigt nära till Forum Nacka och Sickla köpkvarter.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

7,337 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

7,34 %

ÖVRIGT

Uppgiven area är baserad på säljarens information och kontrollerad med föreningen. Föreningen garanterar inte att uppgiven area överensstämmer med verklig area. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning före kontraktsskrivning.

Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Uppgift om andel av årsavgift har ej gått att få fram via föreningens förvaltare.

NACKA KOMMUN
Nacka kommun har en informativ hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka C till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se. Nacka kommun kommer att förtätas mycket de närmsta åren. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planer för området. Kontakta Stadsbyggnadsservice på Nacka kommun på stadsbyggnad@nacka.se eller 08-718 80 00 för mer information.

Ekonomi

EL

7 431 kr

VA

5 836 kr

UPPVÄRMNING

5 451 kr

FÖRSÄKRING

3 000 kr

ÖVRIGT

3 468 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

25 186 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

2

KOMMENTAR

Driftskostnaderna kan för en köpare variera beroende på förbrukning och levnadssätt. IMD (Individuell Mätning och Debitering) för värme, vatten och el för respektive lägenhet.
I posten "Övrigt" ligger TV & internet (289 kr/mån = 3 468 kr/år).

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

1 367 397 kr Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är beräknad utifrån bostadsrättsföreningens senaste årsredovisning för räkenskapsåret 2022.
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerfamiljshus

BYGGNADSÅR

2021

UPPVÄRMNING

Bergvärme (vattenburen golvvärme i lägenheterna)

VENTILATION

Mek från- & tilluft med återvinning, FTX

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Ej utförd

Förening

NAMN

Bostadsrättsföreningen Vikingshill Herrgårdar

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

12

EKONOMI

Avgiften höjs fr o m 1/6-2023 till 5 438 kr/mån.

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Föreningen äger marken.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 313 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

525 kr

FÖRSÄKRING

Fastigheten är fullvärdeförsäkrad hos Länsförsäkringar Stockholm.

TV OCH BREDBAND

Fiber finns indraget i lägenheten. Fiberleverantör är Telia, möjlighet upp till 1000 Mbit/s surfhastighet. Eget abonnemang krävs som betalas separat av bostadsrättsinnehavaren. Tjänster inkluderade i grundpaket, för 289 kr/månad:
- Bredband 100/100 Mbit/s.
- Bredbandstelefoni.
- TV-paket Telia Lagom.
- Tv-Box och Router.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Det finns ett förråd till respektive lägenhet som ligger i källaren på C-huset.

PARKERING

Till varje lägenhet ingår ett eget garage/förrådsutrymme om ca 22 kvm med automatisk port för fn 1 000 kr/månad. Laddbox för elbil finns installerad i garaget.
Dessutom ingår en parkeringsplats utomhus till varje lägenhet. Även gästparkering finns att tillgå.

Viktiga dokument & länkar

Brf Vikingshill Herrgårdar Årsredovisnin
Stadgar Brf Vikingshill Herrgårdar
Nacka kommun
Avgångar Risets båtbrygga
SL

Karta

Nacka Kummelnäs/Vikingshill

Vikingshillsvägen 41C

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg